Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website ontwerpen

Uw website ontwerpen door onze professionals? Dat kan. Maar is niet voor iedereen weggelegd. Wij ontwerpen websites met een responsive webdesign waarbij u niet langer 70% van uw klanten misloopt. Bent u met uw bedrijf op zoek naar een webdesign bureau dat ook oog heeft voor uw commerciele activiteiten en verder gaat dan het ontwerpen van een mooie mobiele website?

Een website zelf bouwen of een website ontwerpen? Met alle verkrijgbare middelen in het huidige internettijdperk is het vrij eenvoudig om zelf een website te maken voor uw bedrijf. De tijd dat een website ontwerpen enkel was voorbehouden aan halve Albert Einsteins is definitief voorbij. Met de verschillende Content Management Systemen die voor handen zijn bouwt vrijwel iedereen met enige basiskennis van het internet in een mum van tijd een eenvoudige website.

Maar is dat wel wat u met uw bedrijf uit wilt stralen? Een eenvoudige website?

Als dat niet het geval is en u wilt uw website ontwerpen samen met professionals, klik dan snel op onderstaande knop!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress website laten maken voor commercieel resultaat

Een website laten maken voor commerciele doeleinden vergt een aanpak die is toegespitst op het online surfgedrag van uw klanten. SAM Design heeft zich gespecialiseerd in het maken van WordPress websites die zowel qua techniek als design zijn opgezet om het maximale uit de bezoekers van uw site te halen. Niet alleen ontvangt u meer potentiele klanten, u trekt bovendien klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw producten.

Of zoals we bij SAM Design zeggen: Een WordPress laten maken? Dat is een Winstgevende Website!
De website laten maken kosten zijn erg laag bij ons!

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een WordPress website laten maken?

Een website laten maken maken die online gevonden wordt?

WordPress websites zijn van zichzelf al geoptimaliseerd voor de zoekmachines, maar als Full – Service Internet Marketing & Webdesign bureau gaat SAM Design een stap verder. Wanneer wij WordPress websites laten maken doen wij dit vanuit online marketing filosofie. Wij zijn ons er van bewust dat een website meer is dan een eenvoudig verlengstuk van uw onderneming. Uw website zal online gevonden moeten worden door uw doelgroep en uw bezoekers om moeten zetten in klanten. Een WordPress Website laten maken is een middel. Een middel om uw doelen te bereiken. Bij SAM begrijpen wij dat!

Een website laten maken combineren met online marketing? Neem direct contact op met onze experts via de knop!

Website laten maken door professionals voor maar 499,-

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een WordPress website laten maken waarmee u meer inkomsten genereert?

SAM Design kan op korte termijn een WordPress website laten maken die efficient en op professionele wijze uw online klantenbereik vergroot en intensiveert. Dit doen wij voortdurend in nauw overleg met u, zodat wij onze technische knowhow optimaal kunnen inzetten om uw commerciele doelstellingen dichterbij te brengen.

Een WordPress website die Winstgevend wordt, dat is een website laten maken door SAM!

Call Now Button