Webdesign bureau Rotterdam

Het perfecte visitekaartje om je doelgroep mee aan te trekken? Daar kan ons webdesign bureau in Rotterdam bij helpen! Met inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring in het vak, weten onze specialisten als geen ander wat een bezoeker nu écht wilt. Dat klinkt ontzettend zelfverzekerd en dat zijn we ook! Door de jaren heen hebben we voor 300+ ondernemers een gloednieuwe conversiegerichte website mogen bouwen. Dat met een hoop mooie resultaten achteraf!

Website Flyn Flowers

Een website laten bouwen in Rotterdam door een professioneel bureau

Zoek je een Webdesign bureau in Rotterdam dat jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Een webdesign bureau dat voor de lange termijn met je meedenkt en voor resultaat gaat? Dan ben je bij SAM Design precies aan het juiste adres! Samenwerken met ons team van specialisten betekent samenwerken met een partner. We kijken niet alleen naar het bouwen van je website, maar vooral naar de verschillende manieren waarop jij het meeste uit je website kunt halen. Een mooie en leuke website maken is altijd goed, maar je wilt er uiteindelijk iets uithalen voor je bedrijf. Het kan zijn dat je meer leads nodig hebt, meer producten wilt verkopen of simpelweg een sterkere brand wilt bouwen. Hoe dan ook, gaat het om meer dan alleen webpagina’s bouwen. Dat begrijpen wij als het nummer 1 webdesign bureau in Rotterdam maar al te goed. Van 450% meer leads tot het openen van meerdere filialen. Door de jaren heen heeft ons bureau duizenden andere ondernemers op weg mogen helpen naar hun doelen. Wordt jij de volgende? Neem contact met ons op!

Onze specialisten verzorgen niet alleen ontwerpen en websites voor organisaties uit Rotterdam, maar ook voor bedrijven uit BredaVlaardingen en Dordrecht.

Hoe lang duurt een website maken?


Gemiddeld duurt het bouwen van een website 4 weken. We starten met een kennismaking, maken vervolgens het ontwerp en maken daarna de site. Maar dan ben je er nog niet! De gebouwde website moet ook nog getest worden. Dat is misschien wel een van de belangrijkste stappen in het proces. Want je kunt dan wel een nieuwe website laten maken, als hij niet werkt zoals zou moeten, gaat de site je ook niet veel opleveren.

Dit allemaal duurt meestal circa 4 weken, maar het kan ook langer of korter duren. Het hangt vooral af van het maatwerk dat er bij komt kijken. Hoe meer maatwerk, des te meer tijd er nodig is om elk element zorgvuldig te ontwerpen, bouwen en testen.

Wat is een CMS?

Een CMS wordt ook wel een content management systeem genoemd. Dat is wat er vaak gebruikt wordt bij het maken van een website. Denk hierbij aan WordPress en Shopify. Dat zijn populaire CMS.

Welk CMS is het beste voor websites?

Er zijn verschillende CMS waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan WordPress, Drupal, Joomla, Shopify, Magento, Wix en nog veel meer. Welk CMS het beste voor jou is, hangt af van waar jij precies naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld zelf aan de slag met je nieuwe website, maar heb je weinig tot geen ervaring met web development? Dan is Wix een prima optie. Laat je je site bouwen door een bureau of freelancer? Dan is WordPress een CMS dat aan te raden is. Niet alleen is WordPress ideaal voor maatwerk, het verwerken van kleine aanpassingen is ook nog eens vrij simpel. Een WordPress site kan zo ingericht worden dat afbeeldingen en teksten aanpassen slechts klikwerk is. Ook als je geen kaas hebt gegeten van Webdevelopment, kun je je eigen website toch nog beheren.

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Op maat webdesign met specialisten in Rotterdam

Een website om versteld van te staan: dat is natuurlijk waar elke ondernemer voor gaat! Een website die snel is, goed functioneert, een unieke uitstraling heeft en compleet gericht is op je doelgroep. Dat klinkt als een winnende site, toch? Zo’n website is ideaal, maar je komt er niet zomaar aan. Hiervoor heb je een team van professionele specialisten nodig, die elk vanuit hun eigen specialisme aan de slag gaan om je site naar de next level te tillen.

Denk bijvoorbeeld aan content marketeers, online marketing strategen, maar ook webdesigners. Ook zo’n site laten bouwen? Schakel ons webdesign bureau uit Rotterdam in.

Hoe lang duurt een website maken?

Gemiddeld duurt het bouwen van een website 4 weken. We starten met een kennismaking, maken vervolgens het ontwerp en maken daarna de site. Maar dan ben je er nog niet! De gebouwde website moet ook nog getest worden. Dat is misschien wel een van de belangrijkste stappen in het proces. Want je kunt dan wel een nieuwe website laten maken, als hij niet werkt zoals zou moeten, gaat de site je ook niet veel opleveren.

Dit allemaal duurt meestal circa 4 weken, maar het kan ook langer of korter duren. Het hangt vooral af van het maatwerk dat er bij komt kijken. Hoe meer maatwerk, des te meer tijd er nodig is om elk element zorgvuldig te ontwerpen, bouwen en testen.

Waarom een webdesign bureau in Rotterdam inschakelen in je voordeel werkt

Tegenwoordig is het lastig om grote groei te realiseren in je bedrijf, zonder gebruik te maken van het internet. Of je nu diensten biedt aan andere bedrijven of juist producten verkoopt en consumenten, je zult het internet de komende jaren hard nodig hebben om mooie resultaten te halen. Dat je aanwezig moet zijn op het internet, is helemaal geen raadsel meer. Iedereen weet dit. Toch lukt het niet iedereen om aan de top van zijn eigen branche te staan. Veel mensen proberen het internet vaak zelf te veroveren. Dat zonder enige ervaring te hebben en ook nog eens een bedrijf te moeten leiden. Hoewel dit snel tot successen kan leiden, is de kans vrij klein. Wat je nodig hebt om op het internet te groeien, is een webdesign bureau vol specialisten die tot in de puntjes weten wat er gedaan moet worden om online succesvol te worden. Denk aan het vinden van de juiste doelgroep, het aanspreken van de juiste doelgroep, het bepalen van een sterke strategie etc. Een partij als SAM Design kan jouw online aanwezigheid zo inrichten, dat jij je focus kunt houden op het leiden van je bedrijf en andere belangrijke zaken. Is ondersteuning en resultaat wat je zoekt? Kies voor ons webdesign bureau in Rotterdam!

Wat is responsive webdesign?

Bij responsive webdesign houdt je je bezig met hoe een website eruit ziet op verschillende apparaten. Je site is responsive wanneer hij zowel op desktops, tablets als telefoons goed te bekijken is. Tegenwoordig heeft iedereen apparaten in verschillende formaten. De een gebruikt zijn smartphone om iets op te zoeken en de ander gebruikt weer zijn laptop. Aangezien er zo ontzettend veel apparaten zijn met elk een ander formaat is het belangrijk dat je je website schaalbaar maakt, zodat je website goed te bekijken is op elk apparaat.

Waar moet een professionele website aan voldoen?

Een professionele website moet aan verschillende criteria voldoen om een positieve indruk te maken en effectief te zijn. Hier zijn enkele belangrijke aspecten waaraan een professionele website moet voldoen:

 1. Responsief design: De site moet goed werken en er goed uitzien op verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones.
 2. Duidelijke navigatie: De navigatiebalk en menu’s moeten intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zijn, zodat bezoekers moeiteloos door de site kunnen bladeren.
 3. Professioneel ontwerp: Het ontwerp moet aantrekkelijk en professioneel zijn, met een consistent kleurenschema, lettertypen en lay-out die passen bij je merkidentiteit.
 4. Snelheid: De laadtijd van de site moet snel zijn om bezoekers niet te laten wachten. Een trage website kan bezoekers afschrikken.
 5. Hoogwaardige inhoud: De inhoud van de website, inclusief teksten, afbeeldingen en video’s, moet van hoge kwaliteit zijn, relevant voor je doelgroep en gemakkelijk te begrijpen.
 6. Duidelijke call-to-actions: Elke pagina moet duidelijke oproepen tot actie bevatten die bezoekers aansporen om gewenste acties te ondernemen, zoals contact opnemen of een aankoop doen.
 7. Contactinformatie: Het moet gemakkelijk zijn voor bezoekers om contact met je op te nemen. Een aparte contactpagina met relevante gegevens is essentieel.
 8. Veiligheid: De website moet beveiligd zijn om gegevens van gebruikers te beschermen. Het gebruik van HTTPS en andere beveiligingsmaatregelen is belangrijk.
 9. SEO-optimalisatie: De site moet geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat deze gemakkelijker vindbaar is voor potentiële klanten.
 10. Social media integratie: Het toevoegen van sociale media koppelingen en deelknoppen kan helpen om de online aanwezigheid van je merk te vergroten.
 11. Analytics: Het integreren van webanalyse-tools, zoals Google Analytics, helpt je bij het begrijpen van het gedrag van bezoekers en het meten van de prestaties van je website.
 12. Consistente branding: Zorg voor een consistente merkidentiteit op de hele website, inclusief logo’s, kleuren en berichtgeving.

