De winnende aanpak

Het (stappen)plan voor een succesvolle website!

Een website bouwen met
échte kenners

Bij SAM Design pakken we het anders aan. Met creativiteit, passie en een flinke dosis technische know-how brengen we elk design tot leven. Jouw visie, ons ontwerp!

Meeting

Stap 1

Kennismaking

Bij het laten maken van een website heb je vooraf het één en ander voor ogen. In de inventarisatiefase brengen wij je wensen en doelen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van jouw ideale website en kunnen we een scherpe offerte opstellen.

Stap 2

Brainstorm & ontwerp

Bij goedkeuring van de offerte sturen we je de planning op. Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent. Hierna leveren wij diverse concepten op, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Hierbinnen is genoeg ruimte voor aanpassingen. Na goedkeuring van de concepten werken we het definitieve design uit.

Specialist van SAM
Team overleg

Stap 3

Techniek & bouw

De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in de testomgeving. Uiteraard is dit in een CMS naar voorkeur, zoals WordPress of Magento. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

Stap 4

Test & oplevering

Testen, testen en nog eens testen. En dan is het zover. We kunnen live. We migreren je website vanaf de testomgeving naar de live omgeving. En dan ben je live! Ook na oplevering staan we voor je klaar. Zo hebben we een hostingpartner, die je begeleidt en ook bij updates voor je klaar staat.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Kom je een
bakkie doen?

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.