Een professionele nieuwsbrief door SAM

Als bedrijf wilt u uw klanten regelmatig op de hoogte stellen van ontwikkelingen. Dit kan een verandering in de website zijn of een gloednieuwe sale die van start gaan. SAM Design helpt u met het maken van een nieuwsbrief design.

Aangezien het bij een nieuwsbrief gaat om veel ontvangers en meestal zakelijke informatie, wilt u dat het ontwerp hierop afgesteld is. Samen met een designer bespreekt u het doel en uw wensen bij het laten maken van een nieuwsbrief design. Hierbij adviseren wij u van de do’s en don’ts bij het maken van een nieuwsbrief, dit is namelijk afhankelijk van de situatie.

lles vanaf het begin samen met u uitwerkt. Er wordt geen gebruik gemaakt van vooraf gemaakte templates. Lees verder over wat een samenwerking met een specialist u kan brengen.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Diverse designs voor diverse situaties

SAM Design heeft altijd een designer beschikbaar, voor zowel grote bedrijven als particulieren. Om uw nieuwsbrief zo goed mogelijk over te laten komen bij de ontvangers, is het belangrijk dat u meerdere opties heeft.

Zo kunt u bijvoorbeeld voor belangrijke aangelegenheden een speciaal ontwerp laten maken. U kunt hierbij denken aan een ander design voor een uitverkoop, een informatieve nieuwsbrief of eentje specifiek voor de kerststemming.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Samenwerking vanaf het begin

Wat belangrijk is bij een nieuwsbrief design, is feedback. Door onze kennis te combineren en een samenwerking aan te gaan wordt er een beter resultaat gehaald. SAM Design weet uit ervaring dat een samenwerking vanaf het begin een positief effect heeft op de feedback en het eindresultaat.

Duidelijke, korte communicatie en altijd uw vragen kunnen stellen, dat is wat SAM Design u te bieden heeft wanneer wij zorgen voor een nieuwsbrief design.

Uniek ontwerp voor uw nieuwsbrief

Een uniek ontwerp betekent dat het design voor uw nieuwsbrief vanaf concept af aan wordt ontwikkeld. Een designer zorgt voor een uniek, typerend ontwerp wat uw bedrijf of de nieuwsbrief kenmerkt.

Het uitgeven van een nieuwsbrief is een uitermate geschikte gelegenheid om uw branding te vergroten. Zowel de al ‘oude’ personen in het klantenbestand als degenen die er pas bij zijn gekomen krijgen constant uw logo en huisstijl onder ogen. Wanneer dit een blijvende indruk achterlaat en men het herkent, betekent dit dat de branding is vergroot.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist