Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Noa May

Webdesign – WooCommerce – Contactformulieren

De woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Enkel fairtrade producten met diverse achtergronden over heel de wereld. Bekijk hier het eindresultaat van deze uniek vormgegeven website.

Bekijk case

Topmark

Webdesign – WooCommerce – Betalingssysteem

Dé groothandel in baby- en peuterproducten. De ideale omgeving voor de jonge ouders die hun kindje graag willen verwennen. Een state of the art hybride website/webshop, uniek in haar soort.

Bekijk case

Rijschool Uniek

Webdesign – Portfolio – Succesverhalen

De rijschool van Leiden en omgeving. Aanbieder van een totaaloplossing voor motor, auto en brommer. Een sfeervolle website, met uitgebreide beschrijving alle mogelijkheden en ingebouwde templates voor subpagina’s, zodat deze voor een ieder te beheren is.

Bekijk case

GlobalHair

Webdesign – Contactformulieren – Moderne video’s

De haartransplantatiekliniek in Turkije. Uiteenlopende oplossingen, van haartransplantaties tot baard- en wenkbrauwtransplantaties. Een echte ‘SAM-website’: uniek, speels, maar toch conversiegericht.

Bekijk case

ProHuis

Webdesign - WooCommerce - Popup formulier

Prohuis is een totaalaanbieder binnen de vastgoedsector. Deze organisatie biedt een totaaloplossing: van amoveermanagement, projectontwikkeling, bouwmanagement, advies en beheer tot aan vastgoedrecht. Sinds 2004 is Prohuis uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie binnen de vastgoedsector en projectontwikkeling, met breed inzetbare specialisten.

Bekijk case

Pand16

Webdesign - SEO - Bestelformulieren

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin.

Bekijk case

Dental Delft

Webdesign – Contactformulieren – Junior Design

Dental Delft is de kindertandarts van Delft en omstreken. Een unieke praktijk met professionele aandacht voor het gebit van de allerkleinsten. Tevens een design op maat met unieke look and feel. Bekijk het resultaat!

Bekijk case

Business Centre Treeport

Webdesign – Integratie Beschikbare Kavels – Integratie Actueel Aanbod

Business Centre Treeport (BCT) is een internationale ontwikkeling van Treeport, met grondgebeid in zowel Nederland als België. SAM Design heeft de mogelijkheden van dit vastgoedproject concreet in kaart gebracht via een klassieke, strakke website.

Bekijk case

Boxspring Gekte

Webdesign – WooCommerce – Integratie Voorraadbeheer

Bij Boxspringgekte vind je de beste boxspring deals tegen bodemprijzen. Goede kwaliteit boxspring zijn ook beschikbaar voor lage prijzen, mits ze goed in beeld worden gebracht. SAM Design heeft dit unieke aanbod in kaart gebracht en gevisualiseerd.

Bekijk case

MegaPret

Webdesign – Contactformulieren – Junior Design

Megapret is één van de grootste speeltuinen van Gelderland en de Achterhoek. Met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en midgetgolfbaan (met een historische twist) biedt het vertier voor zowel kind als ouder.

Bekijk case

GSK Vastgoedbeheer

Webdesign – Integratie portfolio – Handgemaakte CTA’s

Volledige ontzorging van vastgoedbeheerders: technisch beheer, financieel beheer en meer. Concurrerende tarieven en één aanspreekpunt. Bovendien een uniek design met subtiele CTA’s en offerteknoppen.

Bekijk case

Gitaartabs

Webdesign - SEO - Aanmeldformulieren

Gitaartabs is het online platform om gitaar te leren spelen. De online omgeving biedt duizenden gitaarenthousiasten divers lesmateriaal, alsmede een uitgebreide community, waar zij zich de kneepjes van het vak eigen kunnen maken. De online gitaarlessen bestaan uit bekende nummers, waarbij de tabs zijn opgesteld door ervaren rotten uit het vak.

Bekijk case

Vibes.Technology

Webdesign – Contactformulieren – Portfolio

Unieke en innoverende methodes, ontstaan vanuit een gezamenljke achtergrond aan de TU Delft. Een passie voor bouwtechniek, uitgewerkt in een moderne, professionele website. Bekijk direct het eindresultaat!

Bekijk case
 
Call Now Button