Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten onderhouden

Uw website laten onderhouden is erg belangrijk. Bij website onderhoud zijn er veel factoren zoals de tekst en andere onderdelen die op orde moeten zijn. Door gebruik te maken van Content Management Systemen zoals WordPress, Yoomla, of Drupal is een website onderhouden makkelijker geworden.

De techniek van een site is echter een van de onderdelen in het zelf up-to-date houden van de website. Ondanks dat het onderhouden makkelijker is geworden, komt er een hoop bij kijken om het maximale uit een site halen. Daarom raden wij u altijd aan om dit door een professionele webdesigner uit te laten voeren. Accepteer allereerst dat niet iedereen een web designer kan zijn en dat zelf doen te veel tijd gaat kosten. U kunt uw tijd beter besteden aan het bedienen van uw klanten.

In het vervolg van dit artikel kunt u meer lezen over de kosten voor een website laten onderhouden en welke onderdelen een belangrijke rol hierbij spelen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten onderhouden, niet zo eenvoudig als dat het lijkt.

Content Management systemen worden vaak in de markt gezet als makkelijke programma’s om mee te werken en de website te laten onderhouden. Technisch klopt dit, maar de werkelijkheid is vaak anders. De kennis en kunde die een accountant, slager of secretaris bezit betreffende het onderhoud van de website is anders als dat van een designer of content specialist die meer dan 10 jaar in het vak werkzaam is. Zelfs designers moeten mee met de tijd en zijn eigenlijk nooit uitgeleerd. Zij moeten de vakbladen lezen en blijven onderzoeken, oefenen en zichzelf constant verbeteren. Dit kost veel tijd en doorzettingskracht. Daarom is er een groot verschil tussen de prijzen bij een ervaren designer en de amateur die iets op internet heeft gelezen. Bij een website laten onderhouden zijn er enkele gebieden waar het vaak fout gaat. Hier leest u meer over in de volgende paragraaf.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten onderhouden, aandachtspunten.

Bij een website laten onderhouden spelen de volgende aandachtspunten een belangrijke rol.

Visueel.
Als een website er onverzorgd en amateuristisch uit ziet, zullen de bezoekers snel naar een andere site toe gaan. Veel verschillende lettertypes in veel kleuren krijgen veelal minder waardering van een duidelijke huisstijl. Foto’s moeten matchen met de tekst. Zo zijn er nog tientallen factoren die van invloed zijn op de visuele aspecten van een website.

Actueel.
Een website die niet actueel is, is een van de grootste frustraties van internet gebruikers. Onthoud dat een website nooit klaar is. Er kan altijd wel iets worden verbeterd of toegevoegd. Een website die niet actueel is betekent 1-0 achter ten opzichte van de concurrentie. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het schrijven van een blog. Zo kan u de kennis die u heeft in uw vakgebied aan uw bezoeker tonen en deze overtuigen tot een aankoop of tot het nemen van contact.

Functioneel.
Door de verkeerde beeldvorming zien we steeds vaker dat er te makkelijk gedacht wordt over het onderhoud van een site. Ondernemers zien dit als iets wat ze er even bij doen naast alle andere taken. Echter, als u de techniek van een CMS onder controle heeft, moet u niet gelijk verwachten dat deze functioneel en commercieel is. De website moet aansluiten op het communicatieplan en inspelen op de vraag die uw doelgroep heeft. Ook conversie speelt hierbij een grote rol. Zo zijn er nog enkele punten die belangrijk zijn bij een website laten onderhouden.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Website laten onderhouden, financieel en actueel

Behalve visueel, de tekst en functionele aspecten zijn de financiële en actuele aspecten belangrijk.

Website laten onderhouden, financiële aspecten.
De kosten van een website up-to-date houden wilt u natuurlijk zo laag mogelijk houden. Het extern laten onderhouden van een site kan duur overmaken. Maar kan u dit zelf ook op deze manier uitvoeren? Waarschijnlijk niet.

Website onderhoud, de tekst.
Dit onderdeel is een vrij logisch aspect. Lange, eindeloze pagina’s met saaie teksten zullen niet scoren. Iedereen heeft het tegenwoordig erg druk. Zorg er daarom voor dat uw site alleen de informatie toont die interessant is en waarde toevoegt. Twee A4’tjes vol met de filosofie van uw bedrijf? Dat is niet de oplossing. Een goede tekst prikkelt uw bezoekers, is overzichtelijk en interessant.

Website laten onderhouden door een van onze specialisten? Neem telefonisch, via de mail of door het contactformulier contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button