Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Professionele website laten maken door experts

Wil jij een website laten maken door een professioneel webdesign bureau? Bekijk de designs van SAM dan! Ook jij kunt namelijk aan een professionele WordPress website van SAM Design komen. Samen met een persoonlijk webdesigner breng jij jouw wensen en doelen in kaart, waarna dit wordt opgeleverd in een responsive webdesign, dat geheel aansluit op jouw doelgroep. Onze professionele websites worden daarbij altijd gebouwd met de koppeling van WordPress of een ander CMS. Wanneer jij een website laat bouwen door ons webdesign bureau, zorgen wij er daarbij voor dat deze inspeelt op het huidige mobiele tijdperk. Toch zijn er nog meerdere eisen waar zowel websites als webshops aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de conversiegerichtheid van een website. Een bezoeker moet actie kunnen ondernemen voordat je resultaat behaalt. Wat zijn eisen waaraan een website aan moet voldoen en waarom is SAM Design dé partij om jouw professionele website te laten bouwen?

Wij bouwen websites waarmee jij het verschil kunt maken. Een team van professionals maakt een website waar je echt wat aan hebt. Je wilt niet zomaar een website laten maken. Dit doe je omdat je online beter in beeld wil komen. Je wilt een visitekaartje voor jouw bedrijf, of je wilt meer uit jouw huidige bezoekers halen. Wij helpen je hierbij!

SAM Design is werkzaam door heel het land. Zo kunt u onder andere een website laten maken in Amsterdam, Leiden, Lelystad, Arnhem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Enschede, Eindhoven en Maastricht.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Waarom een website laten maken door SAM Design?

Wil je een geheel nieuwe website laten maken? Of ben je jouw oude shop ondertussen wel een beetje zat en denk je dat er meer in het vat zit? SAM Design maakt jou succesvol. Ervaren specialisten bouwen een online conversie klapper die zijn gelijke niet kent. Onze websites staan bekend om een aantal onderdelen. In een professioneel traject geven we jouw website of webshop stap voor stap vorm. In vier tot acht weken komt er een website te staan die aan de volgende kenmerken voldoet:

Technische topkwaliteit; Een heldere structuur, de juiste bestanden, soepel doorklikken en nog veel meer. Onze specialisten bouwen website die aan alle technische eisen van tegenwoordig voldoen. Supersnel; Je klikt iets aan en het opent gelijk. Als een pagina sneller laadt, heb je sneller wat je zoekt. Onze websites zijn zo licht als een veertje, waardoor ze in een oogwenk laden. Geoptimaliseerd voor Google; Niemand kan tegenwoordig nog om Google heen. In samenwerking met SAM Online Marketing bouwen wij een site die aan alle eisen van Google voldoet. Het enige wat je nog nodig hebt, is de juiste content en autoriteit. Aansluitend op jouw doelgroep; Een website voor een tandarts dient een andere invulling te hebben dan een webshop voor parketbenodigdheden. Van kleurgebruik tot vormgeving en huisstijl, onze grafische ontwerpers zorgen dat we ons puur op jouw doelgroep richten. Conversiegericht; Je laat een website maken om conversie te behalen. Het resultaat staat voorop. Alles wat wij doen staat dan ook in het teken van één doel: conversie en dus resultaat!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Hoe maken wij een website in 5 stappen?

Dit doen wij in de volgende volgorde: Allereerst brengen wij in kaart met wat voor project we te maken hebben en wat er moet gebeuren. Aan de hand hiervan maken we vervolgens diverse concepten. Met jouw goedkeuring kan de website daarna gebouwd worden. In de één na laatste en laatste fase zullen we de website finetunen en lanceren. Nu is de website klaar voor gebruik! Een professionele website laten maken kunnen wij als geen ander. We leggen de stappen hieronder graag verder uit.

1. In kaart brengen van het project

Voordat we ook maar één stukje code op papier zetten, willen precies weten wat we gaan doen. In ons kennismakingsgesprek vragen we jou het hemd van het lijf. Wie ben je? Wat doe je? Waar sta je voor? En wat zijn jouw wensen? Vervolgens vragen we je om drie voorbeelden van websites op te sturen. Beschrijf hierin zo specifiek mogelijk welke elementen je mooi vindt en waarom je deze zo mooi vindt. We weten nu hoe we jouw website gaan bouwen. Je ontvangt een timetable waarin we tot in detail beschrijven wat wanneer wordt gebouwd. Ook staan er een aantal deadlines voor je bij. Het is zaak om je hier goed aan te houden.

