Mobiele website laten maken

Ook u kunt een mobiele website laten maken door SAM Design. Een responsive website of webshop past zich op dynamische wijze aan aan verschillende mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Een ‘normale’ website heeft een standaardbreedte, waardoor het niet goed in beeld wordt gebracht op apparaten die van de desktop afwijken. Door een mobiel webdesign te laten bouwen, zorgt u er voor dat uw website altijd goed in beeld verschijnt, de usability wordt gewaarborgd en dat u conversie blijft behalen. Toch moet een professionele website tegenwoordig meer dan alleen een dynamisch webdesign hebben. U moet onder andere zelf aanpassingen kunnen doen om up-to-date te blijven, wat door de toevoeging van WordPress mogelijk is. Waar moet een website tegenwoordig nog meer aan voldoen en waarom moet u uw mobiele website laten maken door SAM Design? U leest het hieronder.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

De voordelen van een mobiele website laten maken

Mobiele website of webshop laten maken biedt u meerdere voordelen. Zo speelt u met uw responsive website in op een trend die momenteel gaande is. Steeds meer consumenten maken gebruik van een mobiel apparaat als een smartphone of tablet. Iedereen zoekt op zijn mobiel snel iets op. Zo geldt dit ook voor producten of diensten. Het internetverkeer via smartphone en tablet is onlangs zelfs dat van de desktop voorbij gegaan en zal in de nabije toekomst alleen maar verder toenemen. Speel hier met uw webshop op in en benut uw potentiële markt maximaal.

Een mobiele en zakelijke website laten maken biedt u ook qua conversie meerdere mogelijkheden. De stap naar contact is namelijk sneller gezet dan via de desktop. U kunt uw website koppelen aan een professionele belknop, zodat consumenten op het moment dat zij een button aanklikken direct met u worden door verbonden. Zo verkleint u de barrière naar conversie en neemt uw rendement uit het internet flink toe. SAM Design kan deze complexe button eenvoudig voor u implementeren. Ons webdesign bureau weet hoe bezoekers aangezet moeten worden tot actie.

Toch is een mobiele website laten maken niet het enige dat benodigd is om relevant te blijven op het internet. Om up-to-date te blijven, moet u zelf periodieke aanpassingen kunnen verrichten en inspelen op actueel nieuws binnen uw branche. De toevoeging van WordPress aan uw webshop draagt hieraan bij.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een mobiele website laten maken met WordPress

Wanneer u een website gaat laten maken, zorg er dan altijd voor dat deze voorzien is van WordPress of ander CMS. Dit content managementsysteem zorgt er voor dat u geen complexe technische achtergrond nodig hebt om aanpassingen te kunnen verrichten. Bovendien hoeft u niet langer een professioneel webdesigner of webbouwer in de arm te nemen, wat u op jaarbasis flink aan kosten kan doen besparen.

Ook zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer u uw mobiele website laat voorzien van een CMS als WordPress. Door de mogelijke koppeling van duizenden plug-ins kunt u uw webshop geheel naar eigen voorkeur aanpassen en de nadruk leggen op content die voor u belangrijk zijn. Zo kunt u zelf banners maken, contactformulieren toevoegen of bekijken hoe uw site scoort in zoekmachines. Zo zijn er nog meer voordelen van dit programma.

Het webdesign bureau dat al deze punten voor u kan realiseren, is SAM Design. Schakel onze specialisten in voor het laten maken van uw website en laat u geheel vrijblijvend informeren door te bellen naar 085 303 7173. Voor een nieuwe website bent u bij ons bureau op de juiste plek terecht gekomen.

Uw responsive website laten maken door SAM Design

Ook u kunt uw mobiele website laten maken door de professionals van SAM Design. Allereerst vindt er een inventariserend gesprek plaats. In dit gesprek bespreken we uw wensen en doelen. Wat wil u bereiken met de website? Wie is uw doelgroep? Wat verwacht u van ons webdesign bureau? Dit soort vragen zijn belangrijk om vooraf aan het proces te stellen. Zo is er duidelijkheid voor beide partijen en kunnen beide visies op elkaar afgestemd worden. Vervolgens wordt samen met een persoonlijk aangewezen specialist een conceptwebsite gemaakt op basis van uw wensen en doelen, waarna deze wordt afgestemd op uw doelgroep. Tussen concept en eindresultaat zit natuurlijk nog een flink stuk, maar u krijgt genoeg aanpasmomenten om het design naar uw eigen hand te zetten. Het eindresultaat is geheel responsive en voorzien van WordPress, zodat u zelf nog aanpassingen kunt doen. Daarbij staat het design van uw webshop in het teken van een duidelijke call to action, zodat voor de bezoeker bij binnenkomst direct duidelijk is wat de te ondernemen actie is. Na dat het proces is afgerond helpen wij u graag verder met het genereren van bezoekers voor uw website. Uiteindelijk zal uw site een groot succes worden.

Wilt u ook de beschikking krijgen over een conversiegerichte, op maat gemaakte website? Of heeft u snel een nieuwe website nodig? neem dan contact met ons op via 085 303 7173 en laat uw mobiele website maken door SAM Design!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist