Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

WordPress website laten maken

Wil je een conversiegerichte website, die je ook nog eens zelf makkelijk kunt beheren? Kies dan voor een WordPress website laten maken. Het grootste deel van de websites wereldwijd draait op WordPress. En dat is om een reden. Dit Content Management Systeem is namelijk erg fijn en makkelijk te beheren, ook voor jou! Maar wil je écht succesvol worden met je website? Dan helpen wij je verder. We hebben je al een reden gegeven om te kiezen voor dit CMS. Maar jij vraagt je nu waarschijnlijk nog steeds af; “Waarom een WordPress website laten bouwen?”. Daarnaast wil je natuurlijk ook weten waarom je zou moeten kiezen voor een website laten maken door SAM Design. We leggen het je graag tot in de puntjes uit!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Waarom een WordPress website laten bouwen?

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) van de wereld. Zelfstandig ondernemers, Mkb-bedrijven én zelfs multinationals maken er gebruik van. Alleen dit is natuurlijk al een goede reden om te kiezen voor dit CMS. Als zelfs multinationals veel gebruik maken van WordPress dan is de kans eigenlijk honderd procent dat dit een goed systeem is om in te werken. Maar daar is natuurlijk een reden voor. We hebben de belangrijkste redenen dan ook op een rij gezet:

WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk. Het systeem werkt intuïtief en is daarom te gebruiken voor zowel de ervaren als de minder ervaren gebruiker. Wanneer wij de website in elkaar gezet hebben kun je hier dus diverse dingen zelf op regelen. Schrijf jij bijvoorbeeld een nieuwe pagina, dan kun je deze gemakkelijk uploaden en aanpassen. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld van plan bent regelmatig blogs te posten op jouw website. Maar ook de optimalisatie van je website zou je makkelijker zelf kunnen doen wanneer je hier een specialist in bent.

De kosten van een WordPress website liggen lager dan bij andere systemen. Zie een WordPress website als Lego. Je hebt de steentjes al, alleen je moet ze nog in elkaar zetten. Bij websites in Magento, Drupal of Shopify moet je ook nog de steentjes zelf ontwerpen. Dit maakt het tijdrovender én daarmee prijziger.

WordPress is open-source. Dit betekent dat iedereen technologie kan maken en door kan voeren. Dit houdt het CMS constant in ontwikkeling. Met het juiste onderhoud blijft jouw website zich daardoor ook altijd ontwikkelen. WordPress heeft mede om deze reden zelf ook veel updates en blijft zich ontwikkelen. Je bent dus verzekerd van een moderne omgeving om in te werken, want met WordPress kun je alle kanten op. Er zijn zelfs meer dan 50.000 plug-ins beschikbaar in dit CMS!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Waarom een WordPress website laten maken door SAM Design?

Een website is het centrum van je salesfunnel. Het is tegenwoordig meer dan alleen een visitekaartje. Het is jouw verkoopmachine. Producten verkopen. Leads genereren. Naamsbekendheid creëren. En meer. Dus waarom je WordPress website laten bouwen door SAM Design? Resultaat. Dat is de reden. 

Iedere website die wij maken staat in het teken van een helder doel. Dat doel is resultaat. In vakjargon: conversie. We grijpen de aandacht van je bezoekers en houden deze vast. Vervolgens begeleiden we ze soepel naar de vooraf beoogde actie. 

Conversie begint bij een optimale gebruikerservaring. Onze WordPress websites zijn technisch tip-top in orde. Dit maakt ze razendsnel, ultralicht en superschoon. Fijn voor je bezoekers én fijn voor Google. Dit geeft een solide basis voor SEO

Je laat niet voor niets een WordPress website bouwen. Je wil gemak en je wil je website zelf beheren. Onze websites zijn niet alleen resultaatgericht aan de voorkant, maar ook aan de achterkant. Het doel? Jou zo makkelijk je werk laten doen. Ongeacht de builder, template of het thema dat we gebruiken, jij kunt je website zelf beheren. 

