Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webwinkel laten bouwen kosten

webwinkel laten bouwen, de kosten en de baten spelen hier een grote rol bij. Bij een webwinkel laten bouwen speelt de prijs bij de meeste ondernemers een grote rol. Zou u 5000 euro voor een webwinkel betalen als u weet dat u hier per maand 2500 euro op zou verdienen? Ik ga er vanuit dat het antwoord hierop ja is, omdat de baten vele mallen hoger liggen dan de kosten. Dat is de afweging die u moet maken. Veel bedrijven verkijken zich te veel op de prijzen en willen goedkoop een online winkel laten maken. Vaak komen zij er dan na enkele maanden achter dat de winkel niet onderscheidend genoeg is en dat deze niet conversie gericht is. Daarom adviseren wij onze klanten om te investeren in een prachtige webwinkel, die conversie gericht is en die vindbaar is in Google. SAM Webdesign is uw partner hiervoor. Professionele webwinkel laten bouwen voor lage kosten?


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webwinkel laten bouwen, kosten en gebruiksvriendelijkheid

webwinkel laten bouwen, kosten en gebruiksvriendelijkheid spelen hierbij een belangrijke rol. Wij zijn ons hiervan bewust en houden er daarom rekening mee dat de shop door iedere bezoekers makkelijk bewandelbaar is. Dit doen we door onder andere vooraf een duidelijke navigatiestructuur op te zetten en een sitemap te implementeren. Gebruiksvriendelijkheid is ook voor u erg belangrijk en hier houden we dan ook rekening mee als u een professionele webwinkel gaat laten bouwen. De functionaliteiten om zelf de shop te beheren zijn erg laagdrempelig. Zo kunt u zelf eenvoudig content, video’s, de prijs/prijzen en andere onderdelen toevoegen of verwijderen. Een webwinkel laten maken en benieuwd naar de kosten? Wij gaan graag goedkoop voor u aan de slag

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Webwinkel laten bouwen, de kosten

Webwinkel laten bouwen, de kosten bij ons bureau verschillen. De prijs is afhankelijk van uw wensen en het aantal uren dat benodigd is om deze wensen te realiseren. Enkele wensen die u kunt implementeren:
– Volledig meertalig. U kunt een webshop in het Engels, Nederlands of andere talen laten bouwen.
– Toevoegen van diverse Product types, aanbiedingen voeren, etc
– U kunt het aantal views zien op uw producten en aanbiedingen.
– Responsive design. Uw winkel zal op alle soorten schermen optimaal presteren.
– Diverse betalingssystemen, zoals Paypal, Ideal, Bitcoin, Mister cash en nog enkele systemen.
– Mogelijkheden om de online vindbaarheid te verbeteren. Wij zijn naast een webdesign bureau SEO en SEA specialisten.
– En zo zijn er nog verscheidene mogelijkheden voor uw online winkel.

Webwinkel laten bouwen, vraag een specialist naar de kosten voor uw bedrijf.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Webwinkel laten bouwen, de kosten en uiteindelijke prijs.

Een webwinkel laten bouwen tegen lage kosten, dat behoort tot de mogelijkheden bij SAM Webdesign. Uiteindelijk bepaald u wat de prijs is, dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij kunnen u volledig ondersteunen en geven u graag vrijblijvend advies.

Webwinkel laten bouwen tegen een lage prijs?
Neem dan contact op met een van onze professionals. Een webwinkel laten bouwen, wij informeren u graag over de kosten.

Call Now Button