Website laten maken Delft

Een webshop of een website laten maken Delft waarmee je bezoekers om kunt zetten in klanten, dat is waar SAM Design in gespecialiseerd is. Als webdesign bureau focussen wij ons alleen op het behaalde resultaat. Het houdt bij ons dus niet op bij het laten maken van een website. Wanneer je een WordPress website laat bouwen gaan niet alleen onze webdevelopers en designers met je website aan de slag. Wij hebben de beschikking over een team van professionals waardoor je een succesvolle WordPress webshop of een website kunt laten maken. Ons team bestaat uit designers, copywriters, content writers, programmeurs en online marketing specialisten. Zij helpen je met het bouwen van een site die perfect je onderneming en kwaliteiten uitstraalt. Lees hieronder verder over onze diensten omtrent webdesign!

Niet alleen kun je jouw website laten maken in Delft. SAM Design is ook werkzaam in Den Haag, Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Wil jij een website laten bouwen in omgeving Delft? Neem contact met ons op!

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Website laten maken in Delft die je doelstellingen nastreeft.

Of je nu kiest voor een informatieve WordPress website of een webshop laten maken in Delft of ander commercieel doel wil behalen. Wij denken met je mee over de mogelijkheden. Samen bepalen we de doelstelling die je wil behalen. Misschien wil je wel een website laten maken in Delft om zoveel mogelijk leads te verzamelen. Of wil je juist een webshop laten maken om online producten aan te bieden en meer producten te verkopen. Het kan bij SAM design allemaal!

Het resultaat staat bij ons op nummer één, maar dat is niet het enige dat wij belangrijk vinden wanneer jij een website laat maken. De samenwerking is natuurlijk ook ontzettend belangrijk wanneer je een WordPress website laat maken. Je wil namelijk niet alleen een webdesign bureau dat werkzaamheden uitvoert. Je wil een partner, die met je meedenkt en er alles aan doet om jou en je bedrijf te zien slagen. Om dit te realiseren zijn wij erg bewust bezig met de samenwerking en de manier waarop jij het hele proces ervaart. Wordt je een van onze partners? Dan houden we je wekelijks op de hoogte van alle vorderingen. Hoe staat het ervoor met het concurrentieonderzoek? Wanneer is het eerste concept af? Wanneer start de testfase? We geven je met regelmaat updates, zodat je weet waar je aan toe bent. Aanpassingen zijn altijd mogelijk. Wat je kunt verwachten als je een WordPress webshop of een hebt heeft laten maken in Delft bij SAM Design kun je hieronder lezen.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Professionele WordPress webshop of website laten maken Delft

Als je kiest voor een website laten maken of een professionele webshop laten bouwen door SAM Design worden je doelen altijd behaald. Meer bezoekers, meer leads en meer klanten, dat is wat je bij ons kunt verwachten. Wij richten ons tijdens het bouwen niet alleen op de ontwikkeling van een prachtig design. Ons webdesign bureau richt zich op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk design waar je onderneming zich op kan presenteren. Je website zal worden gemaakt met jouw doelgroep in gedachte. Jouw doelgroep is namelijk wie aangesproken en overtuigd moet worden van je boodschap. Niet wij, niet jij, maar juist je doelgroep. Voordat we beginnen met de website doen we daarom een uitgebreid onderzoek naar je doelgroep. We willen vanaf dag één weten wie je doelgroep is en wat je doelgroep motiveert bij het maken van keuzes. Uiteindelijk willen we je producten en diensten op een effectieve manier presenteren aan de juiste mensen in Delft. Dat is namelijk hoe je resultaten behaalt en hoe jij je doelstelling gaat behalen.

Wanneer je door ons een website laat maken letten we ook op de structuur van de website. Dit omdat de navigatie op je website tot in de puntjes moet kloppen. Van het menu en de pagina keuze tot de plaatsing van de knoppen. De bezoekers van je website worden begeleid van A naar B. A is de aankomst op de webshop of website en B is het doel dat je wil verwezenlijken. Zo zijn er nog meer zaken die van belang zijn bij het maken van een website. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van de landingspagina’s op een slimme manier om zo je conversie te optimaliseren, maar ook het technisch in orde maken van de website op mobiele apparaten. Maar wat houden deze twee optimalisaties verder in?

Jouw website gemaakt voor mobiel en altijd gericht op conversie in Delft

Om allereerst je website écht winstgevend te maken, moeten alle pagina’s gericht zijn op conversie. Dit wordt dan ook op veel verschillende manieren gedaan. Het gaat er namelijk om dat je het jouw bezoekers ten eerste makkelijk maakt om door de website te navigeren en daarbij begeleid te worden zoals hierboven uitgelegd, maar ten tweede moet het je bezoekers ook niet moeilijk gemaakt worden om iets aan te vragen of af te nemen. Hiervoor moeten verschillende aspecten in een landingspagina goed ingericht zijn. Knoppen, vragenlijsten en formulieren zijn hiervoor het meest van belang. Bezoekers die op een landingspagina terechtkomen moeten tussen de teksten door namelijk de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld contact op te nemen of hun gegevens achter te laten. Zo maak je de drempel voor je bezoekers laag!

Vervolgens is het ook belangrijk om je website op de mobiele versies goed in te richten. Je website moet dus responsive gemaakt worden. Houd je hier geen rekening mee, dan zal je waarschijnlijk veel leads mislopen die je website op mobiele apparaten gevonden hebben of zouden kunnen vinden. Vaak is je website namelijk niet zichtbaar op mobiele apparaten als deze niet responsive gebouwd is. Google beoordeelt websites voor de mobiele en desktop versie namelijk apart.

Waar het met mobiele optimalisatie om gaat is dat het design hier allereerst voor ingericht moet worden. Op een smartphone is het design namelijk redelijk lang in plaats van breed op een desktop scherm. Hier moet dus een apart design op losgelaten worden. Deze lijkt precies op het design wat voor de desktop apparaten gebruikt is, maar hierbij wordt goed gekeken naar wat waar moet staan op een mobiel. Mobiele internetgebruikers scrollen vaak namelijk snel door een pagina heen, dus hier moet toch anders gekeken worden naar de manier waarop de pagina’s ingericht worden. Zo maken we een website in Delft voor zowel desktop als mobiele apparaten conversiegericht!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Direct een website laten maken om winst mee te boeken

Wil je een WordPress webshop of website laten bouwen die zich richt op het behalen van maximale conversie? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze WordPress specialisten. Bij SAM Design wordt je van begin tot eind ontzorgd. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl, het maken van een UX design of het laten maken van een website. Wij denken altijd met je mee, zodat jij de beste resultaten en al je doelstellingen haalt met je bedrijf. Ons team bestaat niet alleen uit web developers. Ons team bestaat ook uit SEO specialisten, Data analisten, conversie specialisten en natuurlijk designers. Bij ons kun je altijd terecht voor resultaat. Wij zijn bereikbaar op 085 303 7173 en via de e-mail op info@samdesign.nl. Wij vertellen je graag meer over het bouwen van conversiegerichte websites en hoe SAM Design als partner met je aan de slag gaat. Vandaag nog een WordPress webshop of website laten maken? Samen gaan we vooruit om samen te winnen!