Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 30 beoordelingen
Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Waar SAM in uitblinkt!

Icoon _ hoog converterende webshop

Hoog converterende webshop

Icoon _ Excellent design op maat2

Excellent design op maat

icoon _ mobielvriendelijk2

Mobiel- vriendelijk

icoon _ makkelijk te beheren2

Makkelijk te beheren

De werkwijze van SAM

Een uitmuntende webshop in 4 weken

Werkwijze webshop - stap 1
Werkwijze webshop - stap 2
Werkwijze webshop _ stap 3
werkwijze webshop - stap 4

Webshop laten maken

Een webshop laten maken kan er voor zorgen dat u niet langer afhankelijk bent van een fysieke winkel. Nog steeds neemt het aantal ondernemers dat een webshop laat bouwen met de dag toe. Dit is ook geen rare transitie: een webwinkel is goedkoop in het onderhoud en u bespaart kosten aan personeel. Doordat u uw webshop laat maken met WordPress, Magento, Joomla of ander CMS kunt u het beheer hiervan geheel zelf afhandelen. Toch is het bouwen van een professionele webshop een intensief proces, waar u de juiste partij voor nodig heeft. Lees direct verder waarom SAM Design deze partij voor u is.

De functionaliteiten om een webshop mee te laten bouwen

Wanneer u een webshop laat bouwen door een professional, moet deze beschikken over de juiste software en functionaliteiten. Minimale online onderdelen waar een professionele webwinkel over moet beschikken, zijn:

WordPress of ander CMS
Een conversiegerichte webshop
Een goed betalingssysteem

Zij gingen u allemaal voor!

Website
webshop

Website tarieven

 

Een webshop op maat

Vanaf €1199,-

  • Mobiel vriendelijk
  • Snelle laadtijd
  • Sociale media integratie
  • Wordpress CMS
  • Google page speed
  • Wordpress cursus (2 uur)
  • 3 concepten + 2 testmomenten
  • Advies van een marketeer
  • Slider + popups
  • IDEAL integratie
Een uitzonderlijke webshop door SAM!
 

Heeft u een vraag?

BEKIJK ONZE VEELGESTELDE VRAGEN!

1Wat is responsive webdesign?
Wat is responsive webdesign? Bij een responsive webdesign past een website zich aan aan het scherm waarmee de website wordt bekeken. Het maakt niet uit of dit een monitor, tablet of smartphone is, de website wordt op de juiste manier weergeven. Bij responsive webdesign is er maar één website waarbij het design aan wordt gepast aan de resolutie van het scherm. Dit is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een website.
lees meer
2Wat is UX design?
Wat is UX design precies? UX is de afkorting voor user experience, gebruikerservaring in het Nederlands. Een UX design is gericht op het aansluiten op de verwachtingen en wensen van de gebruikers van de website. Het is de bedoeling dat de bezoekers bepaalde acties uitvoeren en vastgestelde doelen bereiken op de website. Een user experience design zorgt ervoor dat de functionaliteiten van de website samen komen met de emotie van de gebruiker.
lees meer
3Wat is cache?
Cache is de plek waar bepaalde gegevens van websites worden opgeslagen. Er zijn zowel hardware als software caches. De cache gegevens worden doorgaans op een lokale schijf opgeslagen van het apparaat. Dit wordt gedaan omdat deze schijf de gegevens sneller kan laden dan een internetverbinding.
lees meer
4Wat is DNS?
DNS staat voor Domain Name System. Het systeem, tevens ook een netwerkprotocol, wordt op internet gebruikt om de namen van computers naar numerieke adressen (IP-adres) te vertalen en omgekeerd. Het wordt vertalen genoemd maar in werkelijkheid gaat het om het opzoeken in tabellen waarin de nummers en namen aan elkaar gekoppeld zijn.
lees meer

Webwinkel met WordPress laten maken

De meest goedkope optie op de lange termijn is om uw webshop te laten maken met WordPress of ander CMS. Het toevoegen van nieuwe producten, aanpassen van prijzen of het vernieuwen van productbeschrijvingen op uw webwinkel kan een intensief werk zijn, waar u honderden uren aan moet besteden. Tenzij u uw webshop laat bouwen met WordPress. Het CMS is voor iedereen te gebruiken, ook zonder een technische achtergrond.

Een conversiegerichte webshop laten maken

Een webshop laten maken draait om het behalen van resultaat. Als u een eigen webwinkel start, is dit om keiharde verkopen te genereren. Productimpressies zijn belangrijk, maar het is nog veel belangrijker dat bezoekers daadwerkelijk aankopen doen op uw webshop. Bezoekers moeten subtiel door de online winkelomgeving worden geleid, vragen kunnen stellen en natuurlijk daadwerkelijk worden aangezet tot het doen van een aankoop. Bij deze laatste stap komt meer kijken.

Integratie betalingssysteem

Bij het ontwerpen van een professionele webwinkel komt meer kijken dan de integratie van WordPress en het bouwen van een conversiegericht design. Als bezoekers alle stappen hebben doorlopen, moeten zij de aankoop daadwerkelijk kunnen doen. Hier komt de integratie van een betalingssysteem bij kijken. Een goedkope webshop is een webwinkel waar genoeg verkopen worden gegenereerd. Daarom is het belangrijk om een webshop laten maken met een goed werkend betalingssysteem.

Webshop laten maken door SAM Design

SAM Design maakt voor u een webwinkel die aan alle bovengenoemde eisen voldoet. U krijgt de beschikking over een professionele webshop, goedkoop op de lange termijn, integratie van WordPress of ander CMS en beschikkend over de juiste software en functionaliteiten, zoals een goed werkend betalingssysteem.

Wanneer u uw webshop laat bouwen door SAM Design, betrekken wij u in het ontwerpen van deze webwinkel. U krijgt een aantal vragen voorgelegd, welke betrekking hebben op uw wensen, doelen en doelgroep. Op basis hiervan gaan onze webdesigners aan de slag en leveren zij een concept website op. Hierna volgen een aantal aanpasmomenten, van waaruit er een webshop ontstaat waar u compleet tevreden mee bent. De laatste stap van een webshop laten maken is het toevoegen van de laatste functionaliteiten, waarna u direct live kunt met uw website.

Direct een professionele webshop laten maken

Vandaag nog kunt u uw eigen webwinkel starten. Door een webshop te laten maken door SAM Design heeft u zekerheid dat u kunt beschikking over een professionele, zorgvuldig opgebouwde webwinkel, inclusief WordPress, Joomla of Magento. Direct kunt u een offerte aanvragen en inzichtelijk krijgen wat het kost om uw webshop te laten maken. Tevens kunt u ons bellen via 085 303 5754 om uw vragen met een specialist door te nemen. Neem daarom direct contact met ons op en ga uw webshop laten maken door SAM Design.

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs