Responsive webdesign kosten

Wat kost een responsive webdesign? Wilt u meer te weten komen over onze tarieven? Wilt u de mogelijkheden van een responsive website bespreken? Lees dan verder of bekijk onze tarieven pagina, waarin de prijzen van de verschillende soorten websites staan. Wanneer u bepaalde wensen heeft bij een responsive WordPress webdesign met CSS, zullen de kosten uiteraard ook veranderen. Neem contact op met SAM Design om de mogelijkheden en kosten te bespreken!

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

De kosten van responsive webdesign bij SAM Design bureau

Zoals al eerder vermeld, kunnen de kosten van een responsive webdesign erg van elkaar verschillen. Dit ligt aan de wensen en eisen die u heeft. Als u alleen een landingspagina voor uw SEO vriendelijke WordPress website wilt laten maken, kost dit bij ons €99,-. Hierbij zorgen wij ervoor dat de pagina SEO vriendelijk is en een snelle laadtijd heeft. Als u ervoor kiest om een basis responsive webdesign af te nemen, bieden wij dit aan voor €499,-. Hierbij zit een contactformulier inbegrepen en een sitemap, zodat het makkelijk voor u is om bepaalde pagina’s op uw site terug te vinden.

Als u op zoek bent naar de kosten van responsive webdesign op maat, dan bent u bij ons €999,- kwijt. Hierbij kan u bepaalde onderdelen als social media integratie laten toevoegen. Ook geven wij u hierbij advies over SEO, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw website sneller zal scoren in Google. U kunt u ervoor kiezen een webshop te laten maken bij SAM Design. Hierbij zal er uiteraard gebruik worden gemaakt van een CMS en een software programma, inclusief catalogus en meerdere betaalsystemen. Hierdoor wordt het makkelijker voor uw klanten om aankopen te doen en loopt u geen klanten mis door niet werkende betaalmethoden.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Meer weten over de kosten van responsive webdesign?

Bespreek direct wat uw responsive webdesign zal kosten bij ons bureau. Laat deze bouwen in WordPress met CSS en zorg er voor dat uw webshop SEO vriendelijk is. Vul direct het contactformulier in. U kunt ons ook mailen of bellen via 085 303 7173 of info@samonlinemarketing.nl. Onze webdesigners zullen uw vragen over de kosten van het beter vindbaar worden in Google met een responsive webdesign dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist