Website laten bouwenWebsite onderhoud kosten

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Website onderhoud kosten

Website onderhoud, de kosten en prijzen hiervoor verschillen per bedrijf aanzienlijk. Zelf doen is geen verstandige optie. De kennis om dit op een goede manier te doen ontbreekt en daarbij is er vaak geen tijd voor bij organisaties. Een website onderhouden is meer dan iets afweten van HTML. Kennis over webservers, DNS services, beveiliging, optimalisatie, caching van browsers, database onderhouden en nog meer onderdelen zijn allen belangrijk. SAM design geeft uw website de aandacht die het nodig heeft om maximaal te kunnen werken. In het vervolg van dit artikel kunt u meer lezen over website onderhoud en de kosten hiervoor.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Website onderhoud, kosten indicatie

Zoals eerder vermeld verschillen de website onderhoud kosten veel van elkaar bij bedrijven. Er zijn bedrijven die voor elke wijziging of voor elke toevoeging extra geld factureren. Dit doen ze al voor enkel het aanmaken van een pagina of tekst, toevoegen van een foto of andere simpele werkzaamheden. Hierdoor lopen de prijzen voor het onderhouden snel op.

Bij SAM vragen factureren we voor dit soort simpele werkzaamheden niet. Bij grote wijzigingen geven we u altijd vooraf een indicatie van de kosten. U zal zodoende nooit voor verrassingen komen te staan. Uw bedrijf weet waar het aan toe is en elk onderdeel van de site is tot in de kleinste details goed geregeld. Website onderhoud tegen lage kosten bij SAM.

Website onderhoud kosten

Lees enkele van onze klantenverhalen

Website onderhoud kosten, expertise van SAM

Website onderhoud, de kosten wegen niet op tegen de opbrengsten van een site die up-to-date is. Maak gebruik van onze kennis, kunde en ervaring en laat uw site en tekst onderhouden voor een lage prijs bij SAM.

Website onderhoud, wat zijn de prijzen?
Voor vragen, vrijblijvend advies of ondersteuning kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Dit kan via de E-mail: opinfo@sam-onlinemarketing.nl, telefonisch op 085 303 5745, of door het contactformulier in te vullen. Website onderhoud voor lage kosten, SAM is uw partner.

Nu aanvragen

Verhoog uw conversie

[skillwrapper type="circle" track_color="#fff" chart_color="#398bd2" chart_size="150" align="left"] [skill percent="88" title="Techniek"] [skill percent="55" title="CMS"] [skill percent="85" title="Interactie"] [skill percent="90" title="Content"] [/skillwrapper]