Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Alphen aan den Rijn

Een professioneel webdesign bureau in Alphen aan den Rijn laten ontwikkelen? Tegenwoordig zijn er weinig zaken die van groter belang zijn bij Nederlandse bedrijven. Als webdesigner in Alphen aan den Rijn zien we dat een gebruiksvriendelijke website erg belangrijk is. Met alleen een goed uitziend design wint u het niet van uw online concurrentie. Ons bureau, SAM, is gespecialiseerd in het maken van websites die voldoen aan al uw wensen en waar u uw bedrijfsdoelen mee kunt behalen. Meer aanvragen genereren, de conversie verhogen, verkopen op de website laten toenemen, allemaal doelen die met een nieuwe website kunnen worden behaald.

Een mooie website ontwikkelen is de eerste stap. Stap twee is een converterend webdesign in Alphen aan den Rijn ontwikkelen. Dit is een website waar de bezoekers worden omgezet in klanten. Door ons team van professionals bestaande uit designers, content specialisten, marketeers, conversie optimalisatie professionals, website experts en andere specialisten behartigen we beide stappen.

Niet alleen organisaties uit Alphen aan den Rijn hebben ons bureau ingeschakeld voor hun webdesign; ook organisaties uit onder andere Koudekerk aan den Rijn, Aardam, Aarlanderveen, Nieuwkoop, Zwammerdam, Bodegraven, Boskoop en Ter Aar zijn u voorgegaan.

Direct starten met een webdesign bureau in Alphen Aan den Rijn? Neem contact op met SAM design via de knop!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign in Alphen aan den Rijn dat voldoet aan de laatste trends

Webdesign in Alphen aan den Rijn veranderd voortdurend. Wat twee jaar geleden als nieuw werd gezien, is inmiddels ouderwets. De technologie ontwikkeld zich in een snel tempo. Door de nieuwe technieken veranderen ook de designs continu. Onze ontwerpers werken altijd volgens de laatste trends en maken gebruik van de nieuwste technieken. Een van deze technieken is bijvoorbeeld het inbouwen van een responsive design.

Responsive design laten ontwikkelen door een webdesigner.
Het internet veranderd snel. Waar er vroeger veelal via desktop computers werd gesurft, maakt men tegenwoordig gebruik van tablets, mobiele telefoons of andere technische apparaten. Een website die enkel is gemaakt voor de desktop computer is vaak op andere apparaten slecht leesbaar. Er kan een aparte mobiele website worden ontwikkeld om dit probleem op te lossen, maar er is ook een totaal oplossing. Dit is het bouwen van een responsive design.

Bij ons bureau bouwen we uw website met het oog op de toekomst. Wij maken alleen nog maar websites voorzien van een responsive design. Een webdesigner van ons bureau zorgt ervoor dat websites optimaal worden weergegeven op alle soorten media, zoals een iPad, tablet, laptop etc. Uw website past zich automatisch aan, aan de gebruikte schermgrootte. Het ontwerp en de functionaliteiten worden perfect geoptimaliseerd voor het apparaat waarop de site wordt bekeken,

Bent u klaar voor de toekomst? Klaar om uw webdesign in Alphen aan den Rijn naar een groter plan te brengen? Neem dan contact op met een van onze deskundigen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Alphen aan den Rijn

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Alphen aan den Rijn

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Alphen aan den Rijn

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Webdesign in Alphen aan den Rijn en uw doelen behalen.

Met uw webdesign in Alphen aan den Rijn heeft u een doel. SAM begrijpt dat. Wij zien daarom een website als een middel. Een middel om deze doelen te behalen. Elke website heeft een andere functie. De een gebruikt een site als online visitekaartje, de ander als bijvoorbeeld een webshop en sommige hebben andere commerciële doeleinden voor een website.

Uw doel staat centraal
Doordat een site verschillende functies en doelen kan hebben overleggen we nauw met u zodat de doelstellingen en wensen voor uw design in duidelijk zijn. Een webdesigner van ons bedrijf vertaalt uw wensen en doelen naar een geoptimaliseerd webontwerp waarbij wij ons niet blind staren op een flitsend design. Wij bouwen websites vanuit diverse oogpunten. Als Full service webdesign bureau hebben wij alle kennis en middelen tot onze beschikking om uw website winstgevend te maken. Daarnaast zal uw webdesign in Alphen aan den Rijn altijd voorzien zijn van de nieuwste technieken omtrent design.

Allround webdesign in Alphen aan den Rijn.

Servicegericht webdesign in Alphen aan den Rijn, dat krijgt u bij ons bureau. Er komen een hoop zaken kijken bij het ontwerp van een website. Dit is natuurlijk het visitekaartje van uw onderneming. Het design heeft niet alleen betrekking op de uitstraling die u wil meegeven aan uw bezoekers. Ook de navigatie, indeling en gebruiksvriendelijkheid spelen een belangrijke rol. Deze onderdelen bespreekt een webdesigner in het eerste gesprek met u. Aan de hand van een vragenlijst bakenen we af wat u voor ogen heeft. Wie zijn uw doelgroepen? Welke producten en diensten biedt u? Wat is uw doelstelling? Hoe moet de website eruit komen te zien? Zo zijn er nog meer vragen die we een voor een afgaan. Wij zijn persoonlijk en to the point. Vanuit uw doelgroep, producten en doelstelling ontwikkelen we een optimaal renderend webdesign in Alphen aan den Rijn.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Betaalbaar webdesign in Alphen aan den Rijn.

Voor een betaalbaar webdesign in Alphen aan den Rijn kunt u terecht bij de specialisten van SAM. Een verschil met andere bedrijven ten opzichte van ons bureau is dat u zelf weinig hoeft te doen. Het enige wat u moet doen is uw wensen doorgeven. Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren uw site. U hoeft dus geen verstand van websites te hebben. U krijgt de beschikking over een gebruiksvriendelijke WordPress website. Deze kan gelijk online worden gezet om uw diensten en/of producten te presenteren aan uw (potentiële) klanten.

Aan de slag met een van onze professionals?
Bent u klaar voor een website die klaar is voor de toekomst? Klaar om samen te werken aan een prachtig webdesign met SAM? Neem dan direct contact op met een van onze design specialisten. Een webdesigner in Alphen aan den Rijn gaat graag met u aan de slag. Wij zijn telefonisch op 085 303 5745, via het contactformulier en via de mail op info@sam-onlinemarketing.nl bereikbaar. Wij hopen snel voor u een webdesign in Alphen aan den Rijn te ontwikkelen.

Call Now Button