Website laten maken

Een WordPress website laten maken? Bij ons laat je een website bouwen die je daadwerkelijk klanten oplevert. Een conversie machine die jouw bedrijf binnen no-time een enorme boost geeft naar de top! Wil jij je doelgroep tot in de puntjes bedienen met een gebruiksvriendelijke site? SAM Design, ons professioneel webdesign bureau, is de partij!

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Een website laten maken is een must

Het laten bouwen van een website is tegenwoordig een noodzaak voor iedereen die zakelijk vooruit wil. Denk er eens over na: we leven in een wereld waarin bijna alles online gebeurt. Of je nu een kleine ondernemer bent, een freelancer, of een groeiend bedrijf, een eigen website is jouw digitale visitekaartje. Het mooie is dat een website laten maken helemaal niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Een goede webbouwer zet een fantastische site voor je neer die zowel professioneel als betaalbaar is.

Belangrijk is wel dat je site er niet alleen mooi uitziet, maar ook makkelijk te gebruiken is. Mensen moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Dan kan het gaan om informatie over jouw diensten, je producten, of hoe ze contact met je kunnen opnemen. Laten we SEO niet vergeten! Als je site geoptimaliseerd is voor zoekmachines, trek je meer bezoekers. Dat betekent meer potentiële klanten en uiteindelijk, meer omzet. Klinkt goed, toch? Waar wacht je nog op? Tijd om die site te laten bouwen en jouw doelgroep te laten zien wat jij in huis hebt!

Voor onze klanten hebben wij dan ook veel professionele sites gerealiseerd in de omgevingen van Amsterdam, Rotterdamen Den Haag.

Is een website laten maken duur?

De kosten voor het laten maken van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het project, het ontwerp, de functionaliteit en de ervaring van de webontwikkelaar of het bureau. Het is belangrijk om een duidelijk budget in gedachten te hebben en dit te bespreken met potentiële ontwikkelaars om een realistische prijsinschatting te krijgen.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De tijd die nodig is om een website te laten maken, hangt wederom af van de omvang en complexiteit van het project. Eenvoudige websites kunnen binnen enkele weken worden gemaakt, terwijl meer complexe e-commerce platforms of maatwerkoplossingen maanden in beslag kunnen nemen. Het is belangrijk om duidelijke deadlines en verwachtingen af te stemmen met je webontwikkelaar.

Zal mijn website mobielvriendelijk zijn?

Ja, het is tegenwoordig essentieel dat websites mobielvriendelijk zijn. De meeste webontwikkelaars zorgen ervoor dat je website responsive is, wat betekent dat deze goed wordt weergegeven op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar kan ook je zoekmachinepositie verbeteren.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Wat kost een website laten maken precies?

Bij SAM Design kan de prijs van een website ontzettend verschillen. Een website kan een paar honderd euro kosten, maar je kunt het ook al heel snel hebben over duizenden euro’s. De kosten van een website laten maken, hangt af van jouw wensen. Wil je weten wat de specifieke kosten zijn voor het maken van een website? We leggen het je uit:

Wil je een eenvoudige website laten maken? Dan zul je een nieuwe website tussen €499,- en €1.499,- kosten. Start je net met je onderneming en wil je vooral je eerste stappen zetten in de digitale wereld? Dan is een eenvoudige, kleine site ideaal.

Je kunt ook kiezen voor het iets grotere pakket. Dit pakket is perfect voor als je het simpel wilt houden, maar wel veel verschillende pagina’s hebt. Voor iemand die een relatief goedkope website laten maken wilt, is dit pakket top! Als je meer dan 7 pagina’s nodig hebt, valt de prijs vaak iets hoger. Denk bijvoorbeeld aan een prijs van €2.499,-.

Ben je al een tijdje aanwezig online en wil je nu echt gaan vliegen? Dan is een website op maat laten bouwen met de beste keuze voor jou. Wanneer je een site op maat laat bouwen, zijn de prijzen vaak een stuk hoger. Je moet dan denken aan een prijs vanaf €4.999,-. Dit pakket is ideaal voor de ondernemers met grote ambities en een nog grotere visie.

Een website laten maken, is uiteindelijk een investering die je maakt om je bedrijf te zien groeien. Het maakt niet uit of je net start met je bedrijf of juist al jarenlang actief bent, een goede site geeft je bedrijf een enorme boost in de juiste richting! Een website hoeft niet meteen duur te zijn. Het gaat er vooral om dat het past bij je huidige situatie en ambities. Wil jij om de tafel zitten met een resultaatgerichte webbouwer, die een passende website voor je weet te bouwen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen naar wat jouw bedrijf nu écht nodig heeft!

Wat zijn de lopende kosten voor een website?

Naast de oorspronkelijke ontwikkelingskosten moet je rekening houden met lopende kosten, zoals hosting, domeinregistratie en mogelijke onderhoudskosten. Hostingprijzen variëren, maar kunnen variëren van enkele dollars per maand voor gedeelde hosting tot enkele honderden dollars per maand voor speciale hostingoplossingen. Domeinregistratie kost meestal jaarlijks en kan variëren van enkele dollars tot tientallen dollars per jaar, afhankelijk van het gekozen domein.

Snel een website laten bouwen door professionals

Binnen een aantal weken een eenvoudige website laten maken klinkt als muziek in de oren, toch? In onze snelle, digitale wereld wil je immers niet achterblijven. Ons team bestaat uit een hoop knappe koppen die jou razendsnel kunnen helpen aan een top website. Of je nu een startende ondernemer bent of je bestaande site een boost wilt geven, onze professionals weten precies wat ze doen. Het leuke is, het proces is vaak sneller en soepeler dan je denkt!

Het mooie van werken met onze professionals is dat ze niet alleen snel zijn, maar ook precies weten hoe ze jouw ideeën kunnen omzetten in een functionele en aantrekkelijke website. We houden rekening met zaken als gebruiksvriendelijkheid, mobiele compatibiliteit en natuurlijk SEO. Je site moet natuurlijk wel gevonden kunnen worden in zoekmachines. Dit betekent dat je niet alleen snel online bent, maar ook meteen een sterke start maakt. Een WordPress website laten maken door professionals bespaart je ook een hoop tijd en stress. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische details. Je kunt je volledig richten op wat je het liefste doet; je bedrijf runnen. Wil je snel een professionele website laten maken? Schakel SAM Design in en voor je het weet, ben je live en klaar om de digitale wereld te veroveren!

Kan ik een website snel laten bouwen zonder in te leveren op kwaliteit?

Ja, het is mogelijk om een website snel te laten bouwen zonder in te leveren op kwaliteit, maar dit vereist een goed gepland project met duidelijke doelstellingen. Het is essentieel om alle vereisten en verwachtingen van tevoren te bespreken met het ontwikkelingsteam en ervoor te zorgen dat er voldoende middelen en prioriteit worden gegeven aan het project.

Kan ik na de lancering nog steeds wijzigingen aanbrengen aan mijn website?

Ja, na de lancering van uw website kunt u nog steeds wijzigingen aanbrengen. Veel websites worden gebouwd met content management systemen (CMS) waarmee u eenvoudig inhoud kunt toevoegen, bewerken of verwijderen zonder veel technische kennis. Je kunt ook samenwerken met het ontwikkelingsteam voor verdere updates en verbeteringen om je website up-to-date te houden.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Dit is hoe wij jouw site bouwen

Een nieuwe website laten maken klinkt als een spannende reis en dat is het ook! Het proces begint met een gezellige kennismaking tussen jou en onze projectleider. We willen je leren kennen, begrijpen wat je nodig hebt en wat je verwachtingen zijn. Dit is jouw kans om al je ideeën, dromen en doelen met ons te delen.

Daarna gaan we brainstormen en onderzoek doen. We duiken in jouw branche, kijken naar je concurrenten en bepalen wat jou uniek maakt. Dit helpt ons om een website te bouwen die echt bij jou past. Dat alles zodat je straks opvalt bij je doelgroep!

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van de eerste concepten. We laten onze creativiteit de vrije loop, maar houden natuurlijk rekening met jouw input. Het is een spannend moment als we deze concepten voor het eerst aan je presenteren. Jouw feedback is hierbij cruciaal, want het gaat tenslotte om jouw site!

Na de concept presentatie beginnen we met de daadwerkelijke ontwikkeling van de WordPress website. Dit is waar onze techneuten schitteren. Ze zorgen ervoor dat alles soepel werkt, mooi eruit ziet en natuurlijk ook goed vindbaar is.

En dan, het grote moment: de oplevering! Jouw gloednieuwe site gaat live. Wij zorgen ervoor dat alles perfect werkt, en blijven beschikbaar voor eventuele aanpassingen of vragen. Jouw online succes kan beginnen!

Hoe lang duurt het om een website te ontwerpen en te bouwen?

De tijd die nodig is om een website te ontwerpen en te bouwen, varieert sterk. Eenvoudige websites kunnen binnen enkele weken worden afgerond, terwijl complexe, op maat gemaakte projecten enkele maanden kunnen duren. Het is essentieel om duidelijke deadlines af te spreken met uw ontwerpteam om realistische verwachtingen te hebben.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Een professionele website laten maken? Start direct!

Een nieuwe website laten maken? Als winnen in de digitale wereld jouw doel is, ben je door samen te werken met SAM Design al op de goede weg. Een professionele site is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is jouw digitale visitekaartje, jouw online etalage, het eerste wat veel potentiële klanten van je zien. Je website moet gewoon top zijn! Maar geen zorgen, een WordPress website laten maken is helemaal niet zo’n gedoe als het misschien lijkt.

Een professionele website laten maken door SAM Design is gebruiksvriendelijk, ziet er strak uit en is natuurlijk geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat wanneer mensen naar jouw producten of diensten zoeken, ze jou makkelijk kunnen vinden. Dat is precies wat je wilt, toch? Het leuke is, je hoeft dit niet allemaal zelf uit te vogelen. Wij helpen je hiermee. We weten precies wat er nodig is om een site te bouwen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel is. Dat allemaal in een relatief korte tijd. Waar wacht je nog op? Neem die stap, start direct met het laten bouwen van jouw professionele website. Voor je het weet ben je online en klaar om de wereld te veroveren met jouw bedrijf.

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.