Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website

Zelf uw website beheren nadat het in elkaar is gezet door een webdesigner? Met WordPress bent u onafhankelijk van derden. Zo kunt u uw aanbod in producten op uw website wijzigen, extra pagina’s maken, teksten toevoegen of afbeeldingen uploaden.

De compatibiliteit met plug-ins en gebruikersvriendelijkheid maken dit een ongekend CMS. Ook voor webshop eigenaren is dit onmisbaar omdat u talloze programma’s kunt koppelen zoals een winkelwagensysteem.

SAM Design bouwt uw website geheel op vanuit WordPress, zodat u deze na oplevering ook geheel zelf kunt beheren. Lees direct verder over het laten maken van een WordPress website door ons bureau.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Gebruikersvriendelijkheid

In de webdesign wereld staat WordPress te boek als gebruikersvriendelijk CMS. Dit komt omdat het vrij simpel is om als niet-webdesigner mee om te gaan. Daarnaast biedt het de wél-webdesigners alles wat ze nodig hebben om een professionele website te kunnen maken.

Met weinig voorkennis kunt u het CMS gebruiken. De functies zijn duidelijk en voor de hand liggend. Aan het begin van elk project wordt u gekoppeld aan een ervaren webdesigner die met u alles stap voor stap doorneemt. Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, kunt u ons altijd bereiken.

De functionaliteit die WordPress biedt

Naast de gebruikersvriendelijkheid wat WordPress biedt heeft het talloze opties om de functionaliteit te verbeteren. Plug-ins zijn makkelijk te installeren op WordPress en dit CMS herkent de meeste plug-ins.

Wat bekent dit voor u? Onze webdesigners kunnen alles uit de kast halen om uw website te bouwen. U heeft meer vrijheid om exact te vertellen wat voor een website u wilt hebben. Ons webdesign bureau heeft vervolgens alle middelen en gereedschappen in huis om uw website te maken. Zo kunnen wij een nauwe samenwerking met u aangaan waarbij wij niet gelimiteerd worden door een CMS.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een professionele website laten bouwen door SAM Design

Deze functionaliteiten zijn nodig om een professionele website te bouwen. De standaarden van een doorsnee website zijn behoorlijk omhoog gegaan in vergelijking met jaren terug. Het is vanzelfsprekend dat een site responsive wordt gemaakt en dat de laadtijden snel zijn.

Naast een CMS zoals WordPress en de andere benodigdheden voor een professionele website heeft SAM Design een conversie specialist. Een website hebben heeft pas waarde als uw doel wordt gerealiseerd. In het geval van een commerciële website wilt u dat bezoekers worden gestimuleerd op uw website. Samen met een expert analyseert u de doelgroep en stelt u de website hierop in, voor een maximaal rendement uit uw site.

Onze conversie specialist richt zich op uw doelgroep en bouwt de website zo, dat het de bezoekers prikkelt. De bezoekers komen uit op de pagina’s die het meest relevant voor ze zijn door middel van een duidelijke site structuur. Allemaal dankzij de functionaliteiten die WordPress biedt.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Eigen beheer

Wanneer onze webdesigners klaar zijn met het maken van uw website, krijgt u de volledige regie in handen. Dit betekent dat u uw website in eigen beheer heeft. WordPress stelt u in staat de website te onderhouden en zelf aanpassingen maken.

Zodoende bent u niet meer afhankelijk van derden na de afronding van het project. Veel ondernemers kiezen voor een WordPress website vanwege deze reden. Zij willen het gemak hebben van een volledig functionerende website, zonder dat ze de service nodig hebben van anderen.

Kom in gesprek met een expert van SAM Design en leg uw wensen voor of vraag direct een offerte aan.

Call Now Button