Visitekaartjes

Met een visitekaartje wilt u direct een goede eerste indruk achterlaten bij uw potentiële klant. Omdat de eerste prikkels essentieel zijn in het verkoopproces, moet uw visitekaartje er goed uitzien. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook op informele wijze.

Visitekaartjes
Meeting

Op maat gemaakte, unieke ontwerpen

Voor zakelijk gebruik raden wij altijd een op maat gemaakt uniek design aan. Toch kunt u ook voor particuliere diensten bij onze webdesigner terecht. Bij SAM Design bouwen wij alles vanaf het begin op en tijdens het ontwikkelen werkt u samen met een ontwerp expert.

Wanneer u nog geen logo hebt kunnen wij deze direct bij het maken van een visitekaartje oppakken. Dit bedrijfskaartje moet in dezelfde stijl zijn als die van uw bedrijf en website. Kleurenschema’s, logo’s, lettertype en lettergrootte dienen overeenkomstig te zijn.

Kortom, een compleet uniek design specifiek voor uw bedrijf. Lees verder over hoe wij te werk gaan.

Een betere uitstraling
voor je bedrijf!

Je bedrijf een gigantische boost geven met de juiste branding? Laten we samen sparren!

Kom je een bakkie doen offerte

Samenwerken met een professioneel designer

Bij SAM Design hebben wij gemerkt dat klanten behoefte hebben aan een tastbaar proces. Wat bedoelen wij hiermee? U gaat in gesprek met een professioneel designer; dit is uw vaste contactpersoon. Wij geloven in een samenwerking wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen.

Wij werken met een timetable, duidelijke planning en maken alles meetbaar. Zo kunt u van tevoren ideeën en elementen aan de hand van voorbeelden aanleveren. Vervolgens krijgt u een geheel uniek concept opgeleverd, waarna de revisie fase begint. Hierin kunt u feedback geven, waarbij wij kijken naar uw potentiële klanten en het doel van het visitekaartje.

Uiteindelijk komt hier een doeltreffend design uit voort waarmee u de uitstraling van uw bedrijf verbetert.

Een logo laten maken
met je doelgroep in
gedachte

Altijd al een goede indruk willen achterlaten na een meeting? Daar is een goed ontworpen visitekaartje ideaal voor! Verschillende kleuren en verschillende maten. Het kan allemaal! Vraag je snel een gratis adviesgesprek aan?

Logo ontwerpen voor een visitekaartje

Een visitekaartje vereist een logo. Indien u hier nog niet over beschikt, kunt u dit onderdeel direct uitbesteden bij het laten maken van een bedrijfskaartje. Een ervaren designer zorgt samen met u ervoor dat zowel het logo als het visitekaartje op elkaar, én op het bedrijf aansluiten. Hiermee is al een begin gemaakt voor een huisstijl. Door alles in hetzelfde thema te houden kunt u dit gebruiken als een krachtige ondersteuning voor uw branding.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Huisstijl

Een merk creëren dat je concurrenten omver blaast en je doelgroep op de lange termijn aan je bind!

vanaf €1.299,-
Briefpapier

Straal professionaliteit uit bij elke brief die je stuurt naar anderen.

Vanaf €399,-
Visitekaartjes

Op een representatieve en creatieve manier je gegevens achterlaten.

Vanaf €499,-
Logo

Een beeldmerk creëren dat uitblinkt in jouw branche en opvalt bij je doelgroep.

Vanaf €1.299,-

Complete huisstijl laten maken

Wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen, letten wij op uw huisstijl. Het kaartje moet dezelfde uitstraling hebben als het bedrijf in het algemeen. Wanneer u nog niet over een complete huisstijl voor uw onderneming beschikt, raden wij aan dit er gelijk bij te betrekken.

Wij hebben het dan over uw logo, uw uitstraling op het web, zoals uw website en op sociale media. Ook flyers, briefpapier en ander drukwerk behoren hiertoe.

Het design voor het visitekaartje wordt in verschillende bestanden opgestuurd, zodat u dit ontwerp verder kunt gebruiken. Denk hierbij aan het digitaliseren van uw bedrijfskaartje of het versturen van het visitekaartje naar een drukkerij.

Bespreek de mogelijkheden van een samenwerking met SAM Design voor het maken van een effectief en professioneel visitekaartje. Neem contact op met ons bureau om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kom je een
bakkie doen?

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Foto Sasha (zonder schaduw)

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.