Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webshop laten maken

Een online winkel waarmee jij het verschil kunt maken. Ervaren bouwers die elke gedachte van jou in een webwinkel vorm weten te geven. Een succesvolle webshop laten bouwen. Eentje waarmee je echt voor resultaat kunt gaan? Dan zit je goed bij SAM Design. Een webshop is meer dan alleen een visitekaartje. Het is een verkoopmonster waarmee jij omzet gaat genereren. Een professionele webshop laten maken? Wij helpen je verder!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Een gloednieuwe website voor een lange samenwerking.
De onderneming die ooit was opgericht om kapotte apparaten een nieuwe leven te geven.
“Wij doen het anders!” Een belangrijke kreet voor de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl
Een onderneming die vooruit loopt op de rest. Dat is hoe je SPM Automotive zou kunnen omschrijven.

Webshop laten maken door SAM Design

Ben je klaar om het internet te veroveren? Heb je een topproduct – of zelfs een hele lijn – die je aan de man wilt brengen? Vergeet een fysieke winkel in een oude winkelstraat. Jij gaat je producten online verkopen via je eigen webshop. En een webshop laten maken, doe je bij SAM Design! Samen brengen we je wensen en doelgroep in kaart, waarmee we klaar zijn om het internet te veroveren. Al onze shops voldoen aan de volgende kenmerken:

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

  • Technisch tip-top: Topstructuren, heldere productcategorieën, soepel in- en uitvouwen. Onze programmeurs zorgen niet alleen voor een mooie buitenkant, maar ook voor een nette binnenkant. Iedere webshop van SAM’s makelij is bovendien volledig Core Web Vital proof.
  • Razendsnel: In een oogwenk producten laden. In soepele stappen het bestelproces doorlopen. Webshops van maar enkele mb’s. Het is zeker mogelijk! Onze webshops zijn razendsnel, ook volgens Google Pagespeed. Goed voor bezoekers, en goed voor SEO.
  • Google-vriendelijk: Google optimalisatie (SEO) is van levensbelang voor iedere webshop die bezoekers aan wil trekken. Wij bouwen een webwinkel die aan alle technische eisen van Google voldoet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is zorg dragen voor content en autoriteit!
  • 100% responsive: Een professionele webwinkel is te zien op ieder apparaat. Onze shops zijn 100% schaalbaar. Zit je op een desktop, smartphone of tablet? Maakt niet uit! We zorgen dat jij altijd goed in beeld komt.  
  • De juiste technische features: Realtime productbeheer, integratie met diverse betaalsystemen, een koppeling met een klantenportaal. U vraagt, wij draaien. Samen bouwen we de webshop van jouw dromen.
  • Conversiegericht: Alle bovengenoemde onderdelen zijn ondergeschikt aan één doel: conversie! En dat is exact waar we voor gaan. Elk product dat we toevoegen en elk stukje code dat we schrijven, doen we met resultaat in het achterhoofd. Dat is waar het onderaan de streep om draait.

Webshop laten maken in 5 stappen!

1: Inventarisering

We nemen jouw wensen van A tot Z op. En dit voordat we ook maar één stukje code op papier zetten. We bombarderen jou met talloze vragen: wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? Wat zijn jouw kernwaarden? En wat wil je zelf graag terugzien in een webwinkel? Vervolgens vragen we je om drie voorbeelden van webshops op te sturen. Beschrijf zo uitgebreid mogelijk welke elementen van de webshop je mooi vindt en geef ook aan waarom je ze zo mooi vindt. Beantwoord je onze vragen tot in detail? Dan weten we exact hoe we jouw webshop moeten bouwen. Na akkoord op de offerte krijg je een timetable opgestuurd. Hierdoor weet je tot op de dag welk onderdeel we wanneer afronden. Het is zaak om je hier wel goed aan te houden!

2: Concepting

Onze webshop bouwers blijven nog even in de startblokken staan. Het is eerst zaak om een grafisch ontwerp te maken. Dit is een cruciaal onderdeel, dat nog voor het ontwikkelen plaatsvindt. Onze grafisch designer werkt een aantal concepten uit: homepagina, subpagina, productpagina, productoverzicht pagina, contactpagina en eventuele overigen. Je krijgt de kans om op deze ontwerpen te schieten, waarna we tot definitieve ontwerpen komen. Jouw webshop kan ontwikkeld worden!

3: Uitwerking

De projectleider draagt het ontwerp van de grafisch designer over naar onze programmeurs/webshop bouwers. Zij gaan de shop uitwerken. In enkele stappen werken we alle concepten uit tot een levend webdesign in een afgeschermde testomgeving. De uitgewerkte designs leggen we aan jou voor om ook hierop feedback te ontvangen. Alle losse eilanden staan en we zijn klaar om er een geheel van te maken!

4: Finetuning

Alle concepten staan klaar. Jouw webshop is nu nog een bouwpakket. Maar geen zorgen, we gaan de onderdelen in elkaar zetten en zorgen voor één werkend geheel. Alle functionaliteiten worden gekoppeld en getest en elke letter wordt nagelopen. Samen zorgen we dat ieder onderdeel goed staat. Zijn we beiden tevreden? Dan staat niets jouw webshop nog in de weg!

5: Lancering!

We zijn er klaar voor, jouw webshop kan live. De bouwers zetten het geheel vanaf de testomgeving over naar jouw eigen domein. We zijn er klaar voor. Start de motoren. Ready for take-off! Jouw webshop staat live!

Jouw webprofessionals

Ramon

Front-end developer

Joyce

UI/UX designer

Misha

Front-end developer

Ali

Google ads specialist

Webshop in het juiste CMS

Je wilt een professionele webshop laten maken. Maar ook na livegang wil je deze wel zelf beheren. Zelf producten toevoegen, categorieën aanmaken, of afbeeldingen wijzigen. Ook wil je je voorraad bijhouden, de omzet checken of andere onderdelen aanpassen. DIt begint bij het juiste CMS. In de regel bouwt SAM Design haar shops in één van de volgende twee content management systemen: WordPress (inclusief WooCommerce) of Magento.

WordPress (WooCommerce) webshop

Een WordPress webwinkel laten bouwen? SAM Design maakt WooCommerce webshops. Conversiegericht, technisch in orde en met een betrouwbare builder als Elementor. WordPress heeft heel veel stukjes code al standaard ingebouwd. Op deze manier lopen de kosten niet te hoog op en kun je goedkoop een professionele webshop laten maken. .

Magento webshop

Heb je tienduizenden producten? Of wil je een bepaald maatwerk dat niet via WordPress mogelijk is? Onze webshop bouwers maken ook shops in Magento. Het voordeel van dit CMS is dat vrijwel alles handmatig te bouwen is. Hierdoor kunnen we 100% ontwikkelen wat jij voor ogen hebt. Veel externe systemen hebben ook een goede koppeling met Magento. Wil je bepaalde koppelingen, integraties of API’s? Kies voor een Magento webshop laten bouwen!

Direct een webshop laten bouwen

Vandaag nog een professionele webshop laten maken? SAM Design ontwikkelt een shop die zijn gelijke niet kent. Een verkoopmonster waarmee jouw producten het magazijn uit vliegen. Succesvol worden met jouw eigen online winkel? Wij helpen je verder. Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw webwinkel bouwen door SAM Design!