Website laten bouwen

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Website verbeteren – Het belang van Webdesign!

Website laten verbeteren – Tegenwoordig is de website (verbeteren) van groot belang voor het succes van een bedrijf. De website kan ten eerste dienen als visitekaartje om uw bedrijf goed op de kaart te zetten. Ten tweede kunnen er aanvullende services worden aangeboden, zoals klantenservice. Wat misschien wel de belangrijkste functie is van de website anno nu is dienen als verkoopkanaal. Uw producten/diensten aan uw doelgroep aanbieden en een hoge conversie bewerkstelligen is wat u graag wil bereiken. Door bepaalde toepassingen te verbeteren kan de conversie al flink stijgen. Hierover leest u zo meer.

Zo werken wij

Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Wat wij belangrijk vinden

Overal in Nederland

Websites verbeteren doen wij overal in Nederland. Zo doen wij aan:

  • Webdesign in Lelystad
  • Webdesign in Amsterdam
  • Webdesign in Eindhoven
  • Webdesign in Purmerend

Onze services bieden wij aan vanaf onze vestigingsplaats in Leiden. Hier werkt een team van professionals samen aan het verbeteren van uw website. Zij werken naar het vastgestelde einddoel toe: meer verkopen genereren op de website. Wat voor u belangrijk is dat u de investering die u in ons doet snel terug verdiend hebt. Daarna kunt u verder investeren in SAM en kunnen we uw hele markt veroveren!

Website verbeteren

Lees enkele van onze klantenverhalen

Website verbeteren – Tot 70% meer leads!

Ons webdesign bureau is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe websites en het verbeteren van bestaande websites. Vaak kunnen kleine aanpassingen ervoor zorgen dat de verkoop op de website gaat verbeteren. Wij hebben specialistische kennis in huis over het nog grijze gebied van webdesign. Bij ons werken webdesigners samen met online marketeers om uw doelen te realiseren. Naast dat we de website gaan verbeteren zal deze hoog in Google terecht komen. Tot 70% meer leads is iets waar we niet gek van staan op te kijken. Dit hebben we al voor vele klanten kunnen bewerkstelligen. Goedkoop een website laten verbeteren doet u bij SAM!

Contact

Bij SAM weet u altijd waar u aan toe bent. In diverse contactmomenten worden de vorderingen besproken. De nieuwe website krijgt u opgeleverd in WordPress en heeft een responsive webdesign (mobile friendly websites). Wij zorgen ervoor dat het klantbezoek en daarmee de conversie zal verbeteren op uw website. Ga samen met SAM aan de slag en laat uw business groeien! Neem direct contact met ons op!

SAM | Webdesign | Website | Verbeteren | Online Marketing

Nu aanvragen