Website laten maken Schiedam

Het internet wordt steeds drukker. Een website laten maken voor uw bedrijf in Schiedam kan u veel bezoekers opleveren. Voordat u een webshop laat bouwen door een webdesign bureau wilt u weten wat voor een professioneel resultaat zorgt.

WordPress, responsive design, hoge technische kwaliteit en conversie zijn de basis elementen waar een goede site uit bestaat. Een ervaren webdesigner weet wat er voor uw budget en wensen mogelijk is. Daarom leveren wij maatwerk, met alle bovenstaande dingen altijd standaard erbij.

Een webshop en website laten maken bij SAM Design kan in Schiedam en omstreken, zoals Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Breda en Berkel en Rodenrijs

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Website laten maken met WordPress

WordPress en andere CMS hebben de toon gezet voor webdesign. U kiest voor het laten maken van een website bij ons in Schiedam altijd een CMS naar keuze. De meeste klanten laten het bouwen met WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid.

Net zoals een ervaren webdesigner de backend van uw website beheert met WordPress kunt u dat doen. Hiermee heeft u na het project alles zelf in de hand. Van het uploaden van teksten tot het wijzigen van afbeeldingen, links en producten. U wilt volledige controle? Laat uw website maken met WordPress door ons professionele webdesign bureau te Schiedam.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Responsive webshop laten bouwen

Mobiele telefoons zijn in trek. Wat betekent dit voor het laten maken van een webshop voor een bedrijf in Schiedam? Door een site responsive te maken speelt u in op de behoeften van de moderne internetgebruikers. Omdat uw webpagina’s zich bijstellen aan de verscheiden formaten van schermen kunnen bezoekers uw pagina’s altijd goed weergeven.

Om uw webshop professioneel te bouwen zorgen wij ervoor dat een ervaren webdesigner uw hele site responsive maakt en het test op de verschillende apparaten.

Bij ons webdesign bureau in Schiedam maken wij alle webshops standaard met responsive design. Laat vandaag nog uw webshop maken door een deskundige designer en speel in op de moderne internetter.

Conversie door webdesign

Een mooie webshop en een website laten maken is niet alles voor een bedrijf in Schiedam. U kunt hier bezoekers mee aantrekken, zeker. Maar wilt u dat deze bezoekers een aankoop doen dan zult u een webdesigner moeten inschakelen voor de conversie van het webdesign.

Een interactieve site spreekt mensen aan. Samen met andere prikkelende factoren zoals knoppen en afbeeldingen worden bezoekers gestimuleerd om naar de salespagina te gaan. Technische punten zoals snelle laadtijden zorgen voor een professioneel geheel. Ook voor conversie kiest u voor een website laten maken bij SAM Design in Schiedam.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Volledige website laten maken

Geen zorgen aan uw hoofd en uw volledige webdesign aan één bureau uitbesteden? Het laten maken van een website en webshop bij ons houdt in dat u slechts één partij nodig heeft voor uw project. Sterker nog, om de communicatie vloeiend te laten verlopen koppelen wij een webdesigner aan iedere klant.

Zo heeft u bij het bouwen van de website door SAM Design altijd een centraal aanspreekpunt. Van conversie en responsive design voor mobiele gebruikers tot WordPress en technische onderdelen: wij hebben altijd een profesisonele webdesigner voor u in Schiedam.

Wilt u gemak en een volledige webshop of een website laten maken bij één enkele partij? Neem contact op met ons webdesign bureau in Schiedam.