Briefpapier

Alhoewel het digitale communicatie verkeer is toegenomen, is briefpapier nog steeds een belangrijke speler in de maatschappij. Niet alleen in het bedrijfsleven maar ook voor particulier gebruik is briefpapier onmisbaar.

Laat uw briefpapier ontwerpen door SAM Design. Informatieve brieven, facturen, reclame; alles heeft een specifiek doel. Samen met een ervaren designer van ons bedrijf zorgen wij dat het briefpapier specifiek voor het doel wordt ontworpen.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Met de hand gemaakt uniek design

U wilt dat uw bedrijf een blijvende indruk achterlaat op de ontvangers. Omdat het design van uw briefpapier invloed heeft maken wij een uniek design met de hand. Hierdoor krijgt onze designer de ruimte om samen met u voor een maximaal effect te gaan.

Of het nu gaat om een logo op het papier, achtergrond afbeeldingen of andere grafische elementen, het moet aansluiten op uw bedrijf, alsook de aanschouwer aanspreken. Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Lees het in de volgende paragraaf.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Nauwe samenwerking met een ervaren ontwerper

Bij SAM Design gaan we voor een samenwerking. Uit ervaring is gebleken dat wanneer klanten samenwerken met een deskundige ontwerper de resultaten beter zijn.

Vanaf het begin komt u in gesprek met een vast contactpersoon. Dit is uw design expert. Nadat u uw doel en wensen heeft verteld kunnen wij een timetable maken. U levert voorbeelden met onderdelen die u graag terug ziet komen in het design van uw briefpapier.

Aan de hand van een vooraf bepaald schema en een planning leveren wij u diverse concepten op. Hier geeft u uw feedback op en brengen wij subtiele wijzigingen aan, waarbij wij nooit het doel uit het oog verliezen. Zo laat u een blijvende impressie op de ontvanger achter. Om dit te versterken is het verstandig om een volledige huisstijl te laten maken.

Van logo tot huisstijl

SAM Design heeft ervaren webdesigners die het logo of de volledige huisstijl van uw bedrijf kunnen verzorgen. Om één samenhangend grafisch geheel te maken is het belangrijk om een huisstijl te laten maken.

Naast het briefpapier dat wij ontwerpen, betekent dit dat wij ook uw logo, nieuwsbrief, grafische vormgeving op sociale media, druk- en printwerk en visitekaartjes uit handen kunnen nemen. Zo zorgen wij er samen met u voor dat alles specifiek voor de functie wordt ontworpen.

Het design voor het briefpapier leveren wij in verschillende bestanden op, zodat u het ook digitaal kunt gebruiken of door kunt sturen naar een drukkerij.

Neem contact op met ons ontwerp bureau over het uitbesteden van het design van uw briefpapier om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist