Wilt u een website met:

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Webwinkel laten bouwen

Een webwinkel laten bouwen. U wil graag een professionele webwinkel laten bouwen. Er komt hierbij meer kijken dan u wellicht zal denken. Er zijn veel mogelijkheden en keuzes die u moet maken inzake de winkel. SAM Webdesign helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Al enkele jaren zijn we bezig om de ideale mix te vinden tussen design en techniek. Daarom bouwen wij niet alleen mooie webwinkels, maar ook conversie gerichte webwinkels. Als u een webwinkel wil laten bouwen en benieuwd ben naar de mogelijkheden op dit gebied, bent u bij SAM op het goede adres.

Een maatwerk webwinkel laten bouwen
Maatwerk staat centraal bij de ontwikkeling van een online shop. Maar ook een scherpe prijs, service en ondersteuning en een gespecialiseerd team zijn kenmerken van ons bureau.  Dit team helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Webwinkels ontwikkelen wij in diverse platformen, zoals Magento, WordPress, Drupal en Yoomla. Deze platformen hebben enorm veel mogelijkheden. Zo staan ze bekend om hun stabiliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Ook zijn deze platformen  eenvoudig in gebruik. Door een webshop te laten bouwen in een van deze programma’s kunt u profiteren van deze voordelen.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Een professionele webwinkel laten bouwen

Een webwinkel laten bouwen in combinatie met een specialist. Wij helpen u graag om uw wensen om in te zetten in een concrete shop. Deze kunt u vervolgens zelf beheren. Door ons veelzijdige team van designers en developers, kunnen wij u al uw wensen laten uitkomen. Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze branche.

Wat wij belangrijk vinden als u een webwinkel gaat laten bouwen:
Ons team heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van webwinkels. Deze ervaring zal in uw shop worden verwerkt. Daarnaast bieden we altijd maatwerk. Grafisch hebben we geen beperkingen en ook de functionaliteiten die u wilt laten inbouwen zijn allen maatwerk. De webwinkel is makkelijk te beheren. Daarnaast bieden wij u service en support, wij zijn op werkdagen altijd bereikbaar en voor spoed 24/7.

Wat kost een professionele webwinkel laten bouwen?
Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de kosten voor de ontwikkeling van een webwinkel. De prijs hiervan varieert, deze is afhankelijk van uw wensen. Voor 1199 euro kunt u al een webshop door een specialist van ons bureau goedkoop laten ontwikkelen. Deze zal in een gebruiksvriendelijk CMS systeem worden gebouwd. Ook krijgt u de meeste gebruikte betalingssystemen ingebouwd. Wij kunnen voor u alvast de eerste producten online zetten en geven u graag extra ondersteuning mocht u hulp nodig hebben. Mocht u meer wensen hebben zal de kostprijs omhoog gaan. Vooraf is duidelijk wat de kosten zullen zijn voor uw bedrijf. Als er eenmaal een offerte is verstuurd komt u niet meer voor verrassingen te staan. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de shop volledig geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Zo zal uw webwinkel ten alle tijden vindbaar zijn. Vandaag nog een webwinkel laten bouwen door een van onze professionals?

Webwinkel laten bouwen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Werkwijze voor een webwinkel laten bouwen bij SAM Webdesign

Een webwinkel laten bouwen doen wij alvast volgens een vaste werkwijze, Allereerst vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit kan zowel telefonisch als via de telefoon. In dit gesprek bespreken we uw wensen inzake de winkel. Zo krijgen we al een goede eerste indruk van uw ideeën. Vervolgens krijgt u een vragenlijst opgestuurd. In deze lijst kunt u uw wensen en verwachten kenbaar maken. Zo vragen we bijvoorbeeld naar uw huisstijl, de uitstraling die u wil hebben, ideeën en enkele andere punten. Aan de hand van deze vragenlijst en aanvullende vragen, gaan we aan de slag met de uitwerking van het concept van uw website. Als u akkoord heeft gegeven op dit concept gaat u daadwerkelijk de webwinkel laten bouwen door een van onze professionals, dit hoeft in het algemeen niet veel tijd te kosten.

De bouw van de online winkel
De bouw van de winkel vindt plaats in verschillende stadia. In elk van deze stadia heeft u de mogelijkheid tot het geven van feedback. Zo zijn er diverse aanpasmomenten waarop u de shop naar uw eigen smaak kan vormen. Vooraf krijgt u een overzichtelijke tabel waarin staat aangegeven wanneer welke fase is afgerond. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer u een fase opgeleverd kunt krijgen. Al met al krijgt u bij ons een professionele webwinkel die gericht is op conversie voor een lage prijs. Goedkoop is duurkoop zegt men vaak. Daarom vertellen wij al onze klanten dat een investering in een webshop rendabel is. Vaak is binnen drie tot zes maanden het bedrag terug verdiend. Interesse in een webwinkel laten bouwen?

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Responsive webwinkel laten bouwen door een van onze professionals

Een responsive webwinkel laten bouwen?  Alle winkels die wij bouwen zijn voorzien van een responsive design. Het maakt niet uit of het een simpele site is van een paar pagina’s of een shop met duizenden producten. Het design zal op ieder technisch apparaat optimaal werken. Een webwinkel laten maken door SAM Webdesign betekent dus dat deze er op elk apparaat goed uit ziet. Een ander belangrijk onderdeel van de online winkel zijn de betalingssystemen.

Een iDEAL webshop laten bouwen
Uw website wordt voorzien van een iDEAL betalingssysteem. Hierdoor kunnen uw klanten eenvoudig en op een veilige manier betalingen verrichten in de webwinkel. Ook kunt u andere betalingssystemen laten inbouwen, zoals, zoals BanContact/MisterCash, creditcard, PayPal en Bitcoin. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen.

Goedkoop aan de slag met een van onze specialisten?
Een professionele webwinkel laten bouwen door een expert? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen of een e-mail te sturen naar ons bureau. Een webwinkel laten bouwen voor lage kosten doet u bij SAM Webdesign.

Nu aanvragen