Webdesign in Delft: website op maat

Koploper worden in jouw branche met webdesign in Delft? Winnen op het internet start met een steengoede website. Een website die compleet ontworpen en gebouwd is naar jouw wensen en de behoeften van je doelgroep. Dat is precies het type sites dat wij maken. Bij SAM Design maken wij websites op maat om je doelgroep tot in de puntjes te voorzien van de juiste oplossingen. Webdesign is namelijk meer dan alleen een website bouwen. Bij het bouwen van een site moet er nagedacht worden over branding, structuur, content en nog veel meer. Dit moet allemaal zo ingericht worden dat elke bezoeker zo snel mogelijk zijn oplossing vindt en overgaat tot de gewenste actie. Een webdesign bureau als SAM Design kan je hier heel goed bij helpen.

Niet alleen is SAM Design werkzaam in Delft. Zo zijn wij ook in te schakelen voor uw webdesign in Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Webdesign in Delft met templates

Heb je minder budget voor een website, maar wil je toch op de juiste manier aanwezig zijn op het internet? Ook voor jou hebben wij de oplossing! Niet elke website hoeft op maat gemaakt te zijn om online te winnen. Je kunt er ook voor kiezen om een site te laten maken met een template. Een template die gebouwd is met het verkrijgen van leads in gedachten.

Bij SAM Design kun je kiezen uit gemaakte sjablonen. Elk van deze sjablonen zijn door ons webdesign bureau gemaakt om ondernemers de mogelijkheid te geven om enorme stappen te zetten op het internet, zonder in eerste instantie een groot bedrag te investeren. Betekent dit dat je een website krijgt van slechte kwaliteit? Zeker niet! Alle templates waar je uit kunt kiezen, zijn ontworpen en gebouwd om er zo veel mogelijk leads mee te krijgen. Wil je liever een webshop laten maken? Dat kan ook! Elke webshop templates is ook ontworpen en gebouwd voor optimale conversie. Zo kun je je producten op een effectieve manier verkopen, zonder vooraf een grote investering te doen. Het verschil tussen een site op maat en een template is dat je bij een website op maat invloed hebt op elke pixel van de website. Terwijl je bij een template wat minder kunt aanpassen. Toch kun je enorme stappen zetten met onze conversiegerichte templates.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Bedien je doelgroep met Webdesign Delft

Webdesign in Delft met focus op de juiste zaken? Dan ben je bij SAM Design aan het juiste adres! Bij ons webdesign bureau ligt de focus vooral op het uiteindelijke resultaat voor jouw bedrijf. Hoe behalen we dit resultaat? De beste manier om te winnen op het internet is je doelgroep zo goed mogelijk bedienen. Hoe beter jij je doelgroep weet te bedienen, hoe meer leads of sales jij krijgt. Als hét webdesign bureau in Delft weten wij je hier maar al te goed bij te helpen. Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je doelgroep online te bedienen is je website inrichten met je doelgroep in gedachten. Een hoop onderdelen van je site zijn namelijk afhankelijk van hoe je doelgroep eruit ziet. Denk aan de huisstijl van je website, de navigatie, de call to action en nog veel meer. Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Delft dat je kan helpen bij het bedienen van je doelgroep om zo je omzet te verhogen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Online winnen doe je met webdesign bureau SAM Design!

Winnen op het internet start bij het vinden van een webdesign bureau in Delft met de juiste werkwijze. Uiteindelijk is de werkwijze van een bureau namelijk een van de meest bepalende factoren voor het behalen van je doelstellingen. Dat en natuurlijk de expertise van het bureau. Hoe communiceert het webdesign bureau? Kloppen de strategieën? Wordt er snel gewerkt? Wordt er zorgvuldig gewerkt? Allemaal belangrijke vragen die je zou moeten stellen aan het webdesign bureau in Delft dat je kiest.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij honderden ondernemers als jij op weg mogen helpen naar mooie resultaten op het internet. Dat allemaal door websites en webshops te bouwen met de juiste werkwijze. Door korte lijnen te houden, een informele manier van doen en focus op return on investment weten wij als webdesign bureau keer op keer leads en sales te genereren voor ondernemers door heel Nederland. Ben jij ons volgende succesverhaal? Neem contact met ons op!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.