Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken Zeeland

Een WordPress website laten maken in de regio Zeeland? Voor een website laten bouwen in Zeeland bent u op de juiste pagina belandt. SAM Design is gespecialiseerd in de bouw van conversiegerichte sites. Dit doen we in de meeste gevallen in het programma WordPress. Er zitten veel voordelen aan dit systeem. Zo is een website in dit CMS eenvoudig te onderhouden en kan de site waar u zich ook bevindt op elke moment worden bijgewerkt. Mocht u interesse hebben in een site op basis van een ander CMS zoals Yoomla of Drupal, dan is dit geen probleem. Ook in deze systemen hebben we veel ervaring. Een WordPress website laten maken in Zeeland heeft oneindige mogelijkheden.

Uw website of webshop laten maken doet u bij SAM Design!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De mogelijkheden voor een WordPress website laten maken in Zeeland.

Al uw zaken inzake de WordPress website laten maken in Zeeland kunnen wij voor u realiseren. We kunnen de website zo uitgebreid mogelijk maken. Wanneer u uw site laat ontwerpen en laat bouwen door SAM, bent u verzekerd van een professionele site die bij uw doelgroep en bij uw bedrijf past. Dit doen we altijd volgens een vast stappenplan; inventarisatiefase, conceptfase, ontwikkelingsfase en de uiteindelijke afrondingsfase. Elke stap bestaat uit diverse tussenstappen. Uiteindelijk leveren we de website af en kunt u zelf aan de slag gaan met het beheer hiervan. Hier willen we u aan het begin graag bij helpen, tot u in staat bent om de website zelf te beheren. Een WordPress website laten maken in Zeeland is de eerste stap om uw bedrijf online op de kaart te zetten.

WordPress website laten maken in de regio Zeeland.

Een WordPress website laten maken in Zeeland door de beste specialisten uit de regio? Neem dan vandaag nog contact op met onze professionals om een website te laten bouwen in Zeeland. Wacht niet langer en vul het contactformulier in. Een WordPress website laten maken in Zeeland doet u bij SAM!

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button