Webdesign pakketten

Ben je op zoek naar het beste webdesign pakket voor jou? Bij SAM Design weten we dat een goede website essentieel is voor elk bedrijf. Daarom bieden we diverse webdesign pakketten aan, zodat er altijd een optie is die past bij jouw behoeften en budget. Onze pakketten variëren van eenvoudige sites tot premium op maat gemaakte oplossingen.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Onze webdesign pakketten

  1. Simpele website vanaf €999,-: Dit pakket is perfect voor starters of kleine bedrijven die een professionele online aanwezigheid willen opbouwen zonder een groot budget. Voor slechts €999,- krijg je een strak, functioneel ontwerp dat op maat gemaakt is om jouw bedrijf te vertegenwoordigen. Dit pakket omvat basisfunctionaliteiten zoals een contactformulier, sociale media integratie en een responsief design dat er geweldig uitziet op alle apparaten. Het is een uitstekende keuze voor wie net begint of voor kleinere projecten.
  2. Medium website vanaf €2.499,-: Ideaal voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap. Met dit pakket vanaf €2.499,- krijg je meer geavanceerde functies zoals een uitgebreider ontwerp, geïntegreerde blogfunctionaliteiten, en SEO-optimalisatie om je online zichtbaarheid te verhogen. Dit pakket is perfect voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken en een breder publiek willen bereiken.
  3. Premium op maat website vanaf €4.999,-: Voor ondernemingen die het allerbeste willen, biedt dit pakket een volledig op maat gemaakte oplossing vanaf €4.999,-. Hier krijg je een uniek ontwerp, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en bedrijfsdoelstellingen. Dit pakket omvat uitgebreide functionaliteiten zoals e-commerce integratie, geavanceerde SEO strategieën, interactieve elementen en nog veel meer. Het is ideaal voor bedrijven die een krachtige, onderscheidende online aanwezigheid willen creëren.

Bij SAM Design zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en uitmuntendheid, ongeacht het gekozen pakket. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw site niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Kies voor SAM Design, en zet je bedrijf vandaag nog op de digitale kaart!

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Een webdesign pakket dat past bij jou budget

Op zoek naar een webdesign pakket dat niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar ook binnen je budget past? Zoek niet verder! Wij begrijpen dat het bouwen van een website een belangrijke investering is en dat iedere ondernemer unieke behoeften en financiële mogelijkheden heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte site pakketten die perfect aansluiten bij jouw specifieke vereisten én budget. Of je nu een kleine start-up bent of een gevestigde onderneming, wij hebben de expertise en de tools om een website te ontwikkelen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt, zonder dat je daarbij de bank hoeft te breken.

Onze pakketten variëren van basisontwerpen voor kleine bedrijven tot geavanceerdere oplossingen voor grotere ondernemingen. Elk pakket bevat essentiële elementen zoals een responsief ontwerp, SEO-optimalisatie, en gebruiksvriendelijke navigatie. Bovendien bieden we optionele extra’s zoals e-commerce functionaliteiten, geavanceerde SEO-strategieën en social media integratie, zodat je pakket kan groeien en evolueren samen met jouw bedrijf. Ons team werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van je site voldoet aan jouw verwachtingen en bijdraagt aan het succes van je onderneming. Kies voor een webdesign pakket van ons en geniet van een prachtige, efficiënte en kosteneffectieve website die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.