Webdesign Dordrecht

Overweeg jij het om een webdesign bureau in Dordrecht in te schakelen? Kies voor SAM Design! Met meer dan 11 jaar ervaring creëren we niet alleen een unieke website voor jouw bedrijf, we ontzorgen je volledig. Ons team bestaat uit meer dan alleen webdesigners. Binnen ons webbureau werken ook SEO specialisten, CRO experts, Google Ads specialisten en marketingadviseurs. Samen zorgen we ervoor dat jouw website uniek is en resultaat oplevert. Ook na de oplevering!

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

#1 webdesign bureau in Dordrecht

Start je met webdesign in Dordrecht? Werken met een professioneel bureau is de eerste stap! Vanaf minuut één starten we met verschillende onderzoeken om voor jouw bedrijf een rendabele website te bouwen. Denk aan een doelgroeponderzoek, een uitgebreide concurrentieanalyse, een zoekwoordonderzoek en nog veel meer. We verzamelen een hoop data, zodat we jouw website tot in de puntjes kunnen optimaliseren voor resultaat. Het resultaat is waar het allemaal om draait!

Webdesign en marketing in één

Als je online wilt slagen, is er meer nodig dan alleen een mooie website. Je moet een duidelijke en sterke strategie hebben voor je website. Hoe mooi en uniek je website mag zijn, je zult niet vanzelf nieuwe klanten krijgen. Je doelgroep moet je website zien. Maar hoe? Dat is waar wij ons in onderscheiden! Wij zijn niet zomaar een webdesign bureau in Dordrecht. We focussen ons ook op de marketing van je website. Een website maak je tenslotte om er wat uit te halen. Ons team bestaat uit in-house webdesigners en verschillende soorten marketing specialisten. Elk met een eigen expertise weten we onze klanten al meer dan 11 jaar te voorzien van een conversiegerichte website. Dat met alle mooie resultaten die daarbij horen. Start vandaag al met webdesign in Dordrecht!

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Webdesign Dordrecht met een strategische aanpak

Het meeste uit je website halen? Daar is de juiste strategische aanpak voor nodig. Gelukkig hoef je deze aanpak niet zelf te bedenken. Door de jaren hebben wij een aanpak ontwikkeld waar onze klanten keer op keer mee winnen. Het zit hem in de strategie, kwaliteit en communicatie.

Brainstorm en onderzoek

Wanneer je werkt met ons webdesign bureau in Dordrecht starten we samen met een kennismaking en een uitgebreide brainstormsessie. Samen doen we ideeën op over hoe we boven je concurrenten uit gaan stijgen met je nieuwe website.

Onze webdesigners en marketeers zijn groot fan van data. We houden het daarom niet bij het opdoen van ideeën. Elke keuze moeten we altijd kunnen meten. Voordat we beginnen met ontwerpen, doen we uitgebreid onderzoek naar je doelgroep, concurrentie, markt en kansen in jouw markt. Zo weten kunnen we effectieve strategie opstellen om jouw website online een succes te maken.

Een ontwerp door UI en UX designers

Nadat we alle data verzameld hebben, gaan we aan de slag met de eerste concepten. Wat is hierin belangrijk? Het creëren van een eigen identiteit en unieke uitstraling voor jouw bedrijf. In deze fase gaan onze User Interface designers en User Experience designers aan de slag met jouw ontwerp en algehele positionering van jouw bedrijf. Deze concepten nemen we met je door, zodat we samen tot een mooi resultaat komen.

Bouw en techniek

Nu het ontwerp rond is, starten onze developers met het bouwen van je nieuwe website. Het belangrijkste onderdeel hierin is de performance van je website. Je website moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook snel. Wanneer de website helemaal af is, starten we een grondige testfase om elk onderdeel van je nieuwe website te controleren, voordat het gelanceerd wordt. Je website is nu af en gelanceerd. Het aantrekken van bezoekers kan beginnen!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Wat kost een website laten maken?

De gouden vraag! Wat kost een nieuwe website nu eigenlijk? Als het gaat om de kosten van webdesign zijn we bij SAM Design hartstikke transparant. De kosten van een nieuwe website kunnen sterk variëren. Waar het ene webdesign bureau in Dordrecht vraagt om 500 euro, vraagt het andere bureau om 10.000 euro.

Bij ons bureau starten de kosten van een website vanaf 2.200 euro. Bij ons staan kwaliteit en resultaat op nummer 1. We nemen de tijd om elk aspect van je website uit te pluizen om zo tot het beste resultaat te komen. Een website laten maken vraagt om een investering, maar die investering verdien je met onze webdesigners dubbel en dwars terug!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Werken met SAM Design voor groei in je bedrijf!

Ben je op zoek naar een steengoede webdesigner in Dordrecht die een resultaatgerichte WordPress website voor je kan bouwen? Zoek niet meer verder, SAM Design is je partij! Samenwerken met ons webdesign bureau in Dordrecht betekent dat je compleet ontzorgd wordt. Van het uitvoeren van uitgebreide onderzoeken tot het ontwerp van een unieke identiteit voor je bedrijf en het bouwen van een responsive website. Ons team van experts weet resultaten te leveren, die je bedrijf doen groeien! Klaar om te starten met Webdesign in Dordrecht? Aarzel niet en neem snel contact met ons op!

Niet alleen zijn we werkzaam in Dordrecht. Je kunt ons ook inschakelen als je webdesigner in Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Vlaardingen, Oud-Beijerland, Berkel en Rodenrijs, Zwijndrecht en Capelle aan den IJssel.

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.