Onze aanpak

Samen succesvol
Inventarisatie
Waar het allemaal begint...

Stap 1

Bij het laten maken van een website heb je vooraf het één en ander voor ogen. In de inventarisatiefase brengen wij je wensen en doelen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van jouw ideale website en kunnen we een scherpe offerte opstellen.

Nu gaan we écht van start!

Stap 2

Bij goedkeuring van de offerte sturen we je de planning op. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Hierna leveren wij diverse concepten op, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Hierbinnen is genoeg ruimte voor aanpassingen. Na goedkeuring van de concepten werken we het definitieve design uit.

Planning & concepten
Techniek & realisatie
Je website is bijna klaar!

Stap 3

De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in de testomgeving. Uiteraard is dit in een CMS naar voorkeur, zoals WordPress of Magento. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

Daar gaan we... klaar voor de lancering?

Stap 4

Testen, testen en nog is testen. En dan is het zover. We kunnen live. We migreren je website vanaf de testomgeving naar de live omgeving. En dan ben je live! Ook na oplevering staan we voor je klaar. Zo hebben we een hostingpartner, die je begeleidt en ook bij updates voor je klaar staat. 

Lancering & onderhoud