Website laten bouwenOnderhoud website

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Onderhoud website

Het onderhoud van de website is erg belangrijk. Als u zelf uw website wil laten onderhouden bent u vaak veel tijd kwijt. Het technisch onderhoud van de site is meer dan alleen kennis op het gebied van HTML. Webservers, DNS servers, optimalisatie, browser caching en server caching, beveiliging, het up-to-date houden van de database, de tekst/teksten en zo zijn er nog meer onderdelen die een rol spelen bij het onderhoud van de website.

Als zelfstandige ondernemer of als eigenaar van een onderneming heeft u hier vaak geen tijd voor en vaak ook weinig zin in. SAM webdesign is een uniek bedrijf. Wij geven uw website de aandacht die het nodig heeft. Daarbij houden we de site technisch up-to-date. Als onze experts het onderhoud van de website voor u realiseren hoeft dit niet veel tijd te kosten.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Het technische onderhoud van de website.

Het technisch onderhoud van de website doen wij veelal in het programma WordPress. Dit is een erg populair content management systeem. In totaal zijn er meer dan 80 miljoen sites gebouwd in dit systeem. WordPress is de grootste speler in deze markt. Dit open source systeem wordt beheerd door diverse ontwikkelaars. Hierdoor is dit programma gevoeliger voor hackers. Daarom brengen de ontwikkelaars regelmatig updates uit om de gebruiksvriendelijkheid van dit programma te verbeteren, evenals updates inzake de veiligheid van websites.

Heeft u al voor een lange tijd een WordPress website, maar heeft u nog nooit nagedacht over het updaten, het aanpassen van de tekst, hetwebsite onderhoud en de risico’s? Neem dan contact op met een van de specialisten van SAM. Wij kunnen u voor lage prijzen verder helpen en het onderhoud van de website op ons nemen.

Onderhoud website

Lees enkele van onze klantenverhalen

Het onderhoud van de website bij SAM.

Als u het onderhoud van de website bij SAM laat uitvoeren kunt u het volgende verwachten:

Backups.
We zorgen ervoor dat er altijd backups van de site zijn. De website wordt opgeslagen in de cloud. In geval van nood hebben we de site snel in de lucht. U hoeft zich niet zorgen te maken dat u uw website voor goed kwijt bent. Wij weten hoe belangrijk het is om snel weer live te zijn. Uw website die offline is kan vergeleken worden met het dicht zijn van een winkel in een drukke winkelstraat. U zal geen bezoekers hebben. U zal dus ook geen nieuwe klanten erbij krijgen en geen geld verdienen.

De helpdesk.
Als u een website heeft laten maken bij SAM. Kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen als u vragen heeft over uw website. Aanpassingen en kleine wijzigingen doen wij altijd kosteloos voor u. Mochten er grotere wijzigingen moeten worden uitgevoerd, bijvoorbeeld in het design of de functionaliteiten van de site, krijgt u van ons vrijblijvend advies en een kostenindicatie.

Website onderhoud: Updaten van WordPress en de plugins.
We zorgen ervoor dat uw CMS, zoals WordPress, Yoomla of Drupal altijd uitstekend werkt. Uw CMS zal up-to-date zijn. Dit minimaliseert de kans op een hack. Naast het updaten kunnen we voor u handige plugins downloaden. Deze zorgen ervoor dat het beheer van de site makkelijker is.

Beveiliging laten onderhouden.
Eerder kon u lezen dat WordPress bovengemiddeld gevoelig voor hacks en bugs is, omdat deze software open source is. Echter, met enkele kleine aanpassingen kunnen de meeste hacks voorkomen worden. Dit doen wij standaard tijdens het onderhoud.

Het oplossen van beveiligingslekken.
In de plug-ins van WordPress willen nog weleens beveiligingslekken voorkomen. In de meeste gevallen wordt dit op tijd kenbaar gemaakt. Wij kunnen hier dan op anticiperen door de plugin te updaten of deze te vervangen. Benieuwd naar de prijzen en de kosten van het onderhoud van de website? Hier leest u meer over in de volgende paragraaf.

Verhoog uw conversie

[skillwrapper type="circle" track_color="#fff" chart_color="#398bd2" chart_size="150" align="left"] [skill percent="88" title="Techniek"] [skill percent="55" title="CMS"] [skill percent="85" title="Interactie"] [skill percent="90" title="Content"] [/skillwrapper]

Onderhoud website, de prijzen bij SAM webdesign

Collega’s van ons die ook onderhoud van de website aanbieden, vragen voor elke wijziging of toevoeging extra geld. Voor simpele dingen als het plaatsen van een formulier of uitvoeren van een update brengen ze een offerte uit. Hierdoor lopen de kosten voor het onderhoud van de website snel op. Bij SAM werkt dit anders. Kleine wijzigingen en kleine aanpassingen doen we kosteloos voor u. Mocht u grote wijzigingen willen laten uitvoeren, zoals een wijziging in het design of in de functionaliteiten van een site, krijgt u van ons advies op maat en een indicatie van de kosten. Bij SAM weet u altijd waar u aan toe bent. Het website onderhoud is tot in de kleinste details goed geregeld.

Periodiek of incidenteel onderhoud van uw site?
Heeft u enkele keren per jaar een kleine wijziging en heeft u geen behoefte aan maandelijkse updates en een controle op uw site? Dan is een incidenteel onderhoud voor uw bedrijf het meest geschikt. Hierdoor heeft u geen maandelijkse kosten. Voor bedrijven met een grotere website met CMS is periodiek onderhoud aan te raden. Vooral beveiligingsupdates, een goede backup en up-to-date website en tekst zijn cruciaal in de continuering van uw bedrijf.

Website laten onderhouden door een van onze specialisten?
Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen, behoefte aan advies of ondersteuning nodig op uw website? Neem dan contact op met een van onze professionals. Dit kan telefonisch op 085 303 5745, via de E-mail: op info@sam-onlinemarketing.nl of door het contactformulier in te vullen. Graag nodigen we u uit bij ons op kantoor in Leiden op de Fruitweg om uw wensen inzake het onderhoud van de website te bespreken.

Nu aanvragen