2. Het maken van diverse concepten

Op basis van de inventarisatiefase gaan we aan de slag met diverse concepten. Een grafisch designer werkt diverse schetsen en voorbeelden uit. Denk aan homepagina, subpagina, productpagina, contactpagina, dienstenpagina en meer. Dit is het geraamte van jouw website. Deze concepten leggen we aan jou voor, waarna je door middel van één of meerdere aanpas momenten tot een definitief concept komt. Nu kunnen we de website echt gaan maken.

3. De website wordt gebouwd

De projectleider draagt het ontwerp van de grafisch designer over naar onze programmeurs/webbouwers. Zij gaan aan de slag met de daadwerkelijke bouw van jouw website. In fases worden de verschillende concepten uitgewerkt naar een levend design in een testomgeving. Ook hier kun je vervolgens weer op schieten en feedback op geven. Is dit in orde, dan kunnen we naar stap 4 toe.

4. Finetuning van het hele domein tot in detail

Alle concepten staan klaar. Maar dit is nog het geraamte. Nu gaan we alle eindjes aan elkaar vastknopen en alles klaarzetten voor livegang. We testen alle functionaliteiten, lopen alle content nog een keer na en we zetten de puntjes op de ‘i’. Als alles getest is en door beide partijen is goed bevonden, staat niets ons nog in de weg.

5. De website wordt gelanceerd en is klaar voor gebruik!

Het moment suprême: we kunnen eindelijk live gaan. Onze bouwers zetten de website over naar jouw domein en zorgen dat iedereen (zowel mens als machine) hier bij kan kan komen. Het is zover: je hebt jouw website laten maken en je bent live!

Een responsive website laten maken

Op het moment dat je door een professioneel bureau jouw website laat bouwen, moet deze site geheel responsive worden gemaakt. Het design moet zich op een dynamische manier aanpassen aan verschillende mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. ‘Normale’ websites hebben standaard afmetingen en kunnen niet inspelen op kleinere schermen van mobiele apparaten. Een responsive website werkt complexer en kan dit wel, waardoor jouw content overal goed te zien is en je geen potentiële klanten misloopt door zoiets kleins.

Wanneer je een responsive professionele website laat bouwen, speel je in op een trend die momenteel gaande is. Bijna iedereen heeft wel een smartphone of tablet en maakt hier dagelijks gebruik van. Dit wordt nog maar eens onderstreept door het mobiele internetgebruik, dat onlangs zelfs dat van de desktop is gepasseerd. In de toekomst neemt dit alleen maar toe, waardoor je hier adequaat op in moet spelen en jouw website responsive moet (laten) bouwen.

Toch is dit niet het enige waar op gelet moet worden bij een website laten bouwen. Een professionele website heeft veel meer componenten om aan te voldoen. Zo moet je zelf aanpassingen kunnen verrichten, wat mogelijk is door de toevoeging van WordPress.

Website laten bouwen in het juiste CMS

Ook na oplevering wil je jouw website nog zelf kunnen beheren. Wij maken dan ook niet gebruik van ingewikkelde content management systemen (CMS) zoals Craft, Shopify of Drupal. In de regel maken wij jouw website in WordPress. Ongeacht het systeem waarin we bouwen, wij zorgen dat deze ‘op gevoel’ te bedienen is. Zo kun je na livegang deze zelf (laten) beheren. Denk aan het toevoegen van foto’s, het aanpassen van content of andere onderdelen. Let wel op dat hier meer bij komt kijken als je goed wil scoren in Google!

Wil je een WordPress website laten maken? Dan zit je goed bij SAM Design. Onze professionals bouwen ofwel maatwerk websites in dit CMS, of ze maken gebruik van een builder. Met Elementor zorgen we dat jouw website ook na livegang nog makkelijk te bedienen is. Wil je toch liever een andere builder? Alles is in overleg mogelijk. Ook bouwen wij WordPress webshops. In dit geval voegen wij een WooCommerce module aan de webshop toe.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

De meest professionele en conversiegerichte website maken we bij SAM Design!

Een professionele website laten maken? SAM Design is het bureau dat jou succesvol maakt. Een team van ervaren bouwers gaat aan de slag met een webdesign dat zijn gelijke niet kent. Hiermee wordt jij met het internet succesvoller dan ooit. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesign specialist zet je zelf de eerste stap naar een conversiegericht design. Op basis van jouw wensen en doelen maken wij een conceptsite, waarna je genoeg aanpas momenten krijgt om het eindproduct naar jouw hand te zetten. Het eindresultaat wordt opgeleverd in een WordPress design, waardoor je zelf aanpassingen kunt doen na oplevering. Daarbij is deze geheel geschikt voor mobiele apparaten. Wil je daarom direct de markt aanvallen en jouw website laten bouwen door SAM Design, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wil je graag weten wat de kosten zijn? Bekijk deze pagina dan!

SAM Online Marketing & Webdesign