Wordpress webshop laten maken: wat kost het?

Een Wordpress webshop laten maken, maar wil je eerst weten wat dit kost? Gelijk heb je!

De kosten om een webshop laten maken spelen vaak een grote rol in je keuzeproces. Wanneer je een webshop laat bouwen, kunnen de kosten al vrij snel oplopen. Zo kun je namelijk een professionele webshop laten maken voor 700 euro, maar je kunt er ook een laten maken voor meer dan 10.000 euro. Wat maakt dan het verschil? Jouw wensen en eisen. Hoeveel je uiteindelijk betaalt voor je nieuwe webshop hangt af van de wensen en eisen, die je zelf stelt. De grootte, de functionaliteiten en het ontwerp van de webwinkel hebben allemaal invloed op de prijs. Hoe meer maatwerk er uitgevoerd wordt bij het bouwen van je webshop, hoe hoger de kosten zullen zijn. Een hoop uitgelegd, maar eigenlijk ben je gewoon op zoek naar een antwoord op je vraag: Wat kost een webshop laten maken? We geven je het antwoord! Aangezien de kosten van webshops flink uiteen kunnen lopen, neemt SAM Design je mee in de manier waarop de kosten van webshops worden opgebouwd. Zo weet jij straks precies wat je kunt verwachten!

Website Flyn Flowers

Heb je een webwinkel nodig en besluit je om deze zelf te bouwen? Dan zullen de kosten natuurlijk vrij laag liggen. Je kunt denken aan kosten van ongeveer 300 euro voor builders en plug-ins. Dit is de goedkoopste optie, maar is vaak niet aan te raden. Bij een webshop bouwen komt namelijk meer kijken dan je denkt.

 

Je kunt er ook voor kiezen om je webshop te laten bouwen door een freelancer of een klein webdesign bureau. In zo’n geval moet je uitgaan van een prijs van ca. 3.000 euro. De exacte prijs verschilt natuurlijk per bureau en hangt ook af van wat jij precies wilt. Dit soort webshops worden vaak gebouwd op basis van templates. Dat betekent dat je niet alle onderdelen van de webshop kunt aanpassen naar je eigen smaak. Daar is namelijk maatwerk voor nodig.

 

Is een webwinkel op maat meer wat je zoekt? Dan beginnen de prijzen bij 5.000 euro. Dit kan bij een maatwerk webshop al snel oplopen naar 10.000 euro of zelfs 25.000 euro en meer. Wil jij op maat modules laten maken door een webbouwer? Dan zullen de kosten aan de hogere kant liggen.

Wat kost een webshop laten maken?

De kosten van een webshop starten bij 300 euro en lopen op tot 25.000 euro en zelfs meer. Waarom liggen de kosten zo ver uit een? Laat je een webshop maken? Dan hangen de kosten vooral af van jouw eigen wensen en eisen. Hoe meer maatwerk er gedaan wordt, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Wat zijn de maandelijkse kosten van een webshop?

De maandelijkse kosten van een webshop variëren enorm. Het start bij tientallen euro’s en kan oplopen tot 3.000 euro of zelfs meer. De kostenposten van een webshop bestaan uit de domeinnaam, de hosting, het e-commerce platform, site onderhoud, extra plug-ins en online marketing diensten.

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Een WordPress webshop laten bouwen op basis van templates

Wil je een eigen webshop laten maken door een professioneel bureau, maar wil je niet meteen de hoofdprijs betalen? Dan is een WordPress webshop op basis van templates een goede oplossing. Een WordPress webshop bouwen kan ingewikkeld zijn, maar dat hoeft gelukkig niet. Bij maatwerk webshop ligt de prijs vaak hoger omdat elk onderdeel van de webshop op maat wordt aangepast. Dat is ontzettend handig, maar niet iedereen heeft dit nodig. Wanneer je een webshop laat maken op basis van een template, kun je kiezen uit verschillende voorgemaakte webshops. Elke template heeft weer andere onderdelen, die van belang zijn voor jouw onderneming en jouw doelgroep. Wanneer je een van template uitkiest, heb je minimale invloed op hoe de webwinkel eruit komt te zien. Betekent dit dat het gebruik van templates een slechte keuze is? Zeker niet! Hoewel je minder kunt aanpassen dan bij een maatwerk site, krijg je vaak nog steeds een goede webshop waar je enorme stappen mee kunt zetten. Ook komen jouw eigen huisstijl elementen erin terug, waardoor de webshop een geheel unieke uitstraling krijgt. Zolang je kiest voor het juiste bureau, zul je kunnen kiezen uit templates van hoge kwaliteit.

Een WooCommerce webshop laten maken op maat

In sommige gevallen voldoet een webshop op basis van templates simpelweg niet aan dat waar jouw onderneming behoefte aan heeft. Gelukkig zijn er ook andere oplossingen om een webshop te laten maken. Je kunt er namelijk voor kiezen om een WooCommerce webshop op maat te laten maken. Jij bepaalt samen met je webdevelopment team tot in de puntjes waar elk element komt te staan en hoe je webshop eruit komt te zien. Je hebt invloed op de functionaliteiten, het ontwerp, de branding en nog veel meer. Voor wie is een maatwerk webshop aan te raden? Zo’n soort webshop is vooral voor de ondernemers die al enige omzet hebben gedraaid en nu de stap willen zetten naar nog grotere resultaten.

Als het gaat om een WooCommerce webshop op maat, zit er vaak een hoger prijskaartje aan dan een webshop basis van templates. Als ondernemer is het daarom van belang dat je van jezelf weet dat je genoeg kunt investeren in een WooCommerce webshop op maat.

Wij zijn om een webshop te laten bouwen? Neem dan contact op met één van onze professionals! Samen vooruit, samen winnen!

Wij zijn voornamelijk actief voor onze klanten in de omgevingen van AmsterdamDen Haag en Rotterdam!

Hoelang duurt het om een webshop laten maken?

Dat verschilt per bureau enorm. Een ervaren bureau zal een basis webshop maken in 3 tot 3 weken. Gaat het om een webshop waar maatwerk voor nodig is? Dan moet je denken aan 6 tot 8 weken. Houd er wel rekening mee dat de duur van een webshop laten maken afhankelijk is van jouw wensen en het bureau dat je uitkiest.

Is WooCommerce geschikt voor mobiele gebruikers?

Met WooCommerce kun je gemakkelijk een mobielvriendelijke webshop bouwen. Dat is juist een van de redenen dat WooCommerce aan te raden is. Vooral als je op zoek bent naar een manier om zo veel mogelijk conversie te creëren.

Wat zijn de voordelen van een WooCommerce webshop laten bouwen?

  1. Gemakkelijke integratie met WordPress: WooCommerce is een plugin voor WordPress, wat betekent dat je kunt profiteren van de functies van WordPress voor het beheren van zowel je content als je e-commerce activiteiten op één platform.
  2. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: WooCommerce biedt ontzettend veel thema’s en extensies die je kunt gebruiken om je webshop helemaal aan te passen aan je huisstijl en andere specifieke wensen.
  3. Lage kosten: Voor het gebruik van WooCommerce betaal je helemaal niets!
  4. Krachtige functionaliteit: WooCommerce biedt cruciale functionaliteiten zoals voorraadbeheer, belastingberekeningen, verschillende betaalmethoden en meer.
  5. SEO-vriendelijk: WooCommerce biedt ingebouwde tools om je webshop te optimaliseren voor zoekmachines, wat je helpt om beter vindbaar te zijn in zoekresultaten.
  6. Gebruiksvriendelijk beheerpaneel: Het beheerpaneel van WooCommerce is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk producten, bestellingen en andere aspecten van je webshop kunt beheren.
  7. Gemeenschap en ondersteuning: WooCommerce heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, wat betekent dat je gemakkelijk hulp kunt vinden bij vragen en problemen.
  8. Mobielvriendelijk: WooCommerce-thema’s zijn vaak responsive, waardoor je webshop er goed uitziet en goed werkt op verschillende mobiele apparaten.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Een WordPress webwinkel laten ontwerpen voor conversie

Met de dag groeit het totaal aantal webwinkels in Nederland. Volgens het CBS waren er meer dan 81.000 Nederlandse webshops in het derde kwartaal van 2022. In het derde kwartaal van 2021 waren er 72.700 webshops in Nederland. Dat is een groei van 10,2% meer dan het jaar ervoor! Wanneer je een webshop laat maken is het niet alleen zaak dat de webshop er mooi uitziet. De webshop moet zo ontworpen worden dat het jou als ondernemer een hoop oplevert. De webshop moet je ontwerpen met conversie in gedachte. Dat is waar de designers van SAM Design in uitblinken. Hoe goed het ook is om een webwinkel te hebben die in de smaak valt bij jou en je doelgroep, is het nog belangrijker dat je doelgroep de nodige handelingen verricht en een aankoop doet. Wanneer je een eigen webshop hebt, is het cruciaal dat je je bezoekers weet om te zetten in klanten. Dit begint bij het ontwerp. Van intuïtieve navigatie tot de juiste call to action knoppen. Elk onderdeel van het ontwerp zal straks bepalen hoeveel jij uit je webshop haalt. Een erg belangrijke stap hierin is bijvoorbeeld het versimpelen van het afrekenproces. Het laatste dat je wilt, is dat geïnteresseerde bezoekers op je website komen en geen producten kopen. Dat terwijl ze wel producten in de winkelmand plaatsen. Daarom is het erg belangrijk om al in de ontwerpfase zaken als het bieden van veilige betaalmogelijkheden en het verminderen van stappen vast te stellen.

Hoe doe je dit precies? Door samen te werken met de professionele en ervaren User Experience designers van SAM Design. Bij SAM Design staat het resultaat centraal. Niet alleen ontwerpen we je website zodat hij aantrekkelijk is, we zorgen er ook voor dat je bezoekers worden omgezet in betalende klanten. Met de juiste strategieën en aandacht voor gebruikersgedrag kan een conversiegerichte webwinkel een aanzienlijke groei in verkoop en succes realiseren.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Waarom jouw webwinkel met SAM Design altijd wint

Je wilt groei zien in je onderneming en bent bereid hierin te investeren? Dan is het van belang dat je samenwerkt met een partij die weet hoe je keer op keer wint op het internet. Dat klinkt leuk, maar zou elk bureau in feite kunnen zeggen. Bij SAM Design laten wij de resultaten graag spreken. Al 10 jaar laten ondernemers door heel Nederland conversiegerichte webshops bouwen door onze specialisten in WordPress. Van de kapper om de hoek tot grote miljoenen bedrijven, keer op keer weet ons team prachtige resultaten neer te zetten voor onze klanten. Het vertrouwen van de duizenden ondernemers hebben we natuurlijk niet voor niets gekregen!

Wat doen wij anders? Wij gaan uit van de ROI (Return on Investment). Als ondernemer investeer je ergens in om het dubbel en dwars terug te verdienen. Dit kun je pas realiseren door vanaf moment een strategisch plan neer te zetten, waarbij de focus ligt op het terugverdienen van je investering.

Bij SAM Design laten wij het resultaat vooral spreken. Benieuwd naar hoe wij duizenden andere ondernemers naar succes hebben mogen helpen? Bekijk ons portfolio!

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Een webwinkel laten maken die online vindbaar is

Ben je van plan om een webwinkel te laten maken? Gerichte bezoekers zijn dan onmisbaar! Om producten te verkopen, moet je webshop natuurlijk eerst bezoekers hebben. Vooral als je van plan bent om het meeste uit je gebouwde webshop te halen. Je hebt natuurlijk niet voor niets een webshop laten bouwen!

Een goede manier om bezoekers te genereren naar je webshop is SEO ofwel Zoekmachine optimalisatie. Je moet je voorstellen dat er dagelijks mensen zijn die zoeken naar de producten en oplossingen die jij verkoopt. Hoe mooi zou het zijn als deze mensen, bij het intikken van een zoekopdracht, als eerste jouw webshop zien staan? Dat betekent dat je dagelijks nieuwe gerichte bezoekers ontvangt naar je webshop en elke dag weer een stap dichter bij ROI zet. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om bezoekers te genereren naar je webshop. Denk bijvoorbeeld aan adverteren op sociale media. Waar je ook voor kiest is het van belang dat je manieren vindt om bezoekers naar je webshop te krijgen, zodat ze omgezet kunnen worden naar betalende klanten.

Snel een conversiegerichte webshop laten maken

Laat je een webshop maken? Dan is conversie samen met het genereren van bezoekers een ontzettend belangrijk onderdeel. Heeft je webshop een lage conversie? Dan zul je er waarschijnlijk niet veel uit kunnen halen? Als resultaatgericht webdesign bureau focussen wij ons daarom op de conversie van je webshop. We kijken naar de flow van je webshop, de navigatie, call to action knoppen, het kleurgebruik en nog veel meer. Of je nu kiest voor een basispakket of juist een webshop laat maken op maat, bij ons staat conversie altijd op nummer 1!

Een webshop laten maken is tegenwoordig cruciaal als je succesvol online producten wil verkopen. Wil je een professionele webshop laten maken? Dan ben je bij SAM Design aan het juiste adres! Een webshop laten maken door onze specialisten staat gelijk tot resultaat. Je investering dubbel en dwars terug verdienen, is slechts een kwestie van tijd!

Hoe genereer ik bezoekers naar mijn webshop?

Bezoekers kun je op meerdere manieren genereren. Je kunt kiezen voor SEO of SEA, maar je kunt er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met Facebook Ads, Pinterest Ads, TikTok Ads, E-mail marketing en nog veel meer. Zolang je de juiste strategie uitzet, kan elk van deze manieren om bezoekers te genereren uitstekende resultaten opleveren!

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.