Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website onderhoud

Website onderhoud is erg belangrijk. De online wereld staat nooit stil en daarom moet het onderhoud van de website op een goede manier worden uitgevoerd. Stilstand staat op dit kanaal gelijk aan achteruitgang. Alleen maar gekeken naar de ontwikkelingen in deze wereld het afgelopen jaar, zal u beseffen dat uw website continu in beweging moet blijven. Een website is nooit af. Altijd zijn er wel enkele verbeterpunten of kan er worden gewerkt aan het webdesign of de SEO. SAM is de specialist die uw website graag onder handen neemt.

Dit zijn vooral de webdesign gerelateerde diensten. Ook bent u bij ons op de goede plaats voor online marketing (SEO). Het zichtbaar worden op de zoekmachines. Samen werken we als partners aan uw website en zorgen we ervoor dat deze winstgevend gaat worden. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Nadat de website succesvol is blijven wij als u dat wenst de site beheren. Hierover leest u zo meer.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website onderhoud: meestal tijdrovend en geldverslindend

Het website onderhoud van een professionele site kost vaak veel geld en veel tijd. Daarnaast is technisch onderhoud van een site meer dan alleen iets weten over HTML. Kennis over web servers, DNS servers en het onderhoud/de optimalisatie hiervan, browser en server caching, het beveiligen tegen hackers, het onderhoud van de database en meer is benodigd.

Hiervoor heeft u als particulier, eigenaar van een klein, middelgroot of groot bedrijf geen tijd en meestal ook geen zin in. SAM is er omdat wij uw site de aandacht willen geven die het verdient en het technisch website onderhoud voor u uit willen voeren.

Collega’s die ook deze dienst bieden vragen vaak extra geld voor elke wijziging extra geld. Vaak horen we dat als er iets simpel moet worden geplaatst, zoals een formulier of het toevoegen van een pagina, er al kosten zijn gerekend. Hierdoor lopen de kosten voor het laten onderhouden snel op.

SAM zorgt ervoor dat het beheer en alle plugin updates worden uitgevoerd. U komt nooit voor verrassende kosten te staan. U weet vooraf altijd goed waar u aan toe bent en het beheer is tot in de kleinste details geregeld. Kortom: Simpel, overzichtelijk en voor een lage prijs. Bij ons heeft u geen gedoe, u heeft garantie dat alles zal werken. Uw website onderhoud is in goede handen.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Onderhoud

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website onderhoud – Altijd up-to-date met SAM

Wij zorgen ervoor dat het website onderhoud altijd up-to-date is. Wekelijks besteden we een aantal uren aan het onderhoud en de ontwikkeling van uw website (Zoals het schrijven van tekst). Samen veroveren we uw markt en zorgen we ervoor dat de sales op uw website gaat groeien. Wij bieden onze diensten aan vanuit Leiden. Hier is ons bedrijf gevestigd en werkt ons team samen aan uw doelen. Zij kunnen alles voor u op maat ontwikkelen, ook het laten onderhouden van de site kunt u aan hen over laten tegen lage kosten. Het is van belang dat u de investering in ons snel terug gaat verdienen. Dan kunt u vervolgens verder investeren in ons zodat we win-win-situaties creëren. Laat uw website onderhoud door SAM Uitvoeren!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Website onderhoud? Neem direct contact op met een van onze specialisten!

Voor website onderhoud weet u nu waar u terecht kunt. Onze diensten verlenen we door heel Nederland. Zo doen kunt u een website laten maken en laten beheren door heel Nederland. Onze medewerkers willen graag voor u de handen uit de mouw steken. Op deze website vindt u aanvullende informatie wat betreft de tarieven en prijzen voor onze diensten of kunt u ons uitgebreide portfolio bekijken. Heeft u interesse gekregen in een van onze diensten zoals het onderhoud van de website? Neem dan contact op met een van de  deskundigen van SAM webdesign. Dan gaan we snel voor u aan de slag met de ontwikkeling van een prachtige website en het onderhoud hiervan!

Call Now Button