Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Professionele WordPress Website Laten Maken

Wil jij een winstgevende website laten maken in een WordPress CMS door een echte professional? Bij ons webdesign bureau haal je echt resultaat! Het grootste deel van onze klanten kiezen voor een WordPress website laten maken in plaats van een ander Content Management Systeem. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wereldwijd draait het grootste deel van alle website namelijk op WordPress. Ondernemers kiezen voor dit CMS omdat het gebruiksvriendelijk is en vele andere voordelen biedt. Maar welke voordelen komen hier dan precies bij kijken?

SAM Design staat voor resultaat. Alles wat we doen is hier namelijk op gericht. Wij onze klanten zien groeien en conversies binnen zien halen als gevolg van een winstgevende website en een goede vindbaarheid op het internet. Dit is dan ook de reden dat ondernemers ons kiezen voor een een WordPress website laten maken. Iedere keer bewijzen we ons weer wanneer we een samenwerking aangaan met onze klanten. Wij zijn in heel het land actief. Denk bijvoorbeeld aan steden als Utrecht, Delft en Haarlem. Winst is iets wat je bij ons zeker zal behalen! Maar hoe realiseren wij dit voor jou?

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Wat zijn de voordelen van een WordPress website?

WordPress heeft veel voordelen ten opzichte van andere Content Management Systemen. Dat is dus ook de reden dat veel ondernemers ervoor kiezen om hun website te laten maken met dit CMS. Als ondernemer weeg je alle mogelijkheden tegen elkaar op om er het beste uit te halen. Dat de meeste websites draaien op WordPress zegt dan eigenlijk ook wel genoeg! Toch zullen we de voordelen voor je op een rijtje zetten, zodat je deze zelf eventueel ook tegenover de voordelen van een ander CMS kan zetten.

WordPress websites zijn open source

Een van de fijnste dingen aan WordPress is dat het open source is. Dit houdt in dat iedereen aan de code van het systeem kan werken en dingen kan veranderen. Zo ben je niet afhankelijk van een webbureau wanneer je daar een website laat maken, maar kun je ook bij andere webdesign bureaus terecht. Zo komen er genoeg klanten bij ons die al een WordPress website hebben maar deze nog verder uit willen bouwen en willen finetunen.

Daarbij ga je met website die gebouwd is in WordPress altijd mee met de tijd. Een grote groep van programmeurs zitten namelijk achter dit Content Management Systeem. Zij blijven hier dus constant aanpassingen aan maken en aspecten verbeteren. Op deze manier blijf je dus niet stil staan. WordPress zal zich constant en altijd blijven ontwikkelen!

Van alles is mogelijk met de diverse plugins

Dit CMS bestaat in principe uit plugins. Jouw website hoeft dus niet van de grond af gecodeerd te worden. Met de verschillende plugins heb je eigenlijk allemaal kant en klare pakketten die je kunt gebruiken als basis om je website verder in te richten. Ook om je landingspagina’s in elkaar te zetten heb je bijvoorbeeld een plugin nodig. Zo gebruiken wij eigenlijk altijd de page builder Elementor. Hiermee wordt het jou zelfs simpel gemaakt om aanpassingen te doen. Je kan als het ware blokken verschuiven naar een andere plaats als je dat zou willen. Nu wordt dit wel sterk afgeraden door onze webbouwers, want hiermee kan alles uit elkaar vallen. Zo heb je dus toch opnieuw een webbouwer nodig om alles weer recht te zetten. Met ongeveer 60.000 plugins kun je dus eigenlijk alle kanten op wanneer je een WordPress website laat maken.

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS

Zoals we net al kort hebben ingeleid, is WordPress een heel gebruiksvriendelijk CMS. Zelfs als leek kun je je wegwijs maken en makkelijk aanpassingen doen in de backend zonder dat de hele website uit elkaar valt. Content uploaden en aanpassen is geen enkele moeite. Wil je hierbij ook verschillende aanpassingen doen voor zoekmachine optimalisatie, dan wordt dit je ook heel makkelijk gemaakt. Als SEO-plugin gebruiken wij eigenlijk altijd Rank Math, gezien dit bewezen de beste en meest ontwikkelde SEO-plugin is. Heb jij dus jouw content geüpload, dan kun je meteen in dezelfde pagina in het vak van Rank Math de pagina titel, meta omschrijving, structured data en nog veel meer on-page gerelateerde aspecten toevoegen.

Ook met een WordPress webshop wordt alles je heel makkelijk gemaakt. Voor webwinkels wordt over het algemeen de plugin WooCommerce gebruikt in een WordPress omgeving. Hiermee is het voor jou heel simpel om je gehele assortiment en online onderneming te beheren. Je kan gemakkelijk het aantal van alle producten beheren, nieuwe producten toevoegen en uitwerken, nieuwe productcategorieën aanmaken, afbeeldingen toevoegen aan de producten en wordt het je op nog veel meer manieren heel makkelijk gemaakt om zelf aan de slag te gaan met je website.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een goede beveiliging voor je website

WordPress is ook nog eens goed beveiligd. Zoals we net al benoemd hebben zijn er meer dan 60.000 plugins in de CMS. Hiervan zijn er ook genoeg maar je jouw website mee kunt beveiligen. Er zijn altijd en overal wel hackers. Daar kun je dus niet omheen. Maar je kunt je hier wel goed tegen beschermen. Zo zijn er firewall-plugins en andere soorten waar je verschillende aanvallen mee tegen kunt houden en kan detecteren.

Zoals we ook al aangegeven hebben blijft WordPress zich ook constant ontwikkelen en zijn er vaak genoeg updates beschikbaar. Het gebeurt natuurlijk wel eens dat er bijvoorbeeld een datalek is of iets binnen het Content Management Systeem niet helemaal meer veilig is. In de volgende update wordt dit dan weer verholpen. Zorg er dus altijd voor dat je WordPress website up-to-date is!

Je kan relatief goedkoop een Wordpress website laten maken

Voor WordPress zelf betaal je helemaal niks. Om WordPress te downloaden en gebruiken is helemaal gratis. Maar dan moet je uiteraard nog van alles doen. Het hosten van je website kost bijvoorbeeld ook wat per maand en je betaalt voor je domeinnaam, dus je website zal nooit helemaal gratis zijn. Maar als je WordPress hebt gedownload kun deze met plugins verder ontwikkeld worden. Sommige plugins kunnen dan ook wat extra kosten. Rank Math bijvoorbeeld, is in eerste instantie gratis. Maar als je van alle functies gebruik wil maken, dan moet je de Pro versie downloaden, waar je wel voor moet betalen. Het laten maken van een WordPress website is overigens wel vele malen goedkoper dan wanneer je jouw website in een CMS als Magento laat ontwikkelen waar je website volledig gecodeerd moet worden. We leggen je dan ook graag uit waarom.

Hoeveel kosten het maken van een WordPress website?

Wanneer je een WordPress website laat bouwen ben je dus een stuk voordeliger uit dan wanneer je website echt volledig from scratch gebouwd moet worden met code. Je kunt je dan ook vast al wel bedenken waarom. Content Management Systemen als Magento en Drupal maken geen gebruik van plugins. Alles moet tot in detail gebouwd worden met code. Als je dus een website laat maken in een CMS als deze, dan zijn de webbouwers veel langer bezig. Vaak komt er hierbij ook wat meer kijken dan een simpele website. In veel gevallen moet er een heel klantenbestand verwerkt worden aan de achterkant van de website waar de webbouwers uiteraard weer langer mee bezig zijn. Zeker gezien het volledig gecodeerd moet worden. Kosten voor een website in Magento kan op deze manier zelfs oplopen tot €100.000!

