Website laten maken Voorburg

Wilt u een website laten maken in Voorburg? Dan is SAM Design de partij om uw webshop bij te laten bouwen. Onze specialisten zorgen voor een op maat gemaakte website, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep. Dit alles wordt opgeleverd in WordPress of een vergelijkbaar besturingssysteem en is geheel responsive voor mobiele apparaten als smartphones of tablets. Wanneer u uw website laat maken in Voorburg door ons bureau, laten wij uw website en webshop over de juiste functionaliteiten beschikken, zodat deze voldoet aan de eisen van zowel de consument als de steeds populairder wordende zoekmachines. Een website en webshop moet namelijk aan meer eisen voldoen dan voorheen. Wat zijn de elementen waar uw design tegenwoordig over moet beschikken en waarom moet u uw webshop of website laten maken door ons bureau uit Voorburg? Wij zijn ook actief in Den Haag, Rijswijk, Nootdorp en Scheveningen.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Een website laten maken in Voorburg met WordPress

Wanneer u uw website wilt laten maken door een professional uit Voorburg, is het belangrijk deze te laten bouwen met WordPress. Dit CMS (content managementsysteem) laat u uw webshop zelf beheren. Tegenwoordig is het belangrijk de beschikking te hebben over een CMS dat u dit laat doen, zodat u ten alle tijden up-to-date blijft. U kunt zelf pagina’s aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen, waarbij u adequaat inspeelt op veranderingen binnen de markt. Dit valt allemaal te bewerkstelligen zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig hebt. De consument ziet u als een autoriteit binnen uw vakgebied en u voldoet aan de eisen van de zoekmachines.

Het laten maken van een website met WordPress biedt u daarbij nog meer mogelijkheden. Door uw website en WooCommerce webshop met dit CMS te laten bouwen, hebt u namelijk de mogelijkheid uit duizenden plug-ins. Dit zijn allemaal hulpmiddelen om het beheer van uw website geheel naar eigen voorkeur in te vullen. Zo kunt u uw beveiliging aanpassen, zelf banners of contactformulieren ontwerpen, maar bestaat er bijvoorbeeld ook een plug-in om uw SEO mee te controleren.

Al met al brengt de toevoeging van een CMS als WordPress genoeg mogelijkheden met zich mee. Toch is dit lang niet alles. Wanneer u een rendabele webshop of website wilt laten maken in Voorburg, is er meer benodigd.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een responsive website laten maken in Voorburg

Niet alleen is het belangrijk uw website met WordPress te laten bouwen, wanneer u deze laat maken door een professional uit Voorburg. Tegenwoordig maken steeds meer consumenten namelijk gebruik van een smartphone of tablet. Het mobiele internetverkeer is onlangs dat van de desktop zelfs gepasseerd. Via deze apparaten zoeken deze personen ook actief naar producten of diensten.

Wanneer u uw markt optimaal wilt benutten, is het belangrijk dat u een website laat maken die responsive is voor deze apparaten. Dit wil zeggen dat het design zich automatisch aanpast aan apparaten van verschillende schermgroottes en breedtes, waardoor uw content ten alle tijden goed in beeld komt. Uw website en webshop oogt professioneel voor elk apparaat en u verliest geen bezoekers doordat mobiele gebruikers uw website niet goed in beeld krijgen.

Toch zijn de responsiveness van uw website en de toevoeging van WordPress lang niet de enige factoren die bijdragen aan het succes van uw website. Dit zijn slechts twee van de vele factoren die bijdragen aan de gebruikerservaring en de eisen van zoekmachines. De conversiegerichtheid is ook een factor waar veel mee valt te winnen. Wanneer u uw website laat maken door ons bureau uit Voorburg, zorgen wij er dan ook voor dat uw webshop en  website in het teken staat van een duidelijk doel en dat u conversie behaalt.

Uw website laten maken door ons bureau uit Voorburg

Schakel SAM Design in om uw website in Voorburg te laten maken. Wanneer u ons inschakelt om uw webshop te laten bouwen, zetten wij uw wensen en doelen voorop, wat wij vervolgens afstemmen op uw doelgroep. U krijgt te maken met een persoonlijke webdesigner, die u in het gehele proces bijstaat. Het proces hieronder zorgt er voor dat u zo snel mogelijk de beschikking krijgt over een professionele, conversiegerichte website, die uiteraard responsive is en voorzien van WordPress of ander CMS.

Als u uw website  of webshop laat maken door onze specialisten uit Voorburg, bent u degene die het meeste invloed heeft op het proces. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesigner legt u zelf de eerste hand aan uw design. Wij bouwen een website op basis van uw visie en doelgroep en werken vanuit een duidelijk doel. Het gehele design wordt ontworpen op basis van de actie die bezoekers moeten ondernemen, zodat u resultaat behaalt. Bezoekers weten bij binnenkomst direct waar ze aan toe zijn, waarbij ze subtiel worden getriggerd om actie te ondernemen. Het concept dat wij uitwerken, kunt u vervolgens door middel van verschillende aanpasmomenten nog meer naar uw hand zetten.

Wilt u daarom ook een professionele, op maat gemaakte website, die geheel is afgestemd op uw doelgroep? Neem vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat uw website en webshop maken door ons bureau uit Voorburg.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist