Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webshop laten maken

Wil jij ook een professionele webshop laten maken door een expert? SAM Design bouwt een professionele webwinkel waar je nog jaren mee vooruit kan. Jouw eigen webshop waar je jouw producten aanbiedt aan het grote publiek. Hiermee ga jij het verschil maken! Een webwinkel laten bouwen doe je dan ook niet zomaar. Daar komt namelijk veel bij kijken. SAM Design is de ideale partner die een complete webshop op maat kan maken. Zo kun je zelf de focus volledig leggen op alle overige zaken. Als ondernemer ben je natuurlijk druk genoeg! Nu vraag jij je vast af; “wat kost een webshop laten maken?’, of je wil het CMS van jouw webwinkel graag bespreken. Neem dan direct contact op met onze specialist! Wij helpen je graag verder!

Snel een webshop
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Webshop laten maken door SAM Design

Ben je klaar om het internet te veroveren met een geweldige website? Heb je een topproduct – of zelfs een hele lijn – die je aan de man wilt brengen? Vergeet een fysieke winkel in een oude winkelstraat. Jij gaat je producten online verkopen via je eigen webshop. Tegenwoordig zit iedereen namelijk op het internet. De hoeveelheid internetgebruikers wordt dan ook steeds meer. Ondernemen gaat dus ook steeds meer via het internet. Je kan dus maar beter snel een conversie gerichte webshop laten bouwen door een professioneel bureau. Een webshop laten maken doe je dan ook bij SAM Design! Samen brengen we je wensen en doelgroep in kaart, waarmee we klaar zijn om het internet te veroveren. Al onze shops voldoen aan de volgende kenmerken:

Technisch tip-top in orde; Topstructuren, heldere productcategorieën, soepel in- en uitvouwen. Onze programmeurs zorgen niet alleen voor een mooie buitenkant, maar ook voor een nette binnenkant. Zo is het voor een leek makkelijk om aanpassingen te doen aan de achterkant en hoef je daarvoor niet telkens iemand anders voor in te schakelen. Iedere webshop van SAM’s makelij is bovendien volledig Core Web Vital proof. Een webwinkel laten maken door onze specialisten zorgt dus voor een technisch goed in orde eindresultaat. Google geeft jouw webshop op dit gebied dus al autoriteit. En dan heb je nog niet eens een marketingbureau ingeschakeld!

Razendsnel; in een oogwenk producten laden. In soepele stappen het bestelproces doorlopen. Webshops van maar enkele mb’s. Het is zeker mogelijk! Onze webshops zijn razendsnel, ook volgens Google Pagespeed. Goed voor bezoekers, en goed voor SEO. Bezoekers van een webwinkel willen – zoals je zelf waarschijnlijk al weet – niet te lang hoeven wachten op een pagina die ingeladen wordt. Daarnaast waardeert Google dit dus ook niet waardoor jouw webshop al minder autoriteit krijgt. Een webshop laten maken door ons voorkomt dus het probleem van een trage website!

Google-vriendelijk; Google optimalisatie (SEO) is van levensbelang voor iedere webshop die bezoekers aan wil trekken. Wij bouwen een webwinkel die aan alle technische eisen van Google voldoet. Één van de pijlers van SEO – het optimaliseren van jouw webshop voor de organische zoekresultaten in Google – is dus eigenlijk al zo goed als volledig geoptimaliseerd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is zorg dragen voor content en autoriteit wanneer je hier geen marketingbureau voor inschakelt!

100% responsive; een professionele webwinkel is te zien op ieder apparaat. Onze shops zijn 100% schaalbaar. Zit je op een desktop, smartphone of tablet? Maakt niet uit! We zorgen dat jij altijd goed in beeld komt. Smartphones, iPads en tablets worden tegenwoordig dan ook heel vaak gebruikt voor het bestellen van een product online. Hier moeten de webshops dus ook goed voor ingericht worden bij een webshop laten maken

De juiste technische features die jij nodig hebt; realtime productbeheer, integratie met diverse betaalsystemen, een koppeling met een klantenportaal en noem maar op. U vraagt, wij draaien. Samen bouwen we de webshop van jouw dromen met alles erop en eraan.

Conversiegericht; alle bovengenoemde onderdelen zijn ondergeschikt aan één doel: conversie! En dat is exact waar we voor gaan. Elk product dat we toevoegen en elk stukje code dat we schrijven, doen we met resultaat in het achterhoofd. Dat is waar het onderaan de streep om draait. Tenslotte wil jij het product dat je aanbiedt natuurlijk verkopen. Bezoekers moeten dan ook een goed gevoel hebben bij de website. Daarnaast moet de webshop ingericht zijn met bepaalde knoppen op een slimme plek en pagina’s die met elkaar verbonden zijn hierdoor. Een conversie gerichte webwinkel laten maken kun je dan ook het beste doen bij een professioneel webdesign bureau: SAM Design!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een winstgevende webwinkel laten bouwen

SAM Design denkt met je mee wanneer jij een webshop wil laten bouwen! Wij zien webshops als middelen, niet als doelen op zich. Een webwinkel is een middel om doelen te bereiken, om resultaat mee te behalen. SAM Design vertaalt moeiteloos doelen naar complete winstgevende websites, voorzien van aansluitend CMS.

Webshops die wij bouwen, zijn standaard voorzien van een responsive webdesign en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing. Jouw webshop moet er natuurlijk niet alleen maar professioneel uit zien, maar moet ook zeker online gevonden worden door jouw doelgroep. Een webshop laten maken door SAM Design is een online winkel laten ontwikkelen vanuit een heldere (online) marketing gedachte. Wij willen namelijk winnen. Altijd. Ook met de webshops die wij maken tegen lage kosten. Wij raden je daarom een webshop aan in het programma WooCommerce.

Een responsive webshop laten maken

Een professionele webwinkel laten bouwen die responsive is en zichtbaar op diverse apparaten; dat is in deze tijd een must. Waarom? Het gebruik van internet via de telefoon neem namelijk fors toe. Een steeds grotere groep oriënteert zich via de mobiele telefoon op een toekomstige aankoop. Om deze reden bouwen wij onze websites altijd met een responsive design. Hierdoor krijgen jouw bezoekers een maximale gebruikerservaring. Hierdoor neemt de conversie weer toe. De vraag die je nu waarschijnlijk hebt is, ‘wat kost dit extra’ of ‘wat zijn de kosten hiervan’. Bij SAM Design kost dit helemaal niks extra. Wij implementeren dit voor al onze klanten vrijblijvend. Een professionele webshop laten maken bij SAM Design is dus de beste keuze!

Webshop laten bouwen in 5 stappen!

Wil jij een webshop laten maken bij SAM Design? Dan leggen we je graag uit hoe we te werk gaan. Hier zit namelijk nog een heel plan met een gedachte achter. Voordat we echt beginnen met bouwen moeten verschillende dingen namelijk nog met jou besproken worden, daarna wordt het design pas gemaakt en vervolgens kunnen we pas echt gaan bouwen. Dit is in een notendop hoe het proces eruitziet. Maar dit is in de praktijk opgedeeld in vijf specifieke stappen. Hier nemen we je graag in mee:

1. Inventarisering

We nemen jouw wensen van A tot Z op. En dit voordat we ook maar één stukje code op papier zetten. We bombarderen jou met talloze vragen: wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? Wat zijn jouw kernwaarden? En wat wil je zelf graag terugzien in een webwinkel? Vervolgens vragen we je om drie voorbeelden van webshops op te sturen. Beschrijf zo uitgebreid mogelijk welke elementen van de webshop je mooi vindt en geef ook aan waarom je ze zo mooi vindt. Beantwoord je onze vragen tot in detail? Dan weten we exact hoe jij jouw webshop wil laten bouwen. Na akkoord op de offerte krijg je een timetable opgestuurd. Hierdoor weet je tot op de dag welk onderdeel we wanneer afronden. Het is zaak om je hier wel goed aan te houden!

2. Concept van de webshop laten maken

Onze webshop bouwers blijven nog even in de startblokken staan. Het is eerst zaak om een grafisch ontwerp te maken. Dit is een cruciaal onderdeel, dat nog voor het ontwikkelen plaatsvindt. Onze grafisch designer werkt een aantal concepten uit: homepagina, subpagina, productpagina, productoverzicht pagina, contactpagina en eventuele overigen. Je krijgt de kans om op deze ontwerpen te schieten, waarna we tot definitieve ontwerpen komen. Jouw webshop kan ontwikkeld worden!

