Professioneel Webdesign Bureau Utrecht

Wil jij een professioneel webdesign in Utrecht laten maken om écht resultaat te halen? Bij SAM Design halen we alles uit de kast om tot een mooie website te komen! En dat doen we door ons te richten op alle details. Bij het maken van een webdesign komt een stuk meer kijken dan alleen een mooi ontwerp in elkaar zetten. Deze moet namelijk ook conversiegericht en responsive zijn naast dat het een mooi uiterlijk heeft. Op deze manier kom je namelijk echt tot resultaat. Bezoekers moet je een goed gevoel geven Een gevoel van vertrouwen. Dat zorgt er namelijk onder andere voor dat iemand door wil klikken en door wil lezen. Maar ook is je website als het ware het visitekaartje van je bedrijf. Hier moeten mensen het bedrijf dus in herkennen. Kleuren in de website moeten aansluiten op die van het kantoor, de winkel of het logo van jouw bedrijf bijvoorbeeld. Een goede eerste indruk is dus ook belangrijk. Maar hoe zorgen wij hiervoor? Wat is responsiveness? En hoe maakt ons webdesign bureau in Utrecht jouw website conversiegericht?

In heel Nederland en de rest van de omgeving hebben wij veel websites gebouwd voor onze klanten, die een exponentiële groei op het internet hebben gemaakt en dus veel winst opleverde nadat we deze vindbaar hebben gemaakt in Google. Denk in de omgeving bijvoorbeeld aan Zeist en Amersfoort.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Wat zorgt voor een conversiegericht webdesign Utrecht?

Bij het designen van een nieuwe website gaat het erom dat je de bezoekers die op jouw website komen aan de hand meeneemt. Het is dus niet de bedoeling dat je bezoekers hun best moeten doen om een bepaalde pagina te vinden of verder door te klikken in de website. Op deze manier zullen ze snel afhaken en ben jij weer een potentiële klant kwijt. Zonde dus. Om dit te voorkomen zorgt ons webdesign bureau in Utrecht ervoor dat je website conversiegericht is samengesteld. Dit doe je dan ook op diverse manieren.

Uiteraard is het eerste punt dat je webdesign er strak uitziet. Stel dat je bezoekers dan toch moeten zoeken naar een bepaalde pagina, dan zullen ze minder snel geneigd zijn weg te klikken. Maar daarbij komen de échte details natuurlijk kijken voor conversieoptimalisatie. Knoppen en formulieren moeten op diverse manieren bijvoorbeeld goed ingezet worden. Door de hele pagina heen moeten dan ook op verschillende plekken een aanzet tot actie zijn. Dit kan in de vorm van een knop om contact op te nemen of een offerte aan te vragen, maar dit kan ook in de vorm van een formulier om je contactgegevens achter te laten of zelfs iets gratis weg te geven. Zo verzamel je toch de contactgegevens van je bezoekers en maakt dat hun potentiële klanten.

Zelfs de manier waarop gebruik wordt gemaakt van foto’s op de website heeft invloed op de conversie op jouw website. Plaats je bijvoorbeeld een foto waar iemand kijkt naar een knop of een formulier, dan stimuleert dat de bezoeker onderbewust erop te klikken. Ook als iemand wijst naar deze knoppen of formulieren. Dit is natuurlijk vaak wel duidelijker voor de bezoeker dan wanneer iemand alleen naar de knop kijkt. Maar het werkt vooralsnog heel goed!

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Waarom is responsiveness belangrijk in een webdesign Utrecht?

Zoals eerder aangegeven is responsiveness ook belangrijk voor je webdesign. Jij vraagt je natuurlijk allereerst af wat dit precies inhoudt als je de term nog niet kent. Toch ben je er misschien al redelijk bekend mee. Wanneer een website responsive is, beweegt het ontwerp als het ware mee met verschillende apparaten. Mobiele schermen zijn natuurlijk vele malen kleiner dan een scherm van een desktop. Hier moet dus goed rekening mee gehouden worden! Je kan namelijk nog zo een mooi en conversiegericht design gemaakt hebben met de knoppen, formulieren en foto’s op de juiste en slimme plek, maar als je niets hebt gedaan aan de responsiveness van je website, dan was dit voor mobiele apparaten eigenlijk voor niks.

