Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Waar SAM in uitblinkt!

Icoon _ hoog converterende webshop

Hoog converterende webshop

Icoon _ Excellent design op maat2

Excellent design op maat

icoon _ mobielvriendelijk2

Mobiel- vriendelijk

icoon _ makkelijk te beheren2

Makkelijk te beheren

De werkwijze van SAM

Een uitmuntende webshop in 4 weken

Werkwijze webshop - stap 1
Werkwijze webshop - stap 2
Werkwijze webshop _ stap 3
werkwijze webshop - stap 4

Webshop laten maken

Een online winkel waarmee jij het verschil kunt maken. Ervaren bouwers die elke gedachte van jou in een webwinkel vorm weten te geven. Een succesvolle webshop laten bouwen. Eentje waarmee je echt voor resultaat kunt gaan? Dan zit je goed bij SAM Design. Een webshop is meer dan alleen een visitekaartje. Het is een verkoopmonster waarmee jij omzet gaat genereren. Een professionele webshop laten maken? Wij helpen je verder!

Zij gingen u allemaal voor!

Website
webshop

Website tarieven

 

Een webshop op maat

Vanaf €1199,-

 • Mobiel vriendelijk
 • Snelle laadtijd
 • Sociale media integratie
 • Wordpress CMS
 • Google page speed
 • Wordpress cursus (2 uur)
 • 3 concepten + 2 testmomenten
 • Advies van een marketeer
 • Slider + popups
 • IDEAL integratie
Een uitzonderlijke webshop door SAM!
 

Heeft u een vraag?

BEKIJK ONZE VEELGESTELDE VRAGEN!

1Wat is responsive webdesign?
Wat is responsive webdesign? Bij een responsive webdesign past een website zich aan aan het scherm waarmee de website wordt bekeken. Het maakt niet uit of dit een monitor, tablet of smartphone is, de website wordt op de juiste manier weergeven. Bij responsive webdesign is er maar één website waarbij het design aan wordt gepast aan de resolutie van het scherm. Dit is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een website.
lees meer
2Wat is UX design?
Wat is UX design precies? UX is de afkorting voor user experience, gebruikerservaring in het Nederlands. Een UX design is gericht op het aansluiten op de verwachtingen en wensen van de gebruikers van de website. Het is de bedoeling dat de bezoekers bepaalde acties uitvoeren en vastgestelde doelen bereiken op de website. Een user experience design zorgt ervoor dat de functionaliteiten van de website samen komen met de emotie van de gebruiker.
lees meer
3Wat is cache?
Cache is de plek waar bepaalde gegevens van websites worden opgeslagen. Er zijn zowel hardware als software caches. De cache gegevens worden doorgaans op een lokale schijf opgeslagen van het apparaat. Dit wordt gedaan omdat deze schijf de gegevens sneller kan laden dan een internetverbinding.
lees meer
4Wat is DNS?
DNS staat voor Domain Name System. Het systeem, tevens ook een netwerkprotocol, wordt op internet gebruikt om de namen van computers naar numerieke adressen (IP-adres) te vertalen en omgekeerd. Het wordt vertalen genoemd maar in werkelijkheid gaat het om het opzoeken in tabellen waarin de nummers en namen aan elkaar gekoppeld zijn.
lees meer

Webshop laten maken door SAM Design 

Ben je klaar om het internet te veroveren? Heb je een topproduct - of zelfs een hele lijn - die je aan de man wilt brengen? Vergeet een fysieke winkel in een oude winkelstraat. Jij gaat jouw producten online verkopen via jouw eigen webshop. En een webshop laten maken, doe je bij SAM Design! 

SAM Design staat bekend om haar professionele webshops. Hier kun je de webwinkel van jouw dromen laten ontwikkelen. Samen brengen we jouw wensen en doelgroep in kaart, waarmee we klaar zijn om het internet te veroveren. Al onze shops voldoen aan de volgende kenmerken:

  • Technisch tip-top: Topstructuren, heldere productcategorieën, soepel in- en uitvouwen. Onze programmeurs zorgen niet alleen voor een mooie buitenkant, maar ook voor een nette binnenkant. Iedere webshop van SAM’s makelij is bovendien volledig Core Web Vital proof! 
  • Razendsnel: In een oogwenk producten laden. In soepele stappen het bestelproces doorlopen. Webshops van maar enkele mb’s. Het is zeker mogelijk! Onze webshops zijn razendsnel, ook volgens Google Pagespeed. 
 • Google-vriendelijk: Google optimalisatie is van levensbelang voor iedere webshop die bezoekers aan wil trekken. Wij bouwen een webwinkel die aan alle technische eisen van Google voldoet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is zorg dragen voor content en autoriteit! 
 • 100% responsive: Een professionele webwinkel is te zien op ieder apparaat. Onze shops zijn 100% schaalbaar. Zit je op een desktop, smartphone of tablet? Maakt niet uit! We zorgen dat jij altijd goed in beeld komt.  
 • De juiste technische features: Realtime productbeheer, integratie met diverse betaalsystemen, een koppeling met een klantenportaal. U vraagt, wij draaien. Samen bouwen we de webshop van jouw dromen. 

