Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Delft

Interesse in webdesign in Delft? Waarom u voor SAM als webdesigner bureau in Delft moet kiezen om uw website te laten ontwikkelen is voor ons duidelijk. Er zijn vele webdesign bureaus in Delft en de rest van Nederland die allemaal beweren de beste te zijn. Nadat u deze pagina gelezen heeft weet u waarom u moet kiezen voor ons webdesign. Wij onderscheiden ons ten opzichte van de concurrentie door enkele kernpunten. Ons bureau maakt mobile friendly websites. Dit betekent dat de website op alle mobiele apparaten functioneel is. Daarnaast zijn wij in staat een zoekmachine vriendelijke webdesign in Delft te ontwikkelen.

Webdesign in Delft door marketeers: Ons webbureau heeft een team dat bestaat uit marketeers en webdesigners. Onze teams bestaan uit een combinatie van specialisten uit diverse branches. Ze hebben een hoop kennis en expertise die ze graag aan u willen tonen. Al deze voordelen kunnen tot wel 70% meer leads gaan leiden. Dit hebben we al voor meerdere klanten kunnen realiseren en doen we ook graag voor u.

Niet alleen is SAM Design werkzaam in Delft. Zo zijn wij ook in te schakelen voor uw webdesign in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Naaldwijk en Wassenaar.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

SAM Webdesign Delft – Het bureau voor iedereen!

SAM Webdesign biedt niet alleen in Delft onze diensten aan. U kunt profiteren van de diensten van ons bureau in heel Nederland. Wij maken websites voor bedrijven door heel Nederland zoals; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Tilburg. Maatwerk bieden we aan iedereen. Wij maken uw website functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Uw toekomstige website laat u maken door SAM Webdesign in Delft. Het belangrijkste doel is om uw investering in ons terug te hebben verdiend, zodat u winst heeft.

Responsive webdesign laten maken door professionals in Delft

Het laten maken van een prachtig design in Delft is niet het belangrijkste deel. Het doel van een site is in de meeste gevallen het verkopen van zo veel mogelijk producten en diensten. Het conversiepercentage is een term die vaak voorbij komt in dit vakgebied. Om dit percentage te verhogen raden wij aan om te kiezen voor een responsive webdesign bij SAM. Een responsive design is een site die veranderd afhankelijk van de grootte van het scherm waarop deze site bezocht wordt. Dit zal de gebruikservaring verbeteren en indirect uw verkopen laten toenemen. Klinkt dit u als muziek in de oren en wil u ook een responsive webdesign in Delft? Dan bent u bij SAM op het goede adres. Alles sites die wij ontwikkelen zijn namelijk responsive.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Delft

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Delft

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Delft

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Webdesign Delft – een team met ervaren webdesigners

Winstgevende websites en een conversie gericht webdesign in Delft ontwikkelen doen we niet alleen. Hiervoor hebben we een team bestaande uit deskundigen met allemaal een eigen achtergrond. Zo werken bij ons marketeers, webdesigners, copy writers en programmeurs samen. SAM  kan van alles voor u betekenen. Zo kunt u bij ons terecht om een professionele website te laten maken, een mobiele website te laten ontwikkelen of een webshop/webwinkel te bouwen. Ons team gaat graag met u aan de slag. SAM webdesign bureau zorgt ervoor dat uw bedrijf in Delft gaat groeien.

Uiteraard is het niet alleen belangrijk om een conversie gerichte website te laten maken. De content die staat op de site moet ook worden onderhouden door u. De meeste klanten van ons bureau hebben geen technische kennis. Toch kunnen zij zelf het beheer van hun website uitvoeren met behulp van een content management systeem. Met een CMS kan u eenvoudig nieuwe content plaatsen op uw webdesign in Delft, oude content verwijderen of content aanpassen. Mocht u eenvoudig afbeeldingen, teksten, video’s of andere vormen van content willen aanpassen  kunt u ervoor kiezen om een design te laten ontwikkelen in WordPress door ons webbureau. Een webdesigner in Delft gaat graag voor u aan de slag.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Responsive Webdesign laten maken door professionals in Delft?

Als u zich richt op uw eigen core business, doet SAM dat ook! Ons webdesign bureau in Delft gaat ervoor zorgen dat u veel nieuwe leads gaat genereren, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. U verleent uw diensten aan deze leads en zal daarmee veel geld verdienen, deal? Wilt u meer informatie over onze diensten, portfolio of de geldende tarieven, dan verwijs ik u naar deze website. Neem direct contact met ons op, een webdesigner van SAM, het bureau op het gebied van webdesign in Delft is u graag van dienst!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button