Visitekaartjes

Met een visitekaartje wilt u direct een goede eerste indruk achterlaten bij uw potentiële klant. Omdat de eerste prikkels essentieel zijn in het verkoopproces, moet uw visitekaartje er goed uitzien. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook op informele wijze.

De digitale wereld is in een rap tempo de markt aan het overwinnen. Toch blijft fysiek papier bestaan omdat het effectief en makkelijk is. Vaak kunt u zelf een opdruk maken bij een reclame bureau, maar wilt u voor een authentieke uitstraling gaan dan is het het beste om het uit te besteden aan een professioneel design bureau. Een (web)design bureau zoals SAM Design!

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Op maat gemaakte, unieke ontwerpen

Voor zakelijk gebruik raden wij altijd een op maat gemaakt uniek design aan. Toch kunt u ook voor particuliere diensten bij onze webdesigner terecht. Bij SAM Design bouwen wij alles vanaf het begin op en tijdens het ontwikkelen werkt u samen met een ontwerp expert.

Wanneer u nog geen logo hebt kunnen wij deze direct bij het maken van een visitekaartje oppakken. Dit bedrijfskaartje moet in dezelfde stijl zijn als die van uw bedrijf en website. Kleurenschema’s, logo’s, lettertype en lettergrootte dienen overeenkomstig te zijn.

Kortom, een compleet uniek design specifiek voor uw bedrijf. Lees verder over hoe wij te werk gaan.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Samenwerken met een professioneel designer

Bij SAM Design hebben wij gemerkt dat klanten behoefte hebben aan een tastbaar proces. Wat bedoelen wij hiermee? U gaat in gesprek met een professioneel designer; dit is uw vaste contactpersoon. Wij geloven in een samenwerking wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen.

Wij werken met een timetable, duidelijke planning en maken alles meetbaar. Zo kunt u van tevoren ideeën en elementen aan de hand van voorbeelden aanleveren. Vervolgens krijgt u een geheel uniek concept opgeleverd, waarna de revisie fase begint. Hierin kunt u feedback geven, waarbij wij kijken naar uw potentiële klanten en het doel van het visitekaartje.

Uiteindelijk komt hier een doeltreffend design uit voort waarmee u de uitstraling van uw bedrijf verbetert.

Logo ontwerpen voor een visitekaartje

Een visitekaartje vereist een logo. Indien u hier nog niet over beschikt, kunt u dit onderdeel direct uitbesteden bij het laten maken van een bedrijfskaartje. Een ervaren designer zorgt samen met u ervoor dat zowel het logo als het visitekaartje op elkaar, én op het bedrijf aansluiten. Hiermee is al een begin gemaakt voor een huisstijl. Door alles in hetzelfde thema te houden kunt u dit gebruiken als een krachtige ondersteuning voor uw branding.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Complete huisstijl laten maken

Wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen, letten wij op uw huisstijl. Het kaartje moet dezelfde uitstraling hebben als het bedrijf in het algemeen. Wanneer u nog niet over een complete huisstijl voor uw onderneming beschikt, raden wij aan dit er gelijk bij te betrekken.

Wij hebben het dan over uw logo, uw uitstraling op het web, zoals uw website en op sociale media. Ook flyers, briefpapier en ander drukwerk behoren hiertoe.

Het design voor het visitekaartje wordt in verschillende bestanden opgestuurd, zodat u dit ontwerp verder kunt gebruiken. Denk hierbij aan het digitaliseren van uw bedrijfskaartje of het versturen van het visitekaartje naar een drukkerij.

Bespreek de mogelijkheden van een samenwerking met SAM Design voor het maken van een effectief en professioneel visitekaartje. Neem contact op met ons bureau om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.