Website laten bouwenWebsite laten onderhouden

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Website laten onderhouden

Uw website laten onderhouden is erg belangrijk. Bij website onderhoud zijn er veel factoren zoals de tekst en andere onderdelen die op orde moeten zijn. Door gebruik te maken van Content Management Systemen zoals WordPress, Yoomla, of Drupal is een website onderhouden makkelijker geworden.

De techniek van een site is echter een van de onderdelen in het zelf up-to-date houden van de website. Ondanks dat het onderhouden makkelijker is geworden, komt er een hoop bij kijken om het maximale uit een site halen. Daarom raden wij u altijd aan om dit door een professionele webdesigner uit te laten voeren. Accepteer allereerst dat niet iedereen een web designer kan zijn en dat zelf doen te veel tijd gaat kosten. U kunt uw tijd beter besteden aan het bedienen van uw klanten.

In het vervolg van dit artikel kunt u meer lezen over de kosten voor een website laten onderhouden en welke onderdelen een belangrijke rol hierbij spelen.

Zo werken wij

Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Wat wij belangrijk vinden

Website laten onderhouden, niet zo eenvoudig als dat het lijkt.

Content Management systemen worden vaak in de markt gezet als makkelijke programma’s om mee te werken en de website te laten onderhouden. Technisch klopt dit, maar de werkelijkheid is vaak anders. De kennis en kunde die een accountant, slager of secretaris bezit betreffende het onderhoud van de website is anders als dat van een designer of content specialist die meer dan 10 jaar in het vak werkzaam is. Zelfs designers moeten mee met de tijd en zijn eigenlijk nooit uitgeleerd. Zij moeten de vakbladen lezen en blijven onderzoeken, oefenen en zichzelf constant verbeteren. Dit kost veel tijd en doorzettingskracht. Daarom is er een groot verschil tussen de prijzen bij een ervaren designer en de amateur die iets op internet heeft gelezen. Bij een website laten onderhouden zijn er enkele gebieden waar het vaak fout gaat. Hier leest u meer over in de volgende paragraaf.

Website laten onderhouden

Lees enkele van onze klantenverhalen

Website laten onderhouden, aandachtspunten.

Bij een website laten onderhouden spelen de volgende aandachtspunten een belangrijke rol.

Visueel.
Als een website er onverzorgd en amateuristisch uit ziet, zullen de bezoekers snel naar een andere site toe gaan. Veel verschillende lettertypes in veel kleuren krijgen veelal minder waardering van een duidelijke huisstijl. Foto’s moeten matchen met de tekst. Zo zijn er nog tientallen factoren die van invloed zijn op de visuele aspecten van een website.

Actueel.
Een website die niet actueel is, is een van de grootste frustraties van internet gebruikers. Onthoud dat een website nooit klaar is. Er kan altijd wel iets worden verbeterd of toegevoegd. Een website die niet actueel is betekent 1-0 achter ten opzichte van de concurrentie. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het schrijven van een blog. Zo kan u de kennis die u heeft in uw vakgebied aan uw bezoeker tonen en deze overtuigen tot een aankoop of tot het nemen van contact.

Functioneel.
Door de verkeerde beeldvorming zien we steeds vaker dat er te makkelijk gedacht wordt over het onderhoud van een site. Ondernemers zien dit als iets wat ze er even bij doen naast alle andere taken. Echter, als u de techniek van een CMS onder controle heeft, moet u niet gelijk verwachten dat deze functioneel en commercieel is. De website moet aansluiten op het communicatieplan en inspelen op de vraag die uw doelgroep heeft. Ook conversie speelt hierbij een grote rol. Zo zijn er nog enkele punten die belangrijk zijn bij een website laten onderhouden.

Website laten onderhouden, financieel en actueel

Behalve visueel, de tekst en functionele aspecten zijn de financiële en actuele aspecten belangrijk.

Website laten onderhouden, financiële aspecten.
De kosten van een website up-to-date houden wilt u natuurlijk zo laag mogelijk houden. Het extern laten onderhouden van een site kan duur overmaken. Maar kan u dit zelf ook op deze manier uitvoeren? Waarschijnlijk niet.

Website onderhoud, de tekst.
Dit onderdeel is een vrij logisch aspect. Lange, eindeloze pagina’s met saaie teksten zullen niet scoren. Iedereen heeft het tegenwoordig erg druk. Zorg er daarom voor dat uw site alleen de informatie toont die interessant is en waarde toevoegt. Twee A4’tjes vol met de filosofie van uw bedrijf? Dat is niet de oplossing. Een goede tekst prikkelt uw bezoekers, is overzichtelijk en interessant.

Website laten onderhouden door een van onze specialisten? Neem telefonisch, via de mail of door het contactformulier contact met ons op.

Nu aanvragen