Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Winschoten

Door een website te laten maken in Winschoten met hulp van SAM Design kunt u meteen de online markt op. Ons webdesign bureau maakt webshops die aansluiten bij op uw bedrijfsfilosofie en de behoefte van uw doelgroep. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van conversiegerichte webshops en websites om de omzet te verhogen, want dat is uiteindelijk waar het bij een commerciële site omgaat. Daarenboven hanteren wij moderne technieken die uw website startklaar maken voor zoekmachines als Google.

Wilt u een website of een webshop laten bouwen door professional die alle factoren in handen kan nemen van het ontwerp, de huisstijl, de webontwikkeling tot de SEO?

Neem dan direct contact op met een specialist uit SAM Design in Groningen, Winsum, Haren, Delfzijl, Veendam of Winschoten en laat een renderende website maken.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Conversiegerichte webshop Winschoten

Een conversiegerichte webshop laten maken in Winschoten? Bij een dergelijk webdesign is het zaak dat een webbezoeker vanaf het eerste moment de aandacht kan vasthouden tot het moment van de sales voorbij zijn. Een mooi, professioneel ontwerp is uiteraard de basis van de webshop die u wilt laten bouwen en zorgt voor de algemene indruk. Ons bureau levert echter nog meer diensten die een rol spelen bij een succesvol ontwerp zoals het plaatsen van strategisch geplaatste call-to-action knoppen, uitnodigende offerte- en contactformulieren en het verbeteren van uw online vindbaarheid in Winschoten. Wilt u een verhoogde conversie genieten? Maak dan een website of een webshop bij SAM Design.

WordPress website laten maken

Wanneer u een WordPress website laat maken door ons webdesign bureau regio Winschoten zal u beschikking hebben over een makkelijk aanpasbare website. WordPress is een CMS (content managementsysteem) dat eenvoudig onder de knie te krijgen is zonder voorkennis over programmeertalen. Deze gratis software wordt door miljoenen webbeheerders gebruikt vanwege de tijd en moeite die het bespaart in het onderhouden van webcontent.

Indien u onze webdesigners uit Winschoten uw website / webshop te laat bouwen en deze laat koppelen aan WordPress zal u beschikken over een moderne website die makkelijk aanpasbaar is én snelle laadtijden heeft. Standaard komen dergelijke managementsystemen met een lading plug-ins die uw site vertragen. Ons webdesign weet echter als geen ander bij welke opties u baat heeft en welke niet. Laat ons bureau te Winschoten daarom uw website webshop maken en koppelen aan een CMS naar keuze.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten bouwen voor Winschoten

Een responsive website of webshop laten bouwen voor uw bedrijf in Winschoten door een professioneel webdesign bureau? Laat onze webdevelopers de website voor u ontwerpen die past bij uw onderneming.

Tegenwoordig maakt het gros van de bevolking gebruik van mobiele apparatuur om op het internet te surfen. Dat betekent dat vele potentiële klanten en leads mobiele gebruikers zijn die via smartphones en tablets uw site bezoeken. Responsiveness is hierbij van belang. Een responsive website of webshop moet zich kunnen aanpassen aan het schermformaat van een mobiel apparaat. Door een website of webshop responsive te bouwen komt u deze doelgroep tegemoet.

Laat ons webdesign bureau daarom uw website responsive maken voor mobiele klanten uit Winschoten. Start vandaag nog. Laat een professionele website maken en neem contact op met een van onze specialisten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button