Kortom, een professionele website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk, functioneel en afgestemd op de behoeften van je doelgroep.

Wat is conversie?

Conversie verwijst naar het specifieke doel dat je wilt bereiken met je website, waarbij bezoekers overgaan tot een gewenste actie. Deze actie kan variëren afhankelijk van het doel van je website en je bedrijfsdoelstellingen. Conversie houdt in dat een bezoeker niet alleen je site bekijkt, maar daadwerkelijk een stap verder gaat in het proces dat jij voor ogen hebt.

Onder een ‘conversie’ kan het volgende vallen:

 1. Aankoop: Bij een e-commerce site is een aankoop de ultieme conversie. Een bezoeker wordt een klant door daadwerkelijk een product of dienst te kopen.
 2. Aanmelding: Dit kan bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief, lidmaatschap of account zijn. Hierbij geeft de bezoeker toestemming om in de toekomst meer informatie te ontvangen.
 3. Contactaanvraag: Als je een dienstverlenend bedrijf hebt, kan een conversie het invullen van een contactformulier of het plegen van een telefoontje zijn.
 4. Download: Als je bijvoorbeeld e-books, handleidingen of andere digitale materialen aanbiedt, kan het downloaden ervan een conversie zijn.
 5. Registratie: Als je een evenement organiseert, kan een conversie het registreren voor dat evenement zijn.
 6. Sociale interactie: Bijvoorbeeld het delen van content op sociale media, waardoor je bereik wordt vergroot.

Het meten en optimaliseren van conversies is ontzettend belangrijk voor het evalueren van de effectiviteit van je website en je marketing. Door je conversies goed bij te houden, kun je begrijpen welke pagina’s en strategieën de meeste impact hebben en kun je je website en campagnes aanpassen om betere resultaten te behalen.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Professioneel en conversiegericht webdesign in Rotterdam

Als het gaat om webdesign is niet alleen een website laten maken of webshop maken belangrijk. Zo zijn er meerdere onderdelen van het gehele proces die straks bepalen in hoeverre jij als ondernemer je doelen behaalt. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop een webdesign bureau communiceert. Snapt het webdesign bureau wel wat jij precies wilt en wie jouw doelgroep is? Weet het bureau in een korte tijd een top website neer te zetten? Allemaal vragen die uiteindelijk veel invloed hebben op het resultaat.

Bij SAM Online Marketing behalen wij resultaat door ons te focussen op het werkproces, het bedienen van de doelgroep en het uitzetten van de juiste strategie. Een webdesign bureau, als SAM Design, met een duidelijk werkproces gepaard met de juiste strategie is wat jou en je bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen. Is dat precies wat je zoekt? Laten we samen de juiste stappen zetten, zodat jij kunt winnen! Neem contact met ons op.

Waar moet een professionele website aan voldoen?

Een professionele website moet aan verschillende criteria voldoen om een positieve indruk te maken en effectief te zijn. Hier zijn enkele belangrijke aspecten waaraan een professionele website moet voldoen:

 1. Responsief design: De site moet goed werken en er goed uitzien op verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones.
 2. Duidelijke navigatie: De navigatiebalk en menu’s moeten intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zijn, zodat bezoekers moeiteloos door de site kunnen bladeren.
 3. Professioneel ontwerp: Het ontwerp moet aantrekkelijk en professioneel zijn, met een consistent kleurenschema, lettertypen en lay-out die passen bij je merkidentiteit.
 4. Snelheid: De laadtijd van de site moet snel zijn om bezoekers niet te laten wachten. Een trage website kan bezoekers afschrikken.
 5. Hoogwaardige inhoud: De inhoud van de website, inclusief teksten, afbeeldingen en video’s, moet van hoge kwaliteit zijn, relevant voor je doelgroep en gemakkelijk te begrijpen.
 6. Duidelijke call-to-actions: Elke pagina moet duidelijke oproepen tot actie bevatten die bezoekers aansporen om gewenste acties te ondernemen, zoals contact opnemen of een aankoop doen.
 7. Contactinformatie: Het moet gemakkelijk zijn voor bezoekers om contact met je op te nemen. Een aparte contactpagina met relevante gegevens is essentieel.
 8. Veiligheid: De website moet beveiligd zijn om gegevens van gebruikers te beschermen. Het gebruik van HTTPS en andere beveiligingsmaatregelen is belangrijk.
 9. SEO-optimalisatie: De site moet geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat deze gemakkelijker vindbaar is voor potentiële klanten.
 10. Social media integratie: Het toevoegen van sociale media koppelingen en deelknoppen kan helpen om de online aanwezigheid van je merk te vergroten.
 11. Analytics: Het integreren van webanalyse-tools, zoals Google Analytics, helpt je bij het begrijpen van het gedrag van bezoekers en het meten van de prestaties van je website.
 12. Consistente branding: Zorg voor een consistente merkidentiteit op de hele website, inclusief logo’s, kleuren en berichtgeving.

Kortom, een professionele website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk, functioneel en afgestemd op de behoeften van je doelgroep.

Wat is conversie?

Conversie verwijst naar het specifieke doel dat je wilt bereiken met je website, waarbij bezoekers overgaan tot een gewenste actie. Deze actie kan variëren afhankelijk van het doel van je website en je bedrijfsdoelstellingen. Conversie houdt in dat een bezoeker niet alleen je site bekijkt, maar daadwerkelijk een stap verder gaat in het proces dat jij voor ogen hebt.

Onder een ‘conversie’ kan het volgende vallen:

 1. Aankoop: Bij een e-commerce site is een aankoop de ultieme conversie. Een bezoeker wordt een klant door daadwerkelijk een product of dienst te kopen.
 2. Aanmelding: Dit kan bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief, lidmaatschap of account zijn. Hierbij geeft de bezoeker toestemming om in de toekomst meer informatie te ontvangen.
 3. Contactaanvraag: Als je een dienstverlenend bedrijf hebt, kan een conversie het invullen van een contactformulier of het plegen van een telefoontje zijn.
 4. Download: Als je bijvoorbeeld e-books, handleidingen of andere digitale materialen aanbiedt, kan het downloaden ervan een conversie zijn.
 5. Registratie: Als je een evenement organiseert, kan een conversie het registreren voor dat evenement zijn.
 6. Sociale interactie: Bijvoorbeeld het delen van content op sociale media, waardoor je bereik wordt vergroot.

Het meten en optimaliseren van conversies is ontzettend belangrijk voor het evalueren van de effectiviteit van je website en je marketing. Door je conversies goed bij te houden, kun je begrijpen welke pagina’s en strategieën de meeste impact hebben en kun je je website en campagnes aanpassen om betere resultaten te behalen.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

SAM Design maakt websites responsive en gebruiksvriendelijk

In deze tijd wordt het internet steeds vaker gebruikt op onze telefoons. Om die reden is het belangrijk dat een design responsive is. Wordt hier niet op gelet, dan valt een website als het ware helemaal uit elkaar wanneer je hem opent op je mobiel. Foto’s en elementen overlappen elkaar of zijn helemaal niet meer zichtbaar. Fijn dat de website het dan op een desktop doet, maar via de mobiele apparaten verlies je alleen maar bezoekers en leads. Doodzonde natuurlijk!

Bij ons bureau is dit een belangrijk onderdeel van het proces. Ook tijdens het doorlopen van de website wanneer deze eenmaal gebouwd is, is dit een onderdeel in onze checklist waar we extra aandacht aan schenken. Op mobiel moet een design natuurlijk ook werken en goed ingericht zijn. Met een mobiel design moet namelijk ook weer op een andere manier nagedacht en gekeken worden om deze te richten op conversie.

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Direct samenwerken met ons webdesign bureau in Rotterdam

Direct samenwerken met ons webdesign bureau, SAM Design, voor een mooi ontwerp in Rotterdam? Dan houd je de tijd over om te doen waar je goed in bent en waar je het meeste van je kostbare tijd in zou moeten investeren: ondernemen. Je krijgt een persoonlijk contactpersoon toegewezen, die je bijstaat in het gehele proces. Zo gaan we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf wint! Zet de eerste stap naar een winstgevende website en neem direct contact op met een specialist van SAM Design!

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.