Webdesign Leiden

Voor webdesign in Leiden kun je terecht bij SAM Design. Ben je op zoek naar een professioneel bureau in Leiden of ervaren webdesigner om jouw website te laten maken? Maar wil je naast een professioneel design ook een website die gericht is op het behalen van conversie? Een professionele website laten maken met een hoog conversiepercentage: dat is waar SAM Design voor staat. Meer weten over hoe wij te werk gaan? We vertellen je de rest graag!

Website Flyn Flowers

Totaaloplossing van ons webdesign bureau Leiden

Behalve in onze prachtige stad maakt ons webdesign bureau te Leiden ook websites voor bedrijven in de gehele bollenstreek. Met ons uitgebalanceerde team van professionele webdesigners, programmeurs, copywriters en marketing specialisten biedt SAM in Leiden een totaaloplossing voor jouw te bouwen website. Naast een professionele website mag je van ons vakkennis verwachten op het gebied van conversie waarbij wij gericht zijn op resultaten en klantvriendelijkheid. Want dit is waar het uiteindelijk om draait, meer aanvragen, meer bestellingen en meer klanten.

Samenwerken met ons bedrijf is samenwerken met de klantvriendelijkste specialist en webdesign professional in de regio Leiden. Toch hebben niet alleen organisaties uit Leiden hun webdesign aan ons bureau uitbesteed; ook organisaties uit onder andere Noordwijk, Katwijk en bijvoorbeeld de omgeving van Den Haag zijn jou voorgegaan.

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Samenwerken met een webdesigner van SAM Design in Leiden

Samenwerken met ons webdesign bureau betekent voor jou een samenwerking op het gebied van webdesign in Leiden dat jouw wensen en doelen in het oog houdt. Zodoende ligt de focus niet alleen op het ontwikkelen van een flitsende website, maar vooral op de doelgerichtheid ervan.

Wij leveren jouw gebruiksvriendelijke WordPress website gebruiksklaar op zodat je direct jouw online visitekaartje kunt presenteren aan je klanten of online verkopen kunt realiseren. Dit doet ons webbureau in een gebruiksvriendelijk CMS. Een website laten maken met WordPress bijvoorbeeld. Zo heb je zelf de keuze uit onder andere WordPress, Yoomla, Magento en Drupal voor jouw webdesign. Deze Content Management Systemen hebben gemeen dat ze door iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Ook als er geen technische kennis in huis is. Je kunt zelf eenvoudig content, afbeeldingen, video’s en andere soorten content toevoegen, verwijderen, aanpassen of wijzigen. Naast het eenvoudige gebruik van deze Content Management Systemen kunnen er ook professionele websites mee gebouwd worden. Hierdoor zal je de juiste uitstraling kunnen uitstralen en conversie realiseren. Ons doel is om samen met jou ervoor te zorgen dat je klanten eenvoudig en zorgeloos een aanvraag, aankoop of bestelling kunnen plaatsen.

Hiervoor zullen we onder andere afbeeldingen op een juiste manier combineren met content. Zo winnen we het vertrouwen van je klanten. Het is belangrijk om te denken vanuit de potentiële klant. Hier denken wij uitgebreid over na zodat je op de lange termijn geld en tijd zal besparen. Wacht niet langer en neem direct contact op met ons webdesign bureau.

Responsive webdesign laten maken

Is jouw website en webdesign in Leiden al klaar voor de toekomst? Met het oog op de toekomst levert SAM Design enkel nog websites met een responsive design. Met steeds meer bezoekers die jouw design vanaf een mobiel apparaat bekijken zoals een smartphone of tablet is het belangrijk dat jouw website optimaal wordt weergegeven, ongeacht het media apparaat waarop het design bekeken wordt. Zo ben je de concurrentie altijd een stapje voor en hoef je zelf niet constant up-to-date te blijven omtrent de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Aan de slag met een professional van ons bedrijf in Leiden?

Laat snel van je horen zodat ons webdesign bureau in Leiden een winstgevende website voor jou kan ontwikkelen. Neem nu contact op met een specialist van ons bureau voor een prachtig webdesign. Wij zullen vervolgens de mooiste en meest professionele website maken waar je tot nu toe alleen maar van hebt kunnen dromen. Het is jouw geld meer dan waard!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.