Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website

Zelf uw website beheren nadat het in elkaar is gezet door een webdesigner? Met WordPress bent u onafhankelijk van derden. Zo kunt u uw aanbod in producten op uw website wijzigen, extra pagina’s maken, teksten toevoegen of afbeeldingen uploaden.

De compatibiliteit met plug-ins en gebruikersvriendelijkheid maken dit een ongekend CMS. Ook voor webshop eigenaren is dit onmisbaar omdat u talloze programma’s kunt koppelen zoals een winkelwagensysteem.

SAM Design bouwt uw website geheel op vanuit WordPress, zodat u deze na oplevering ook geheel zelf kunt beheren. Lees direct verder over het laten maken van een WordPress website door ons bureau.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Gebruikersvriendelijkheid

In de webdesign wereld staat WordPress te boek als gebruikersvriendelijk CMS. Dit komt omdat het vrij simpel is om als niet-webdesigner mee om te gaan. Daarnaast biedt het de wél-webdesigners alles wat ze nodig hebben om een professionele website te kunnen maken.

Met weinig voorkennis kunt u het CMS gebruiken. De functies zijn duidelijk en voor de hand liggend. Aan het begin van elk project wordt u gekoppeld aan een ervaren webdesigner die met u alles stap voor stap doorneemt. Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, kunt u ons altijd bereiken.

De functionaliteit die WordPress biedt

Naast de gebruikersvriendelijkheid wat WordPress biedt heeft het talloze opties om de functionaliteit te verbeteren. Plug-ins zijn makkelijk te installeren op WordPress en dit CMS herkent de meeste plug-ins.

Wat bekent dit voor u? Onze webdesigners kunnen alles uit de kast halen om uw website te bouwen. U heeft meer vrijheid om exact te vertellen wat voor een website u wilt hebben. Ons webdesign bureau heeft vervolgens alle middelen en gereedschappen in huis om uw website te maken. Zo kunnen wij een nauwe samenwerking met u aangaan waarbij wij niet gelimiteerd worden door een CMS.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een professionele website laten bouwen door SAM Design

Deze functionaliteiten zijn nodig om een professionele website te bouwen. De standaarden van een doorsnee website zijn behoorlijk omhoog gegaan in vergelijking met jaren terug. Het is vanzelfsprekend dat een site responsive wordt gemaakt en dat de laadtijden snel zijn.

Naast een CMS zoals WordPress en de andere benodigdheden voor een professionele website heeft SAM Design een conversie specialist. Een website hebben heeft pas waarde als uw doel wordt gerealiseerd. In het geval van een commerciële website wilt u dat bezoekers worden gestimuleerd op uw website. Samen met een expert analyseert u de doelgroep en stelt u de website hierop in, voor een maximaal rendement uit uw site.

Onze conversie specialist richt zich op uw doelgroep en bouwt de website zo, dat het de bezoekers prikkelt. De bezoekers komen uit op de pagina’s die het meest relevant voor ze zijn door middel van een duidelijke site structuur. Allemaal dankzij de functionaliteiten die WordPress biedt.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Eigen beheer

Wanneer onze webdesigners klaar zijn met het maken van uw website, krijgt u de volledige regie in handen. Dit betekent dat u uw website in eigen beheer heeft. WordPress stelt u in staat de website te onderhouden en zelf aanpassingen maken.

Zodoende bent u niet meer afhankelijk van derden na de afronding van het project. Veel ondernemers kiezen voor een WordPress website vanwege deze reden. Zij willen het gemak hebben van een volledig functionerende website, zonder dat ze de service nodig hebben van anderen.

Kom in gesprek met een expert van SAM Design en leg uw wensen voor of vraag direct een offerte aan.

Call Now Button