We kunnen niet in je portemonnee kijken. En om die reden bouwen we WordPress websites in alle vormen en maten. Van goedkopere template websites tot hybride oplossingen én maatwerk websites. Komen er API’s, achterliggende systemen of overige wensen bij kijken? Daag ons uit en wij bouwen het! Een WordPress webshop met WooCommerce? Ook dat is een optie.

Hoe wij je WordPress website bouwen

Resultaat is waar het om draait. Zo efficiënt en succesvol mogelijk je WordPress website bouwen. Dit is alleen te bereiken met efficiënt ingericht werkproces. Of ons webdesign bureau die heeft? Jazeker! Kijk maar hieronder.

Inventarisatie: een WordPress website heeft een identiteit nodig. Jouw identiteit. Zaak dus om jou, je visie, je bedrijf én de concurrentie zo goed mogelijk te leren kennen. Van daaruit kunnen we ons onderzoek uitvoeren. Hierop volgt de strategie en timetable.

Concepting en wireframes: Vervolgens zetten we de basis van het design neer. Dit is nog niet in WordPress. Een grafisch designer gaat namelijk eerst een ontwerp maken. Je krijgt diverse concepten en wireframes aangeleverd, waarna we samen sparren over de vervolgstappen.

Uitwerking: is iedereen tevreden? Dan gaan we over op uitwerking. We werken de concepten uit in WordPress, uiteraard in een testomgeving.

Finetuning: je krijgt de test-url toegestuurd, waarna we samen alles finetunen. Net zo lang totdat we allebei tevreden zijn er een een resultaat staat om trots op te zijn.

Livegang en aftercare: het is zover. We kunnen live. Je WordPress website is klaar voor livegang. We migreren het geheel van de testomgeving naar je domein. Ook na oplevering blijven we voor je klaarstaan. We hebben een partner voor hosting en updates, zodat we ook na livegang nog in nauw contact met je blijven staan. Succes bereik je immers samen, toch?

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Wat kost een gemiddelde WordPress website?

De kosten van een WordPress website liggen lager dan bij andere systemen. Toch blijft het een investering. En daarom moet je goed in kunnen schatten wat het kostenplaatje is. We beredeneren de kosten en zetten deze uitgebreid uiteen. Hiermee kun je een zo goed mogelijke inschatting voor jezelf maken.

We beginnen bij het uurloon van ons bureau en onze webbouwers. De kosten zijn ook voor WordPress websites €75,- per uur. Dit geeft je basisbedrag om mee te vermenigvuldigen. Onze offertes zijn altijd gebaseerd op een aantal uur wanneer je een website laat maken in WordPress. En dat aantal uur leggen we zo uitgebreid mogelijk uit.

De goedkoopste WordPress websites zijn beschikbaar vanaf €1.000,-. In dat geval maken we gebruik van een bestaande template, die we naar jouw wensen inrichten. Kijk je al naar wat meer maatwerk, zoals bij een hybride oplossing, dan kost dit je zo’n €3.000,- tot €5.000,-. Echt maatwerk loopt enorm uiteen. Dit is echt afhankelijk van het design dat je wilt hebben en de bijkomende functionaliteiten. De prijs begint bij zo’n €4.000,-, maar meer kunnen we echt niet inschatten.

Tot slot zijn er ook nog achterliggende systemen om rekening mee te houden. “Doe mij maar zoiets als Marktplaats”, is een zin die we vaak gehoord hebben. Het is misschien simpel aan de voorkant, maar des te complexer aan de achterkant. Wil je een database of andere technologie aan de back-end? Neem contact met ons op en bespreek de kosten!

Al met al kun je al vanaf €1.000,- een goedkope WordPress website laten maken. De exacte kosten hangen echt af van je wensen en voorkeuren!

Direct je WordPress website laten maken!

Succesvol worden met je website? Samen zetten we een conversiegerichte website op. Vertel ons alles over je bedrijf en visie en wij zetten het om in resultaat. Wil je vervolgens ook resultaat in Google, of misschien een andere browser? Schakel dan ons marketing gedeelte in. Onze specialisten zetten een uitgebreide strategie uit met de juiste doelstellingen om zo topposities te bereiken. Professionele WordPress website laten maken? SAM Design zorgt voor het beste resultaat!

SAM Online Marketing & Webdesign