Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Professionele Website Laten Maken

Wil jij graag een website laten maken waarmee je echt van jouw concurrenten op het internet zal winnen? Dan heb je een expert nodig tot zich focust op de details. Bij ons professioneel webdesign bureau ontwerpen en bouwen we niet zomaar een mooie website. Het gaat veel verder dan dat, en dat is ook nodig om tot een winstgevend resultaat te komen. Als je wil dat je website resultaten oplevert, dan zijn de details misschien wel het belangrijkste onderdeel van het hele ontwerp. We maken jouw professionele website daarom ook altijd op verschillende manieren gericht op conversie en daarbij natuurlijk ook responsive. Gebeurt dit niet? Dan zullen jouw bezoekers niet makkelijk door je website heen komen, waardoor ze snel afhaken. Zo raak je dus alleen maar potentiële klanten kwijt, terwijl je misschien wel veel bezoekers krijgt. Nadruk moet dus liggen op conversie als je echt wil gaan voor resultaat met jouw website.

Ook zorgen wij ervoor dat jij makkelijk overweg kunt met jouw nieuwe website. Om die reden raden wij vaak aan om een WordPress website te laten maken. Hier kun je relatief makkelijk mee overweg. WordPress blijft zich namelijk constant ontwikkelen waardoor je altijd up-to-date bent. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden binnen dit Content Management Systeem en ben je niet per se afhankelijk van een webbouwer nadat jij een nieuwe website hebt laten maken. Toch kun je natuurlijk ook een website laten maken in een ander CMS. Hier kun je verder over sparren met onze specialisten. Hoe wij te werk gaan en hoe wij tot echt resultaat komen met jouw nieuwe site? We leggen het je graag uit!

Voor een nieuwe website kun je ons door heel het land inschakelen. Voor onze klanten hebben wij dan ook veel professionele sites gerealiseerd in de omgevingen van AmsterdamRotterdam en Den Haag.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

De eerste stap voordat we beginnen met de website bouwen

Voordat we überhaupt beginnen met het ontwikkelen van de website of het ontwerpen van jouw design zijn er eerst verschillende vragen die beantwoord moeten worden. Zo is het belangrijk om te weten welk CMS we zullen gebruiken om jouw website te bouwen. Overgrote deel van de websites van onze klanten maken wij in WordPress. Zoals zojuist uitgelegd, profiteer jij hier namelijk het meeste van. Eerste reden was dat een WordPress website gebruiksvriendelijk is. Het CMS is universeel, waardoor je niet afhankelijk bent van een webbouwer. Zeker met de pagebuilder die we hierbij gebruiken, namelijk Elementor. Met deze plugin kun je de pagina bewerken zoals deze er in de frontend uitziet. Zo zou je zelfs kunnen schuiven in het design als je dat zou willen nadat je de website door ons hebt laten maken. Toch raden we dit sterk af. Hierdoor valt de website namelijk snel uit elkaar en zal je vooralsnog een webbouwer in moeten schakelen om de fouten recht te zetten.

Tweede voordeel is dat je vele malen goedkoper uit bent met een website in WordPress. Gebruik je bijvoorbeeld Magento of Drupal, dan moet de website vanaf nul gecodeerd worden. CMS als deze twee maken namelijk geen gebruik van plugins. Alles, maar dan ook echt alles is met de hand gecodeerd en from scratch gebouwd. Op die manier is er dan ook wel heel veel mogelijk met deze Content Management Systemen. Je kan formulieren, klantenbestanden en vragenlijsten waarin je verder door kan klikken helemaal naar eigen smaak laten bouwen tot in detail.

Waarschijnlijk besef je je terwijl je dit leest al wel dat dit redelijk wat gaat kosten. Helaas klopt dat. Magento bijvoorbeeld kost voor alleen een kale website al rond de €10.000. Dan heb je dus nog niet eens iets gedaan. Laat je alles in jouw Magento website verwerken met alle formulieren, vragenlijsten, klantenbestanden en elementen erop en eraan, dan kun je al snel denken aan kosten die op kunnen lopen tot maar liefst €100.000! Dat is geen grap. Over het algemeen worden dit soort websites dan ook gemaakt voor écht grote ondernemingen. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan een onderneming als Nike.

Wil jij relatief dus een goedkope website laten maken? Dan raden we je aan om een WordPress website te laten maken. Door de plugins zijn webbouwers veel minder tijd kwijt voor het bouwen van de website. Er hoeft veel minder gecodeerd te worden namelijk. Wanneer je een website laat ontwikkelen, betaal je voor de uren die er nodig zijn om tot het uiteindelijke eindresultaat te komen. Hoe meer details jij in een website verwerkt wilt hebben, zoals een uitgebreide vragenlijst bijvoorbeeld dan zijn de webbouwers hier uiteraard meer tijd aan kwijt, waardoor de kosten oplopen.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

SAM Design maakt websites altijd gericht op conversie

Voordat we beginnen met het bouwen van de website, gaan we natuurlijk eerst aan de slag met het ontwerp. Hier kun jij natuurlijk ook nog meerdere keren feedback op geven en je eigen smaak verder in terug laten komen.

Bij het ontwerpen van jouw design komt een stuk meer kijken dan je waarschijnlijk voor ogen had. Jouw design moet er uiteraard heel netjes en mooi uitzien. Dat is de eerste stap waar jij je bezoekers al mee aantrek. Je website is namelijk als het ware het visitekaartje van je bedrijf. Dit moet er dan ook goed en strak uitzien. Bezoekers moeten niet zoeken waar ze pagina’s kunnen vinden, hun gegevens achter kunnen laten of contact op kunnen nemen. Maar we gaan veel verder dan dat.

Om een website écht conversiegericht en dus winstgevend te maken, gaan we aan de slag met de details. Met een CRO specialist wordt er gekeken naar hoe de pagina’s slim ingericht kunnen worden. Maar waar wordt er dan precies naar gekeken? Bezoekers moeten niet veel moeite hoeven doen om tot een conversie te komen. Over de hele pagina moeten dus op de juiste plekken tussen de content door verschillende knoppen, elementen en formulieren geplaatst worden.

Denk bij knoppen aan links naar een telefoonnummer, mailadres, offerte pagina of iets gratis weggeven. Dit bijvoorbeeld gratis een brochure of dienst zijn. Met elementen kun je verschillende Unique Selling Points weergeven waarmee jouw bezoekers makkelijker overgehaald worden om tot een conversie te komen en zich meer verbonden kunnen voelen met jouw onderneming. Formulieren zijn ook ideaal, omdat je bezoekers meteen bijvoorbeeld hun gegevens achter kunnen laten waarna jij weer contact op kan nemen met je potentiële klanten. Met deze onderdelen in een pagina wordt het voor een bezoeker veel makkelijker om aangezet te worden tot actie, waardoor jij meer verkopen zult hebben.

Daarbij helpen foto’s en bepaalde woorden goed bij het optimaliseren van de conversie op jouw website. Met een foto kun je gebruik maken van de kant waar iemand naar kijkt of wijst. Foto’s als dit kun je op zo een manier inzetten op een pagina dat iemand kijkt of wijst naar een knop of formulier op je pagina. Onderbewust zal de focus van jouw bezoeker daar dan op gericht worden. Als hier vervolgens ook goed gebruik gemaakt is van sterke woorden als “gratis”, “voordeel” of iets dergelijks, dan zal de kans nog groter worden dat iemand een aanvraag doet of iets bij je afneemt. Met deze woorden wordt jouw bezoeker namelijk ook onderbewust getriggerd. Al deze genoemde punten bij elkaar zorgen ervoor dat jouw nieuwe website écht winstgevend wordt!

Websites gemaakt voor mobiele apparaten

Mobiele optimalisatie van je website draagt ook bij aan de hoeveelheid conversie op je website. Tegenwoordig heeft iedereen namelijk een mobieltje waarmee je op het internet kunt surfen. Wanneer iemand vrije tijd heeft tussen de bezigheden door op een dag, dan wordt de smartphone er al snel bij gepakt en gaan we op zoek naar een cadeautje voor je vriend of vriendin, of kijken we filmpjes en scrollen we door de feed van verschillende social media platforms. Allemaal plekken waar jij met je nieuw gemaakte website gevonden kunt worden met advertenties en optimalisatie van de website. Hier moet de website echter wel voor ingericht zijn!

Een website is niet zomaar goed als het gebouwd wordt voor de desktop schermen. Websites moeten responsive gemaakt worden. Hier komt dus een losse soort optimalisatie bij kijken. Daarbij wordt er een apart design gemaakt voor mobiele apparaten. Natuurlijk lijkt dit aparte design sprekend op het design wat gemaakt is voor op de computers. Hier wordt alleen goed gekeken naar waar alle content, knoppen, formulieren, foto’s, elementen en dergelijke moeten komen te staan om tot een goede conversie te komen. Menu van de website past bijvoorbeeld ook niet helemaal op mobiele apparaten en wordt vaak in een hamburger menu verwerkt. Daarnaast ziet een website er op mobiel natuurlijk toch anders uit, omdat deze als het ware uitgerekt wordt. Voor het optimaliseren van de conversie wordt hier dus ook net anders naar gekeken dan op desktop apparaten.

Stel dat je niet naar de responsiveness van een website kijkt, dan zal alles uit elkaar vallen wanneer je deze opent op mobiele apparaten. Vaak gaat het dan nog net goed als je een website opent op een tablet of iPad, omdat deze schermen toch net heel veel afwijken van een laptop of desktop. Toch moet hier ook rekening mee gehouden worden. Maar als een website niet responsive is gemaakt voor een mobiel, dan zal deze haast niet meer bruikbaar zijn. Alle blokken die op de pagina staan vallen dan vaak over elkaar heen, waardoor knoppen niet maar aanklikbaar worden en de content ook niet meer te lezen is. Op deze manier loop je dus potentiële klanten mis!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Wanneer jij een website laat maken gaan wij stapsgewijs te werk

Je hebt nu een beeld gekregen van de aspecten waarop gelet wordt bij het ontwikkelen van een website door de specialisten van ons webdesign bureau. Conversie is hierbij een belangrijk onderdeel. Hier ligt de focus dan ook voornamelijk op. Maar ook wordt een website responsive gemaakt en wordt eerst in kaart gebracht welk CMS gebruikt zal worden voor het bouwen van de website. Iedere website wordt dan ook stapsgewijs ontwikkeld, waardoor jij een duidelijk beeld hebt van wanneer je wat kunt verwachten en wij met een strakke planning kunnen werken. We vertellen je daarom graag welke stappen wij volgen wanneer wij voor jou een professionele website laten maken.

1. Inventariserende fase

Zoals de het woord al omschrijft gaan we allereerst aan de slag met het verzamelen van de informatie over jou, jouw bedrijf en wat je exact wil voor het maken van jouw nieuwe website. We zullen je vragen waar jij en jouw bedrijf voor staan. Hierbij zullen we jou dingen vragen als: Wat zijn de missie en visie van jouw bedrijf? Waarin onderscheidt jouw bedrijf zich van haar concurrenten? Wat is je doel met jouw website en jouw bedrijf?

Nadat we inzichtelijk hebben wat de achtergrondinformatie van jouw bedrijf is, willen we meer te weten komen over wat jouw visie is voor de website. Wat zijn bijvoorbeeld elementen die je terug wil zien? Welke kleuren passen bij jouw onderneming? Heb je al voorbeelden van andere websites die je mooi vindt? Zo krijgen wij een beeld van wat jouw smaak is en wat je voor jouw nieuwe site zou willen. Als we alle informatie hebben verzameld, kunnen we door naar de volgende stap.

2. Het uitwerken van verschillende concepten

Met de informatie die we nu hebben gekregen zullen we een begin maken aan het ontwerpen van de website. Heb je nog geen voorbeelden van andere websites die je mooi vindt? Dan vragen we je hier nog naar op zoek te gaan, zodat we een goed beeld hebben van hoe het ontwerp er voor jou uit moet komen te zien. Nu zal een webdesigner de diverse pagina’s op jouw website in concepten uitwerken. Deze zullen diverse keren naar jou opgestuurd worden, zodat jij er feedback op kunt geven voordat de website echt gebouwd wordt. Hebben we van jou een akkoord en zijn de concepten definitief? Dan kunnen we eindelijk beginnen met het bouwen van de website!

3. De website wordt ontwikkeld in de testomgeving

De definitieve concepten worden naar de webbouwers worden aan de webbouwers voorgelegd en ze kunnen beginnen met bouwen. Op dit moment zal je website nog niet live zijn en dus nog niet zichtbaar zijn voor iemand op het internet. De website wordt namelijk in een testomgeving ontwikkeld. Zo kan de website netjes in elkaar gezet worden en meerdere malen nagekeken worden voordat deze echt live gaat. Jij hebt in deze fase nog verschillende momenten om de website te beoordelen en hier feedback op te geven, zodat dit nog aangepast kan worden voordat de website live gaat. Zijn de webbouwers klaar en kunnen we live? Dan is er toch nog één stap die daaraan vooraf gaat.

4. De website wordt doorlopen aan de hand van een checklist

Wanneer de website gebouwd is en in principe klaar staat om live te gaan, zullen onze webbouwers de website altijd nog eens doorlopen met een checklist om er zeker van te zijn dat alles goed staat. Zijn alle plugins up-to-date? Is alle content goed overgenomen van de oude website en überhaupt netjes verwerkt? Werken alle functionaliteiten, zoals de diverse knoppen en formulieren die de conversie zouden optimaliseren? Wanneer de checklist is doorlopen, we de laatste details hebben verwerkt en alles staat, is de website klaar om de lucht in te gaan!

5. Jouw nieuwe website gaat live!

Alles is ontworpen, gebouwd en meerdere keren nagelopen. Je winstgevende website kan nu echt live en is klaar om winst op te leveren. De website wordt overgezet van de testomgeving naar de live omgeving waarbij deze door de zoekmachines gezien kan worden. Echter moet je nog gevonden worden op het internet. Het is dan ook erg zonde als je dit verder laat liggen en jouw website als het ware enkel gebruikt als visitekaartje. Je hebt een website laten maken die gericht is op conversie en winst zal opleveren. Maar deze komt pas echt tot zijn recht wanneer je ook echt vindbaar bent op het internet.

Hier kunnen wij je ook verder mee helpen. Naast een afdeling waar je een website kunt laten maken hebben wij namelijk ook een marketing afdeling binnen ons bureau. Door middel van verschillende aspecten kunnen we jou vindbaar maken op het internet. Denk hierbij aan adverteren, social media marketing, email marketing en natuurlijk ook zoekmachine optimalisatie (SEO). In SEO zijn wij dan ook echt gespecialiseerd. Beide afdelingen binnen ons bureau houden hier dan ook nauw contact over. Voor een goede zoekmachine optimalisatie moet de website op verschillende technische vlakken namelijk goed ingericht zijn. Tijdens het ontwikkelen van de websites wordt hier dus al rekening mee gehouden. Met het maken van een professionele website waarbij we je vindbaar maken op het internet, maken we jou dus echt succesvol!

Schakel direct een professional in om jouw website te laten bouwen!

Wil jij dus echt succesvol worden op het internet? Laat onze specialisten dan een website maken en ontwerpen. Iedere website is bij ons conversiegericht en volledig responsive gemaakt. Zo weet je zeker dat de bezoekers die binnenkomen op jouw website als het ware aan de hand meegenomen worden en makkelijk door je website kunnen navigeren. Ook weet je zeker dat je zo op mobiele apparaten geen potentiële klanten mis zal lopen.

Heb je een nieuwe website laten maken en wil je écht resultaat halen op het internet? Schakel dan ook onze marketing specialisten in om er alles aan te doen jouw website van relevante bezoekers te voorzien. Conversie gaat namelijk gepaard met bezoekers. Wil je weten wat verder de specifieke kosten zijn voor het maken van een website, voor de online marketing die je erbij zou willen of heb je een andere vraag over onze diensten? Neem dan contact op met de specialisten van SAM Design. Wij helpen je graag bij de groei van jouw onderneming!