Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Winschoten

Door een website te laten maken in Winschoten met hulp van SAM Design kunt u meteen de online markt op. Ons webdesign bureau maakt webshops die aansluiten bij op uw bedrijfsfilosofie en de behoefte van uw doelgroep. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van conversiegerichte webshops en websites om de omzet te verhogen, want dat is uiteindelijk waar het bij een commerciële site omgaat. Daarenboven hanteren wij moderne technieken die uw website startklaar maken voor zoekmachines als Google.

Wilt u een website of een webshop laten bouwen door professional die alle factoren in handen kan nemen van het ontwerp, de huisstijl, de webontwikkeling tot de SEO?

Neem dan direct contact op met een specialist uit SAM Design in Groningen, Winsum, Haren, Delfzijl, Veendam of Winschoten en laat een renderende website maken.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Conversiegerichte webshop Winschoten

Een conversiegerichte webshop laten maken in Winschoten? Bij een dergelijk webdesign is het zaak dat een webbezoeker vanaf het eerste moment de aandacht kan vasthouden tot het moment van de sales voorbij zijn. Een mooi, professioneel ontwerp is uiteraard de basis van de webshop die u wilt laten bouwen en zorgt voor de algemene indruk. Ons bureau levert echter nog meer diensten die een rol spelen bij een succesvol ontwerp zoals het plaatsen van strategisch geplaatste call-to-action knoppen, uitnodigende offerte- en contactformulieren en het verbeteren van uw online vindbaarheid in Winschoten. Wilt u een verhoogde conversie genieten? Maak dan een website of een webshop bij SAM Design.

WordPress website laten maken

Wanneer u een WordPress website laat maken door ons webdesign bureau regio Winschoten zal u beschikking hebben over een makkelijk aanpasbare website. WordPress is een CMS (content managementsysteem) dat eenvoudig onder de knie te krijgen is zonder voorkennis over programmeertalen. Deze gratis software wordt door miljoenen webbeheerders gebruikt vanwege de tijd en moeite die het bespaart in het onderhouden van webcontent.

Indien u onze webdesigners uit Winschoten uw website / webshop te laat bouwen en deze laat koppelen aan WordPress zal u beschikken over een moderne website die makkelijk aanpasbaar is én snelle laadtijden heeft. Standaard komen dergelijke managementsystemen met een lading plug-ins die uw site vertragen. Ons webdesign weet echter als geen ander bij welke opties u baat heeft en welke niet. Laat ons bureau te Winschoten daarom uw website webshop maken en koppelen aan een CMS naar keuze.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten bouwen voor Winschoten

Een responsive website of webshop laten bouwen voor uw bedrijf in Winschoten door een professioneel webdesign bureau? Laat onze webdevelopers de website voor u ontwerpen die past bij uw onderneming.

Tegenwoordig maakt het gros van de bevolking gebruik van mobiele apparatuur om op het internet te surfen. Dat betekent dat vele potentiële klanten en leads mobiele gebruikers zijn die via smartphones en tablets uw site bezoeken. Responsiveness is hierbij van belang. Een responsive website of webshop moet zich kunnen aanpassen aan het schermformaat van een mobiel apparaat. Door een website of webshop responsive te bouwen komt u deze doelgroep tegemoet.

Laat ons webdesign bureau daarom uw website responsive maken voor mobiele klanten uit Winschoten. Start vandaag nog. Laat een professionele website maken en neem contact op met een van onze specialisten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button