Webdesign pakketten

Ben je op zoek naar het beste webdesign pakket voor jou? Bij SAM Design weten we dat een goede website essentieel is voor elk bedrijf. Daarom bieden we diverse webdesign pakketten aan, zodat er altijd een optie is die past bij jouw behoeften en budget. Onze pakketten variëren van eenvoudige sites tot premium op maat gemaakte oplossingen.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Onze webdesign pakketten

  1. Simpele website vanaf €999,-: Dit pakket is perfect voor starters of kleine bedrijven die een professionele online aanwezigheid willen opbouwen zonder een groot budget. Voor slechts €999,- krijg je een strak, functioneel ontwerp dat op maat gemaakt is om jouw bedrijf te vertegenwoordigen. Dit pakket omvat basisfunctionaliteiten zoals een contactformulier, sociale media integratie en een responsief design dat er geweldig uitziet op alle apparaten. Het is een uitstekende keuze voor wie net begint of voor kleinere projecten.
  2. Medium website vanaf €2.499,-: Ideaal voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap. Met dit pakket vanaf €2.499,- krijg je meer geavanceerde functies zoals een uitgebreider ontwerp, geïntegreerde blogfunctionaliteiten, en SEO-optimalisatie om je online zichtbaarheid te verhogen. Dit pakket is perfect voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken en een breder publiek willen bereiken.
  3. Premium op maat website vanaf €4.999,-: Voor ondernemingen die het allerbeste willen, biedt dit pakket een volledig op maat gemaakte oplossing vanaf €4.999,-. Hier krijg je een uniek ontwerp, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en bedrijfsdoelstellingen. Dit pakket omvat uitgebreide functionaliteiten zoals e-commerce integratie, geavanceerde SEO strategieën, interactieve elementen en nog veel meer. Het is ideaal voor bedrijven die een krachtige, onderscheidende online aanwezigheid willen creëren.

Bij SAM Design zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en uitmuntendheid, ongeacht het gekozen pakket. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw site niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Kies voor SAM Design, en zet je bedrijf vandaag nog op de digitale kaart!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een webdesign pakket dat past bij jou budget

Op zoek naar een webdesign pakket dat niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar ook binnen je budget past? Zoek niet verder! Wij begrijpen dat het bouwen van een website een belangrijke investering is en dat iedere ondernemer unieke behoeften en financiële mogelijkheden heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte site pakketten die perfect aansluiten bij jouw specifieke vereisten én budget. Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde onderneming, wij hebben de expertise en de tools om een website te ontwikkelen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt, zonder dat je daarbij de bank hoeft te breken.

Onze pakketten variëren van basisontwerpen voor kleine bedrijven tot geavanceerdere oplossingen voor grotere ondernemingen. Elk pakket bevat essentiële elementen zoals een responsief ontwerp, SEO-optimalisatie, en gebruiksvriendelijke navigatie. Bovendien bieden we optionele extra’s zoals e-commerce functionaliteiten, geavanceerde SEO-strategieën en social media integratie, zodat je pakket kan groeien en evolueren samen met jouw bedrijf. Ons team werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van je site voldoet aan jouw verwachtingen en bijdraagt aan het succes van je onderneming. Kies voor een webdesign pakket van ons en geniet van een prachtige, efficiënte en kosteneffectieve website die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist