Website laten maken Berkel en Rodenrijs

U heeft een website nodig om meer klanten te genereren. Het laten maken van een webshop of een website voor uw bedrijf in Berkel en Rodenrijs is een stap in de juiste richting.Er zoeken elke dag ongekend veel mensen op het internet naar producten, informatie en diensten.

Een professioneel webdesign bureau bouwt voor u in Berkel en Rodenrijs een website of webshop waarmee u deze internetters kunt bereiken. Een ervaren designer kijkt niet alleen naar of een site mooi is, maar ook naar responsive design, WordPress, conversie en de technische kanten. Wat dit allemaal inhoudt? Lees verder!

Wij zijn niet alleen actief in Berkel en Rodenrijs. Ook als u een website of een webshop wilt laten maken in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen en Breda is SAM Design uw partij.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Samenwerken met een ervaren webdesigner (webshop)

Wanneer u uw webshop/website laat maken bij ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs gaat u een samenwerking aan met een ervaren webdesigner. Deze helpt u vanaf het begin af aan bij het ontwikkelen van de webshop en het design.

U levert onze webdesigner concepten en voorbeeldwebsites waarmee hij/zij aan de slag kan met het bouwen van de website. Professioneel samenwerken houdt in dat de communicatie sterk is. Wij leveren u advies over webdesign wanneer u bij ons een webshop/website laat maken.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Website laten maken met WordPress

Een CMS zoals WordPress is tegenwoordig een basiseis bij het laten maken van een website of een webshop. Onze webdesigners voor Berkel en Rodenrijs houden bij het bouwen van uw website of webshop zich bezig met WordPress. Nadat alles af is, krijgt u de toegang tot dit programma waarmee u onafhankelijk bent van een andere partij om uw website te beheren.

Zelf aanpassingen in het design uitvoeren, maar ook afbeeldingen uploaden, teksten invoegen of links verwijderen. Dit alles kan met WordPress. Wanneer u bij het laten maken van een professionele webshop of website liever een ander CMS wilt kan dat ook, ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs werkt met verschillende programma’s.

Responsive website/webshop laten bouwen

Zeker met de alom aanwezige mobiele telefoons is een responsive website of webshop laten bouwen een goede keuze. Een webdesigner uit Berkel en Rodenrijs controleert of alle webpagina’s zich kunnen aanpassen aan verschillende schermformaten.

Door een website te laten maken met een responsive design voor de mobiel spreekt u ook de internetgebruikers aan die zoeken via hun smartphone. Zoekmachines stellen responsive internetpagina’s ook op prijs. Bij ons webdesign bureau in Berkel en Rodenrijs is het standaard dat u een website / webshop kunt laten bouwen met responsive design.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Volledige website laten maken

Een volledige website laten maken is voor degene die alles aan één partij in Berkel en Rodenrijs wilt uitbesteden. Een volledige website die professioneel is gebouwd vind u WordPress, responsive design en alle benodigde technische onderdelen.

Daarnaast letten onze designers op de conversie: uw website conversiegericht bouwen houdt in dat bezoekers klanten worden.

Webdesign uitbesteden? Neem contact op met ons bureau over het laten maken van een website.