Logo laten maken

Samen vooruit, samen winnen

Een professioneel logo door SAM

Professioneel logo laten maken? Het logo is het kenmerk van uw bedrijf. Het moet in het oog springen én een blijvende impressie achterlaten. Hoe vaker mensen uw logo zien en onthouden, hoe groter uw branding wordt. Het is daarom ook van cruciaal belang om een uniek logo te laten maken.

De waarde van het laten maken van een professioneel logo wordt vaak onderschat. Het is iets wat uw bedrijf typeert en moet daarom perfect zijn voor de aanschouwer en voor de uitstraling van uw bedrijf.

Bij SAM Design komt u terecht bij een ervaren logo ontwerper, die alles vanaf het begin samen met u uitwerkt. Er wordt geen gebruik gemaakt van vooraf gemaakte templates. Lees verder over wat een samenwerking met een specialist u kan brengen.

 

Logo's
Logo

een complete huisstijl

Sterke huisstijl elementen moeten je doelgroep aanspreken. Wat is nu een van de belangrijkste elementen van jouw huisstijl? Het logo van jouw onderneming! We maken niet alleen mooie logo’s, maar vooral herkenbare en passende logo’s. Het logo moet jouw doelgroep natuurlijk wel aanspreken!

Logo laten maken voor diverse gelegenheden

Een logo kunt u op diverse vlakken inzetten. Vanwege de ruime ervaring van onze ontwerpers hebben zij de kennis en middelen om voor elke situatie een logo te kunnen ontwerpen en ontwikkelen. Of dit nu voor commerciële doeleinden is, voor een organisatie of voor de lokale vereniging: bij SAM Design krijgt u persoonlijk contact met uw logo maker.

 

Deze persoonlijke samenwerking heeft voordelen. Met name het feit dat u kunt zeggen wat u wilt en hoe u het ziet. Daarnaast kunnen wij onze feedback makkelijk en snel terugsturen, waardoor de communicatie snel verloopt. De kans op onduidelijkheden is miniem. Wij doorlopen met u het volledige proces, van concept tot eindresultaat.

Ons werk

WiR Duurzaam

Een duurzame oplossing voor een duurzame onderneming.

Interwonen

Een gloednieuwe website voor een geliefde en trouwe klant. 

Dot

Logo laten maken: van concept tot eindresultaat

Na het gesprek waarin u uw wensen te kennen heeft gegeven, gaat onze logo ontwerper aan de slag. Dankzij een strak schema en duidelijke timetables bent u op de hoogte van de planning en weet u wanneer u uw logo kunt verwachten.

Mocht u niet kunnen omschrijven wat u wilt, raden wij aan voorbeelden aan te leveren. Hierna zal onze logo maker verschillende concepten opsturen. Uw feedback is in deze fase van groot belang, waarna wij aanpassingen maken en stukje bij beetje verder gaan in de ontwikkeling. Een logo laten maken, doet u bij SAM Design!

 

Logo vanuit een uniek

Ieder logo bij SAM Design is uniek. Wij willen duidelijk maken dat wij altijd een uniek ontwerp maken en geen gebruik maken van namaak logo’s. Juist omdat een logo zo’n groot onderdeel is van uw branding en omdat het hetgeen is wat mensen van uw bedrijf onthouden willen wij dat het een blijvende, positieve indruk op mensen achterlaat.

Daarnaast wordt er gekeken naar de functionaliteit van het unieke ontwerp. Draagt het het beeld uit wat uw bedrijf nodig heeft? De uitstraling van uw bedrijf heeft een direct effect op uw potentiële klanten, en omdat wij een samenwerking met u aangaan, gaan wij voor maximaal effect.

Geschikt voor druk- en printwerk

Hoe zit het met vervolg stappen zoals het uitgeven van een tijdschrift, een visitekaartje of plannen om uw logo op een poster af te laten drukken? Bij SAM Design krijgt u het logo in diverse bestanden opgestuurd, waardoor u het voor allerlei druk- en printwerk kunt gebruiken.

Mocht dit nu voor de bedrijfsauto zijn of een referentie in een blad, u heeft altijd een geschikt bestand om uw logo te kunnen gebruiken.

Bespreek de mogelijkheden van het laten maken van een logo met een ervaren ontwerper. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.