Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website ontwerpen

Uw website ontwerpen door onze professionals? Dat kan. Maar is niet voor iedereen weggelegd. Wij ontwerpen websites met een responsive webdesign waarbij u niet langer 70% van uw klanten misloopt. Bent u met uw bedrijf op zoek naar een webdesign bureau dat ook oog heeft voor uw commerciele activiteiten en verder gaat dan het ontwerpen van een mooie mobiele website?

Een website zelf bouwen of een website ontwerpen? Met alle verkrijgbare middelen in het huidige internettijdperk is het vrij eenvoudig om zelf een website te maken voor uw bedrijf. De tijd dat een website ontwerpen enkel was voorbehouden aan halve Albert Einsteins is definitief voorbij. Met de verschillende Content Management Systemen die voor handen zijn bouwt vrijwel iedereen met enige basiskennis van het internet in een mum van tijd een eenvoudige website.

Maar is dat wel wat u met uw bedrijf uit wilt stralen? Een eenvoudige website?

Als dat niet het geval is en u wilt uw website ontwerpen samen met professionals, klik dan snel op onderstaande knop!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten maken voor commercieel resultaat

Een website laten maken voor commerciele doeleinden vergt een aanpak die is toegespitst op het online surfgedrag van uw klanten. SAM Design heeft zich gespecialiseerd in het maken van WordPress websites die zowel qua techniek als design zijn opgezet om het maximale uit de bezoekers van uw site te halen. Niet alleen ontvangt u meer potentiele klanten, u trekt bovendien klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw producten.

Of zoals we bij SAM Design zeggen: Een WordPress laten maken? Dat is een Winstgevende Website!
De website laten maken kosten zijn erg laag bij ons!

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een WordPress website laten maken?

Een website laten maken maken die online gevonden wordt?

WordPress websites zijn van zichzelf al geoptimaliseerd voor de zoekmachines, maar als Full – Service Internet Marketing & Webdesign bureau gaat SAM Design een stap verder. Wanneer wij WordPress websites laten maken doen wij dit vanuit online marketing filosofie. Wij zijn ons er van bewust dat een website meer is dan een eenvoudig verlengstuk van uw onderneming. Uw website zal online gevonden moeten worden door uw doelgroep en uw bezoekers om moeten zetten in klanten. Een WordPress Website laten maken is een middel. Een middel om uw doelen te bereiken. Bij SAM begrijpen wij dat!

Een website laten maken combineren met online marketing? Neem direct contact op met onze experts via de knop!

Website laten maken door professionals voor maar 499,-

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een WordPress website laten maken waarmee u meer inkomsten genereert?

SAM Design kan op korte termijn een WordPress website laten maken die efficient en op professionele wijze uw online klantenbereik vergroot en intensiveert. Dit doen wij voortdurend in nauw overleg met u, zodat wij onze technische knowhow optimaal kunnen inzetten om uw commerciele doelstellingen dichterbij te brengen.

Een WordPress website die Winstgevend wordt, dat is een website laten maken door SAM!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button