Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Leiden

Voor webdesign in Leiden kunt u terecht bij SAM Design. Bent u op zoek naar een professioneel bureau in Leiden of ervaren webdesigner om uw website te laten maken? Maar wilt u naast een professioneel design ook een website die gericht is op het behalen van conversie? Een professionele website laten maken met een hoog conversiepercentage: dat is waar SAM Design voor staat.

Totaaloplossing van SAM Webdesign Bureau Leiden

Behalve in onze prachtige stad maakt ons webbureau ook websites voor bedrijven in de gehele bollenstreek. Met ons uitgebalanceerde team van professionele webdesigners, programmeurs, copywriters en marketing specialisten biedt SAM Webdesign Bureau in Leiden een totaaloplossing voor uw te bouwen website. Naast een professionele website mag u van ons vakkennis verwachten op het gebied van conversie waarbij wij gericht zijn op resultaten en klantvriendelijkheid. Want dit is waar het uiteindelijk om draait, meer aanvragen, meer bestellingen en meer klanten.

Samenwerken met ons bedrijf is samenwerken met de klantvriendelijkste specialist en webdesign professional in de regio Leiden. Toch hebben niet alleen organisaties uit Leiden hun webdesign aan ons bureau uitbesteed; ook organisaties uit onder andere LeiderdorpOegstgeestZoeterwoude-Rijndijk, Zoeterwoude-Dorp, VoorschotenKatwijk, Rijnsburg en Sassenheim zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met een webdesigner van SAM Webdesign in Leiden.

Samenwerken met ons webdesign bureau betekent voor u een samenwerking op het gebied van Webdesign  in Leiden dat uw wensen en doelen in het oog houdt die u heeft met uw design en niet alleen de focus heeft op dat flitsende website (wat u overigens ook mag verwachten van ons als webdesigner natuurlijk).

Wij leveren uw gebruiksvriendelijke WordPress website gebruiksklaar op zodat u direct uw online visitekaartje kunt presenteren aan uw klanten of uw online verkopen kunt realiseren. Dit doet ons webbureau in een gebruiksvriendelijk CMS. Zo heeft u zelf de keuze uit onder andere WordPress, Yoomla, Magento en Drupal voor uw webdesign in Leiden. Deze CMS hebben gemeen dat ze door iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Ook als er geen technische kennis in huis is. U kunt zelf eenvoudig content, afbeeldingen, video’s en andere soorten content toevoegen, verwijderen, aanpassen of wijzigen. Naast het eenvoudige gebruik van deze CMS kunnen er ook professionele websites mee worden gebouwd. Hierdoor zal u de juiste uitstraling kunnen uitstralen en conversie realiseren. Ons doel als web designer is om samen met u ervoor te zorgen dat uw klanten eenvoudig en zorgeloos een aanvraag, aankoop of bestelling kunnen plaatsen.

Hiervoor zullen we onder andere afbeeldingen op een juiste manier combineren met content. Zo winnen we het vertrouwen van uw klanten. Het is belangrijk om te denken vanuit de potentiële klant. Hier denken wij uitgebreid over na zodat u op de lange termijn geld en tijd zal besparen. Wacht niet langer en neem direct contact op met ons webdesign bureau.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Leiden

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Leiden

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Leiden

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Responsive webdesign laten maken

Is uw website en webdesign in Leiden al klaar voor de toekomst? Met het oog op de toekomst levert SAM maakt enkel nog websites af met een responsive design. Met steeds meer bezoekers die uw design vanaf een mobiel apparaat bekijken zoals een smartphone of tablet is het belangrijk dat uw website optimaal wordt weergegeven, ongeacht het media apparaat waarop het design bekeken wordt. Zo bent u de concurrentie altijd een stapje voor en hoeft u zelf niet constant up-to-date te blijven omtrent de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

an de slag met een professional van ons bedrijf?

Wij hopen snel van u te horen en hopen voor u bij ons webdesign bureau in Leiden een winstgevende website te mogen ontwikkelen. Neem nu contact op met een webdesigner voor een prachtig webdesign in Leiden.

Call Now Button