Conversiegericht: Alle bovengenoemde onderdelen zijn ondergeschikt aan één doel: conversie! En dat is exact waar wij voor gaan. Elk product dat we toevoegen en elk stukje code dat we schrijven, doen we met resultaat in het achterhoofd. Dat is waar het onderaan de streep om draait.

Webshop laten maken in 5 stappen!

1: Inventarisering

We nemen jouw wensen van A tot Z op. En dit voordat we ook maar één stukje code op papier zetten. We bombarderen jou met talloze vragen: wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? Wat zijn jouw kernwaarden? En wat wil je zelf graag terugzien in een webwinkel? Vervolgens vragen we je om drie voorbeelden van webshops op te sturen. Beschrijf zo uitgebreid mogelijk welke elementen van de webshop je mooi vindt en geef ook aan waarom je ze zo mooi vindt. Beantwoord je onze vragen tot in detail? Dan weten we exact hoe we jouw webshop moeten bouwen. Na akkoord op de offerte krijg je een timetable opgestuurd. Hierdoor weet je tot op de dag welk onderdeel we wanneer afronden. Het is zaak om je hier wel goed aan te houden!   

2: Concepting

Onze webshop bouwers blijven nog even in de startblokken staan. Het is eerst zaak om een grafisch ontwerp te maken. Dit is een cruciaal onderdeel, dat nog voor het ontwikkelen plaatsvindt. Onze grafisch designer werkt een aantal concepten uit: homepagina, subpagina, productpagina, productoverzicht pagina, contactpagina en eventuele overigen. Je krijgt de kans om op deze ontwerpen te schieten, waarna we tot definitieve ontwerpen komen. Jouw webshop kan ontwikkeld worden! 

3: Uitwerking

De projectleider draagt het ontwerp van de grafisch designer over naar onze programmeurs/webshop bouwers. Zij gaan de shop uitwerken. In enkele stappen werken we alle concepten uit tot een levend webdesign in een afgeschermde testomgeving. De uitgewerkte designs leggen we aan jou voor om ook hierop feedback te ontvangen. Alle losse eilanden staan en we zijn klaar om er een geheel van te maken! 

4: Finetuning

Alle concepten staan klaar. Jouw webshop is nu nog een bouwpakket. Maar geen zorgen, we gaan de onderdelen in elkaar zetten en zorgen voor één werkend geheel. Alle functionaliteiten worden gekoppeld en getest en elke letter wordt nagelopen. Samen zorgen we dat ieder onderdeel goed staat. Zijn we beiden tevreden? Dan staat niets jouw webshop nog in de weg! 

5: Lancering! 

We zijn er klaar voor, jouw webshop kan live. De bouwers zetten het geheel vanaf de testomgeving over naar jouw eigen domein. We zijn er klaar voor. Start de motoren. Ready for take-off! Jouw webshop staat live!

Webshop in het juiste CMS

Je wilt een professionele webshop laten maken. Maar ook na livegang wil je deze wel zelf beheren. Zelf producten toevoegen, categorieën aanmaken, of afbeeldingen wijzigen. Ook wil je je voorraad bijhouden, de omzet checken of andere onderdelen aanpassen. DIt begint bij het juiste CMS. In de regel bouwt SAM Design haar shops in één van de volgende twee content management systemen: WordPress (inclusief WooCommerce) of Magento. 

WordPress (WooCommerce) webshop

Een WordPress webwinkel laten bouwen? SAM Design maakt WooCommerce webshops. Conversiegericht, technisch in orde en met een betrouwbare builder als Elementor. WordPress heeft heel veel stukjes code al standaard ingebouwd. Op deze manier lopen de kosten niet te hoog op en kun je goedkoop een professionele webshop laten maken. .

Magento webshop 

Heb je tienduizenden producten? Of wil je een bepaald maatwerk dat niet via WordPress mogelijk is? Onze webshop bouwers maken ook shops in Magento. Het voordeel van dit CMS is dat vrijwel alles handmatig te bouwen is. Hierdoor kunnen we 100% ontwikkelen wat jij voor ogen hebt. Veel externe systemen hebben ook een goede koppeling met Magento. Wil je bepaalde koppelingen, integraties of API’s? Kies voor een Magento webshop laten bouwen! 

Direct een webshop laten bouwen 

Vandaag nog een professionele webshop laten maken? SAM Design ontwikkelt een shop die zijn gelijke niet kent. Een verkoopmonster waarmee jouw producten het magazijn uit vliegen. Succesvol worden met jouw eigen online winkel? Wij helpen je verder. Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw webwinkel bouwen door SAM Design!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs