Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken

Wilt u een professionele website laten maken of een webshop laten bouwen, waarmee u daadwerkelijk conversie behaalt? Onze webdesigners bouwen een geheel responsive website en webshops op basis van uw wensen, opgeleverd in WordPress of ander CMS naar keuze. Op deze manier kunt u uw site na oplevering geheel zelf beheren, wat u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart.

Al met al krijgt u de beschikking over een professionele website, geschikt voor mobiele apparaten en zelf te beheren via WordPress. Neem contact op via 085 303 5754 om de mogelijkheden te bespreken.

SAM Design is werkzaam door heel het land. Zo kunt u onder andere een website laten maken in AmsterdamLeidenLelystadArnhem RotterdamDen HaagUtrechtGroningenEnschedeEindhoven en Maastricht.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten bouwen met WordPress

Bij SAM Design kunt u een website laten maken vanuit WordPress of een ander content managementsysteem (CMS) dat uw voorkeur geniet. Een website laten bouwen is al duur genoeg. U wilt niet ook nog eens een externe partij in hoeven schakelen voor iedere wijziging die u wilt aanbrengen en ieder onderdeel dat opnieuw gebouwd moet worden.

Wanneer u een WordPress site laat maken, kunt u zelf gemakkelijk webpagina’s beheren en formulieren, offertepagina’s of andere pagina’s aanpassen, toevoegen of verwijderen. Vind er een wijziging op de markt plaats? Speel hier direct op in en laat een WordPress website maken door ons bureau.

Responsive webshop laten maken

Wanneer u een webshop met professionele uitstraling laat maken, laat deze dan responsive bouwen. Een responsive webshop beschikt over een dynamisch design, dat zich automatisch aanpast aan mobiele apparaten. Ongeacht het schermformaat, uw site verschijnt ten alle tijden goed en volledig in beeld en de verschillende elementen passen zich automatisch aan.

Door een mobiele website te laten maken, worden onnodige ergernissen bij bezoekers weggenomen, bereikt u een breder publiek en biedt u bezoekers een betere gebruikerservaring. Laat daarom een responsive website maken en maak optimaal gebruik van het mobiele tijdperk.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Technisch geoptimaliseerde website

SAM Design bouwt een website die technisch volledig is geoptimaliseerd. Wanneer u uw website laat maken door ons bureau, zorgen wij niet alleen qua design, maar ook qua techniek voor een professionele uitstraling. De verschillende elementen van uw website werken met elkaar samen en versterken elkaar. Hierdoor laadt uw website snel en volledig en kunnen bezoekers zich op intuïtieve wijze door uw website bewegen, zonder dat zij hoeven te wachten.

Een technisch geoptimaliseerde website laten maken, zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling naar uw klant. Ook Google hecht steeds meer waarde aan een site die technisch goed is opgebouwd. Hierdoor wordt u sneller gevonden en vergroot u uw potentiële afzetmarkt. Om deze reden zorgt SAM Design dat niet alleen het uiterlijk, maar ook de ‘achterkant’ van uw website volledig in orde is.

Professionele website laten maken

Wat is een professionele website? Een professionele website is een website waarmee u resultaat behaalt: conversie. Conversie wordt behaald door een technisch bovengemiddelde gebruikerservaring te bieden en de bezoeker direct te laten weten waar hij aan toe is.

SAM Design maakt een website op basis van uw wensen en stemt deze subtiel af op uw doelgroep. U krijgt een professioneel concept opgeleverd, waarna u deze aan de hand van verschillende aanpasmomenten nog verder naar uw hand kan zetten. Laat daarom een professionele website bouwen en bespreek de mogelijkheden met ons webdesign bureau.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct uw site laten maken

Samengevat zorgt SAM Design voor een professioneel en conversiegericht online visitekaartje. U laat een website maken die responsive is (en dus geschikt voor mobiele apparaten), resultaatgericht en opgeleverd in WordPress of ander CMS.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden tot het bouwen van uw site. Laat uw website daarom maken bij SAM Design, doe een aanvraag en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button