Wilt u een website met:

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Webwinkel laten bouwen goedkoop

Webwinkel laten bouwen goedkoop, en vakkundig? Dan bent u bij SAM Webdesign bij het juiste bureau. Bij ons kunt u een webwinkel laten bouwen voor een prijs die niet zal opwegen tegen de opbrengsten. Wij maken enkel webshops met het oog op conversie. Een prachtige online winkel is mooi, maar een shop waarop u dagelijks veel verkoopt is wat u uiteindelijk wil. Met deze visie bouwen we uw professionele webwinkel.

Een webwinkel laten bouwen, goedkoop, verschillende kenmerken voor lage kosten
Bij ons bureau kunt u al uw wensen voor uw webwinkel laten uitkomen. Wij bouwen voor u een uitgebreide online catalogus waarin u al uw producten kunt verwerken en waarin uw bezoekers eenvoudig producten kunnen bestellen. Als ervaren specialist zorgen we dat uw winkel Up-to-date is anno 2016 en uit diverse functionaliteiten bestaat. Welke functionaliteiten dit zijn en hoe u een webwinkel kan laten bouwen goedkoop kunt u lezen in het vervolg van dit artikel.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Webwinkel laten bouwen goedkoop, de functionaliteiten

Een webwinkel laten bouwen doet u bij ons goedkoop, de shop zal uit diverse functionaliteiten bestaan.  Zo bouwen we de shop in een eenvoudig te beheren Nederlands CMS. U kunt hierbij kiezen uit onder andere WordPress, Yoomla, Drupal en nog enkele andere content management systemen. Daarnaast maken we voor u een koppeling met diverse betalingssystemen zoals  iDeal, MasterCard, Mister Cash, Bitcoin en zo zijn er nog enkele andere systemen. Door de integratie met Google analytics geven wij u inzicht in de cijfers van uw website. Hoe veel mensen bezoeken uw website, hoe lang blijven ze op uw website etc. Uw professionele winkel bouwen we in uw eigen huisstijl. Daarnaast krijgt persoonlijke ondersteuning en bouwen we een responsive design in. Hier kunt u zo meer over lezen. Interesse in een webwinkel laten bouwen goedkoop, voor een lage prijs?

Webwinkel laten bouwen goedkoop

Lees enkele van onze klantenverhalen

Responsive webwinkel laten bouwen goedkoop

Webwinkel laten bouwen, goedkoop en responsive. Responsiveheid is tegenwoordig erg belangrijk. Dit hoeft niet veel tijd te kosten maar zal u wel veel verkopen opleveren. Daarom implementeren we dit in elke webwinkel die we maken, dit is inbegrepen in de prijs die u betaald. Responsive wil zeggen dat de webwinkel op alle soorten schermen een optimale gebruikerservaring biedt. Het design schaalt automatisch mee met de grootte van uw scherm. Zo kunnen ook uw mobiele gebruikers eenvoudig navigeren op uw website en een bestelling plaatsen. Of ze nu op een Iphone, Samsung, Nokia, Ipad of ander apparaat uw shop bezoeken.Vandaag nog een webwinkel laten bouwen goedkoop?

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Webwinkel laten bouwen goedkoop? Aan de slag met een specialist!

Webwinkel laten bouwen goedkoop, vakkundig en conversiegericht? Dan bent u bij SAM Webdesign op de juiste plek. Wij maken voor u een professionele winkel. Al uw wensen zetten wij om in een prachtige winkel die zich richt op het verkopen van uw producten en diensten.

Webwinkel laten bouwen voor een prijs die niet zal opwegen tegen de baten? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden en kosten. Een webwinkel laten bouwen goedkoop doet u bij SAM.

Nu aanvragen