3. Uitwerking van de webwinkel laten maken

De projectleider draagt het ontwerp van de grafisch designer over naar onze programmeurs/webshop bouwers. Zij gaan de shop uitwerken. In enkele stappen werken we alle concepten uit tot een levend webdesign in een afgeschermde testomgeving. De uitgewerkte designs leggen we aan jou voor om ook hierop feedback te ontvangen. Alle losse eilanden staan en we zijn klaar om er een geheel van te maken!

4. De webwinkel finetunen

Alle concepten staan klaar. Jouw webshop is nu nog een bouwpakket. Maar geen zorgen, we gaan de onderdelen in elkaar zetten en zorgen voor één werkend geheel. Alle functionaliteiten worden gekoppeld en getest en elke letter wordt nagelopen. Samen zorgen we dat ieder onderdeel goed staat. Zijn we beiden tevreden? Dan staat niets jouw webshop nog in de weg!

5. Lancering!

We zijn er klaar voor, jouw webshop kan live. De bouwers zetten de webwinkel geheel over vanaf de testomgeving naar jouw eigen domein. Jouw webshop staat nu live en is klaar om conversies te genereren!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Webshop laten bouwen in verschillende content managementsystemen

Je wilt een professionele webshop laten maken, maar uiteraard ook zelf beheren nadat deze live staat. Denk aan zelf producten toevoegen, categorieën aanmaken, afbeeldingen wijzigen of andere wijzigingen en aanpassingen doen. Wij zijn in staat een professionele webshop te maken in diverse CMS (Content Management Systemen). Voor de meeste klanten maken we dan ook gebruik van het gebruiksvriendelijke content managementsysteem WordPress. Toch kunnen wij ook zeer goedkoop en tegen zeer lage kosten een webshop maken in Magento, WooCommerce of ander CMS. Door de uitgebreide kennis van deze systemen en door de veelzijdigheid van onze webdesigners hebben we een groot portfolio opgebouwd met tevreden klanten. Dit portfolio en de huidige tarieven/kosten kun je inzien op de betreffende pagina’s van deze website. Wil je succes behalen met jouw webshop tegen scherpe kosten? Dan ben je op de goede plek terecht gekomen!

WordPress (WooCommerce) webshop laten bouwen

Een WordPress webwinkel laten maken? SAM Design maakt WooCommerce webshops. Conversiegericht, technisch in orde en met een betrouwbare builder als Elementor. WordPress heeft heel veel stukjes code al standaard ingebouwd. Op deze manier lopen de kosten niet te hoog op en kun je goedkoop een professionele webshop laten maken.

Professionele webwinkel laten maken inclusief online marketing

Een webshop laten bouwen door een full-service internetbureau. Met een uitgebalanceerd team van programmeurs, webdesigners, copywriters en online marketing specialisten bieden wij net dat extraatje waar veel webdesign bureaus zich niet aan wagen; de internet marketing kant van jouw nieuwe webshop. Gevonden worden in de zoekmachines met jouw webwinkel? Online adverteren in Google of op Sociale Media? Autoriteit opbouwen en jouw brand online verspreiden? SAM Design weet hoe het werkt en zet hier een mooi platform voor op wanneer jij webwinkel laat maken bij ons!

Direct jouw webshop laten bouwen door SAM Design

Een webshop laten maken door een professioneel webdesign bureau. SAM Design denkt met je mee! Jouw webshop is klaar om geoptimaliseerd te worden voor zoekmachines, het is volledig geoptimaliseerd voor conversie en direct klaar om gevuld te worden met jouw producten. SAM Design bouwt jouw webwinkel via WordPress of via het gewenste CMS, zodat je zelf op eenvoudige wijze jouw producten kunt beheren. Je kunt zelf gemakkelijk producten toevoegen en verwijderen en het klanten- en kassasysteem beheren. Toch achteraf hulp nodig met jouw nieuwe webshop? SAM Design staat ten alle tijden voor je klaar. Ook voor de optimalisatie in zoekmachines kun je naast een webwinkel laten maken bij ons bureau terecht! Neem daarom direct contact met ons op via 085 303 5754 of stel je vraag via het formulier.

SAM Online Marketing & Webdesign