Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Veldhoven

U wilt doorgroeien met uw bedrijf in Veldhoven en heeft besloten om een website te laten maken bij een professioneel webdesign bureau. Wat houdt een webshop of een website laten bouwen door een ervaren webdesigner in?

Van ons kunt u er van op aan dat wij alle projecten afleveren met een CMS zoals WordPress, een responsive (mobiel) design, up-to-date van alle technische kanten en gericht op conversie.

Een webshop of een website laten maken kan natuurlijk ook voor Nuenen, Valkenswaard, Helmond, Eindhoven en Best.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webshop laten maken Veldhoven met WordPress

Elke degelijke website heeft WordPress nodig. Goed webdesign voor uw bedrijf in Veldhoven begint bij het laten bouwen van een webshop met ondersteuning van WordPress.

Dit programma zorgt ervoor dat u zelf effectief ingrepen kunt maken op uw webpagina’s. Denk aan het aanpassen van teksten, afbeeldingen, telefoonnummers en de interne links. Een ervaren designer van ons webshop bureau voor Veldhoven biedt u professioneel advies over het gebruik van dit programma wanneer u besluit een webshop of een website te laten maken.

Website laten maken met een responsive design

Bij het laten maken van een website voor u in Veldhoven mag responsive design tegenwoordig niet meer ontbreken. Hiermee kunnen mensen met een mobiel uw webpagina’s goed zien omdat de pagina’s zich aanpassen aan de verschillende mobiele apparaten.

Ons webdesign bureau snapt dat u een professioneel gebouwde site wilt hebben. Daarom is responsvie design een kernfunctie geworden bij het laten bouwen van een webshop of een website in Veldhoven. Een professionele webdesigner levert altijd een volledige site af na het laten maken van een website.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Conversiegericht webdesign

Zonder oog op conversie kunt u beter niet een webshop of een website laten maken voor een commercieel doel. Conversiegericht webdesign is een van onze uitgangspunten bij het laten bouwen van een website.

Op verschillende manieren bereiken wij een goede conversie (bezoekers omvormen tot klanten). Dit kan door de internetpagina’s interactief te maken, maar ook bijvoorbeeld door de navigatie door de site heen intuïtief te maken. Voor een professioneel webdesign bureau in Veldhoven waarbij u samenwerkt met een webdesigner bent u bij SAM Design aan het juiste adres voor het laten maken van uw webshop voor Veldhoven.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Complete website laten bouwen

Een complete website laten bouwen? Voor een maximaal resultaat laat u uw webshop maken bij ons webdesign bureau voor Veldhoven. Wij dragen er zorg aan dat uw website ondersteund wordt door CMS (WordPress), responsive (mobiel) design en conversie.

Een professionele webdesigner kijkt naar de technische factoren die uw webpagina’s beter laten scoren in Google. Denk hierbij aan het verbeteren van de laadtijd. Zoekmachines stellen het op prijs wanneer bezoekers genieten van snelle laadtijden. Bij het laten bouwen van een website door ons webdesign bureau kiest u voor een complete webshop.

Neem contact op met een webdesigner voor vragen over het laten maken van een website.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button