Wanneer een website niet responsive is, dan zal alles door elkaar staan en niet kloppen wanneer je de website opent op een mobiel. Foto’s en elementen zullen veel te groot zijn en niet goed uitgelijnd zijn, waardoor ze over elkaar heen vallen en de tekst bijvoorbeeld niet meer leesbaar is. Maar ook de knoppen die je net zo goed had ingericht zijn hierachter verdwenen en zijn niet meer aanklikbaar. Zo is de hele website op mobiel en zelfs op iPad of tablet eigenlijk onbruikbaar. Zonde, want in deze tijd surfen steeds meer mensen over het internet op hun telefoon. Hier loop je dan ook echt potentiële klanten mist als je niet goed op de mobiele versie van je website hebt ingespeeld. Via WordPress maken wij de mobiele versie dan ook goed in orde.

WordPress webdesign om fijn mee te werken

Voor onze klanten gebruiken wij over het algemeen WordPress als Content Management Systeem. Op verschillende manieren heeft dit veel voordelen voor jou. Een WordPress webdesign kun je zien als een soort pakket dat je kiest. Met verschillende plug-ins en andere tools binnen dit CMS wordt het een stuk makkelijker om een website te bouwen, maar ook om deze te beheren. Op twee manieren is dit dus voordelig voor jou als eigenaar van de website van jouw bedrijf in Utrecht. Allereerst ben je een stuk goedkoper uit dan wanneer je een website van de grond af laat coderen. Wanneer je een website laat maken, betaal je namelijk in principe voor de uren die eraan besteed worden. Met WordPress hoeven we niet alles met code te maken en kunnen we plug-ins en dergelijke gebruiken om een professionele website met een mooi webdesign te bouwen. Hierdoor zijn we dus veel minder tijd kwijt en kost jou dat dus ook veel minder!

Tweede punt is dat WordPress heel makkelijk te beheren is voor een leek. Als je nog nooit in de backend van een website bent geweest en hier dus nog niet bekend mee bent, dan is een WordPress webdesign ideaal. Alles is overzichtelijk weergegeven, waardoor je eigenlijk vaak niet zo makkelijk iets fout kan doen als je bijvoorbeeld content op je website wilt plaatsen. Zeker als je ook nog eens Elementor als page builder gebruikt. Op deze manier is het voor jou helemaal makkelijk om aanpassingen te doen en de website zelf te beheren. Daarom kiezen wij altijd voor een WordPress webdesign met Elementor als page builder. Dat maakt het voor onze klanten makkelijk om de website naderhand nog te beheren!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Laat jouw nieuwe webdesign ontwerpen door SAM Design!

Wil jij dus graag een nieuwe website met een mooi webdesign laten maken voor jouw bedrijf in Utrecht? Schakel de specialisten van ons bureau in. Wij hebben namelijk oog voor detail en zorgen op die manier voor het beste resultaat. Conversie is namelijk waar het allemaal om draait wanneer je een website hebt. Bij het ontwerpen van het design en bouwen van de website wordt de conversiegerichtheid hiervan constant gewaarborgd. De bezoekers van je website moeten natuurlijk het liefst wel klant worden!

Jouw nieuwe website zal verder technisch dan ook tiptop in orde zijn. Dit is namelijk ook belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie. Wij hebben een mooi webdesign neergezet, maar je website moet nog wel vindbaar worden in Google om de website echt tot zijn recht te laten komen. Naast dat we een webdesign bureau in Utrecht zijn, zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing. We helpen je dus ook graag vindbaar te worden op het internet! Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij willen jouw onderneming graag zien groeien op het internet!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.