Wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat is een bestand die zorgt dat er een betere beveiliging van diverse gegevens tussen de server en een browser. SSL staat voor Secure Sockets Layer. Een SSL certificaat koppelt een beveiligde sleutel aan de gegevens van de website waardoor deze live gecodeerd en bewaard kan blijven, zonder de tussenkomst van externe systemen die eventueel de gegevens willen onderscheppen. Dit zorgt ervoor dat login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardgegevens en persoonsgegevens veilig ingevuld worden op websites met een SSL certificaat.

Hoe SSL certificaat installeren?

Het installeren van een SSL certificaat gebeurd binnen de beheeromgeving van de website van uw website. Wanneer u de webhosting heeft uitbesteed aan een goede partner, kunt u vragen bij de hostingpartij voor een SSL certificaat. Hierdoor hoeft u zelf niets te installeren en worden fouten voorkomen.

Inhoudsopgave

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.