Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Website onderhoud kosten

Website onderhoud, de kosten en prijzen hiervoor verschillen per bedrijf aanzienlijk. Zelf doen is geen verstandige optie. De kennis om dit op een goede manier te doen ontbreekt en daarbij is er vaak geen tijd voor bij organisaties. Een website onderhouden is meer dan iets afweten van HTML. Kennis over webservers, DNS services, beveiliging, optimalisatie, caching van browsers, database onderhouden en nog meer onderdelen zijn allen belangrijk. SAM Design geeft uw website de aandacht die het nodig heeft om maximaal te kunnen werken. In het vervolg van dit artikel kunt u meer lezen over website onderhoud en de kosten hiervoor.

Website onderhoud, kosten indicatie

Zoals eerder vermeld verschillen de website onderhoud kosten veel van elkaar per bedrijf. Er zijn bedrijven die voor elke wijziging of voor elke toevoeging extra geld factureren. Dit doen ze al voor enkel het aanmaken van een pagina of tekst, toevoegen van een foto of andere simpele werkzaamheden. Hierdoor lopen de prijzen voor het onderhouden snel op.

Bij SAM Design factureren we voor dit soort simpele werkzaamheden niet. Bij grote wijzigingen geven we u altijd vooraf een indicatie van de kosten. U zal zodoende nooit voor verrassingen komen te staan. Uw bedrijf weet waar het aan toe is en elk onderdeel van de site is tot in de kleinste details goed geregeld. Website onderhoud tegen lage kosten laat u doen bij SAM Design.

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

Website onderhoud kosten, expertise van SAM Design

Website onderhoud, de kosten wegen niet op tegen de opbrengsten van een site die up-to-date is. Maak gebruik van onze kennis, kunde en ervaring en laat uw site en tekst onderhouden voor een lage prijs bij SAM Design.

Website onderhoud, wat zijn de prijzen?
Voor vragen, vrijblijvend advies of ondersteuning kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Dit kan via de E-mail: info@samdesign.nl, telefonisch op 085 303 7173, of door het contactformulier in te vullen. Website onderhoud tegen lage kosten, dan is SAM Design uw partner.

Wat vinden andere ondernemers van SAM Design?

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs