Website laten maken Breda

Een website laten maken in Breda met een webdesign bureau dat jou als ondernemer begrijpt en alles op alles zet voor resultaat? SAM Design is de partij! In ruim 11 jaar hebben we niet alleen ondernemers in deze stad verrast met een topresultaat. Ook in steden als Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven en Spijkenisse hebben wij in de afgelopen jaren fantastische websites weten te ontwikkelen. Ben jij het volgende succesverhaal?

Website Flyn Flowers

Een website laten maken Breda voor groei van je bedrijf

Waar het uiteindelijk om gaat, is dat je groei ziet in je eigen onderneming. Een nieuwe website laten maken in Breda doe je natuurlijk niet zonder reden. Als ondernemer wil je elke dag weer stappen zetten om groei te zien in je bedrijf. Om deze groei daadwerkelijk te realiseren, zul je moeten werken aan meerdere aspecten van je onderneming. Hierbij kun je denken aan de infrastructuur of online marketing, maar ook je website maakt een ontzettend groot verschil. Wil je als ondernemer winnen op het internet? Dan heb je allereerst een platform nodig waarmee je jouw doelgroep kunt duidelijk maken wat je te bieden hebt en waarom ze voor jou zouden moeten kiezen. Dit kun je onder andere doen door een website te laten bouwen. Een eigen website brengt jou een stap dichterbij je doelgroep. Je hebt een eigen omgeving waarop je je doelgroep kunt informeren over alle ins en outs van je bedrijf. Waarom is dat belangrijk? Als het gaat om het succes van je bedrijf moet je doelgroep altijd centraal staan. Hoe beter jij je doelgroep weet te bedienen, des te groter de groei binnen je bedrijf zal zijn. Heb jij een site laten maken en heeft het webdesign bureau de doelgroep hierin centraal gesteld? Dan sta jij al 10-0 voor. Winnen van je concurrent is dan slechts een kwestie van tijd!

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Je investering dubbel en dwars terug verdienen

Een professionele website laten maken in Breda vraagt in eerste instantie om een investering. Als ondernemer begrijp jij als geen ander dat geld verdienen, je vaak eerst geld kost. Maar het is wel van belang dat je dit ook terugverdient. Hoe verdien je deze investering terug? Door een professionele website te laten maken bij SAM Design. Je verdient je investering terug door te kiezen voor de juiste partij. Door in zee te gaan met webdesigners die verstand van zaken hebben en vooral weten waar de prioriteit ligt. Je website moet natuurlijk mooi zijn. Dat is meer dan logisch, maar dat is niet de enige factor die ervoor gaat zorgen dat jij straks een hogere omzet hebt. Bij het laten maken van een goede website moet er vooral gedacht worden aan de customer journey. Samen met je webprofessionals moet je in gesprek gaan over welke stappen jouw bezoeker moet doorlopen om jouw omzet op te leveren. Bij het laten maken van een website moet de vraag “Op welke manier verdien jij geld?” altijd gesteld worden. Een webprofessional die hier niet mee bezig is, is simpelweg niet bezig met jouw succes. Dat is waar SAM Design het verschil in maakt. Wij vinden een mooie website ontzettend belangrijk. Dit draagt namelijk bij aan de ervaring van je bezoeker. Wat nog belangrijker is, is dat jij je investering dubbel en dwars terugverdient. Pas als jij wint, winnen wij ook!

Een WordPress website laten maken Breda

Een WordPress website laten maken in Breda? Iets om ontzettend veel profijt uit te halen! Een website kan op veel verschillende manieren gebouwd worden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende CMS systemen. De vraag is dan nog maar net welk CMS systeem het beste bij jou past. Samen succes behalen, betekent dat wij als jouw webdesigner altijd met je mee zullen denken. We moeten het behalen van topresultaten jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kiezen wij ervoor om veel van onze websites te bouwen in WordPress. Hoe ideaal is het om kleine details in je eigen website zelf aan te kunnen passen, zonder iemand anders hierbij nodig te hebben? Dat is precies waarom het bouwen van een website in WordPress enorm in je voordeel zal werken. Veel content management systemen kunnen al heel snel ingewikkeld worden. Dat is bij WordPress niet het geval. Met WordPress kun je vaak met een aantal kliks de teksten of afbeeldingen aanpassen. Zelfs als je een WordPress website laat maken op maat, kun je zelf nog steeds van alles aanpassen. Dat zonder dat je nieuwe website uit elkaar valt!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Webshop laten maken in Breda

Een webshop laten maken in Breda om producten te verkopen? Dat kan bij SAM Design ook! Als webprofessionals bouwen we natuurlijk niet alleen websites. Je kunt bij ons ook een webshop laten maken. Wil je een webshop laten bouwen voor een nieuw bedrijf dat je start? Of wil je er juist een omdat je huidige webshop niet meer up-to-date is? Onze professionals helpen je op weg.

Wanneer je een webshop wil laten maken, is het belangrijk dat je bezoeker centraal staat. Net als bij een reguliere website. Het verschil is alleen dat er bij een webwinkel veel meer verschillende factoren komen kijken. Zo moet het webdesign bureau dat je kiest, er bewust van zijn dat de customer journey bij een webshop veel langer is. Je bezoeker doorloopt veel meer stappen, voordat jij geld kunt verdienen. Hier moet vooraf goed over nagedacht worden. Bij een webshop laten bouwen zorgen wij er altijd voor dat we eerst uitstippelen wie de bezoekers is en hoe hij in zo min mogelijk stappen over kan gaan tot een aankoop. Hoe minder stappen, hoe beter!

Wanneer je door SAM Design een webshop laat bouwen betekent dit dat we met je meedenken over zaken als de customer journey, de huisstijl, het afrekenproces en ook de techniek als de responsiveness van het webdesign. Allemaal belangrijke aspecten waardoor we samen met jou resultaat gaan behalen!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Direct een eigen website laten maken in Breda

Wil jij graag een nieuwe website? Je kunt binnen 4 weken al aan de slag met je nieuwe website! De eerste stap is binnen no-time gezet! Als ondernemer is het jouw doel om groei te realiseren voor je bedrijf. Dat snappen wij als webprofessionals maar al te goed. Daarom denken we bij een nieuwe webshop laten maken of een nieuwe website laten bouwen altijd met je mee. Of het nu gaat om het uitvoeren van een uitgebreid doelgroeponderzoek of dat je juist wil weten met welke stappen je online je concurrent gaat verslaan, bij SAM Design ben je aan het juiste adres. Geen webwinkel is te groot en geen website is te klein. Een website laten ontwikkelen in WordPress? Neem nu contact met ons op!

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.