Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Website onderhoud prijzen

Website onderhoud, de prijzen hiervoor variëren enorm per bedrijf. Toch moet het website onderhoud niet te veel als ‘kosten’ worden meegerekend. Uw website is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Steeds vaker verloopt een eerste contact met een klant middels het internet. Om deze reden is het belangrijk om de site te onderhouden en regelmatig bij te werken. Heeft u niet genoeg kennis in huis of tijd om dit zelf uit te voeren. Schakel dan een specialist in. De professionals van SAM helpen u graag

Door onze jarenlange ervaring met het bouwen van sites en ontwikkelen van tekst, kunnen wij uw site snel up-to-date houden en aanpassen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen doorsturen. Binnen enkele dagen voeren wij deze taken uit. Vooraf krijgt u een inschatting van de kosten voor het website onderhoud, de prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Website onderhoud voor lage prijzen.

Website onderhoud voor lage prijzen, dat is mogelijk bij SAM. Kleine wijzigingen en aanpassingen verrichten wij zelfs voor niks. Voor de grotere aanpassingen vragen wij een kleine vergoeding. Deze is afhankelijk van het aantal minuten of uren dat wij bezig zijn om deze wijzigingen door te voeren en de website te onderhouden. Wij kunnen u vooraf een indicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U weet altijd waar u aan toe bent en wordt op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd.

Behalve het website onderhoud zijn we met tekst schrijven ook specialist. We hebben diverse content writers in dienst die voor u conversiegerichte teksten kunnen schrijven. Teksten die Up-to-date en actueel zijn verhogen de conversie aanzienlijk.

Website onderhoud voor lage prijzen laten uitvoeren door de specialisten van SAM?

Website onderhoud prijzen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Allround website onderhoud en de prijzen

Allround website onderhoud voor lage prijzen. Op de volgende gebieden kunnen we u onder andere van dienst zijn:

Functionele website.
De onderliggende infrastructuur moet goed in elkaar zitten. Een verkeerde DNS instelling of kwaadaardige malware kan uw website onbereikbaar maken. Wij helpen u dit soort problemen op te lossen en te voorkomen.

Tekst onderhouden.
Zoals in de vorige paragraaf besproken.

Beveiliging.
Uw website moet goed beveiligd zijn tegen hackers. Wij zorgen dat uw website waterdicht is. Zo zijn er nog meer onderdelen die we dagelijks voor onze klanten beheren.

Interesse in website onderhoud en de kosten hiervoor?
Neem dan vandaag nog via de mail, telefoon of door het contactformulier in te vullen contact met een van onze professionals op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden inzake website onderhoud en de prijzen.

Nu aanvragen

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content