Voor een WordPress website ben je gelukkig niet zoveel geld kwijt. Toch kan dit ook wel snel oplopen als je veel functionaliteiten in de website verwerkt wil hebben. Het bepalen van de prijs is dan ook niet zomaar uit de mouw te schudden. In principe betaal je namelijk voor de hoeveelheid tijd die we nodig hebben om tot het eindresultaat te komen. Hier is alles dan ook bij inbegrepen. Van het ontwerpen van het nieuwe design van de website tot het bouwen van de website in WordPress tot het doorlopen van de website met checklists. Kosten worden hierbij per uur berekend. Per uur zijn de kosten €110. Zo kunnen wij een duidelijke berekening maken van wat de kosten zullen zijn. Wil jij bijvoorbeeld ook jouw klantenbestand aan de website toevoegen, dan zal hier ook weer wat tijd in zitten. Dit zijn namelijk klusjes die niet binnen enkele uren in elkaar gezet zijn. Om voor jou een duidelijkheid te schetsen van tijdlijn tijdens de samenwerking, vertellen we je alvast graag hoe wij te werk gaan met het ontwerpen en ontwikkelen van je nieuwe website.

Hoe wij jouw WordPress website bouwen

Bij SAM Design vinden we het belangrijk dat er duidelijkheid is. Zo weet jij wat je van ons kunt verwachten en wanneer bijvoorbeeld momenten zijn dat je feedback kunt geven op jouw nieuwe WordPress website. Maar ook voor ons is het fijn om een duidelijkheid en een werkwijze te hebben. Op deze manier weet iedereen ook intern bij ons webdesign bureau waar we aan toe zijn en wanneer we wat kunnen verwachten. Zo is er een duidelijke planning met deadlines waar iedereen zich aan houdt. Alles zo kunnen we tot een echt winstgevend resultaat komen!

1. Inventariseren van informatie over jouw onderneming

In deze eerste fase is het belangrijk dat we er eerst achter komen waar jouw onderneming voor staat, maar ook wie jij bent. We willen namelijk weten wat jouw visie is op de nieuwe website en wat verder je ideeën hierover zijn. Hier kunnen we bij het ontwerpen van de WordPress website rekening mee houden en dit er verder goed in verwerken. Ook leren we je branche kennen. Niet iedere branche kennen we namelijk. Daarbij moeten we altijd een marktonderzoek doen om te onderzoeken wat het gedrag is van je doelgroep en waar we rekening mee moeten houden. Dit is meteen het belangrijkste onderdeel om mee te nemen in het ontwerpen van de website. Zo maken we je WordPress website namelijk echt conversiegericht en dus winstgevend. Is de inventarisatie afgerond en hebben we alle informatie om aan de slag te gaan? Dan gaan we door naar de volgende stap.

2. Uitwerken van concepten in photoshop

Nu kunnen we aan de slag met de informatie die we hebben verzameld. In een photoshop programma zullen we verschillende concepten uitwerken die jouw website moeten gaan voorstellen. Maar voordat we dit doen moet wel alle informatie wel rond zijn. Heb jij namelijk nog niet verschillende voorbeelden naar ons gestuurd van andere website die je mooi vindt, dan zullen we dit eerst aan je vragen. Aan de hand hiervan weten we namelijk wat jij mooi vindt en kunnen we deze details in jouw nieuwe website verwerken. Tijdens het uitwerken van de concepten krijg je verschillende momenten om ons feedback te geven over het ontwerp. Wat vind je niet bij jouw bedrijf passen? Wil je een bepaalde kleur anders hebben? Mis je iets in het ontwerp? Zo kun je schieten op ieder detail van het webdesign voor jouw website. Heb jij vervolgens akkoord gegeven nadat de feedback is verwerkt? Dan kunnen we echt beginnen met het bouwen van je WordPress website!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

3. Jouw WordPress website kan gemaakt worden

Na jouw akkoord op de verschillende concepten worden deze overgedragen aan de webbouwers. Je website wordt ontwikkeld en ieder detail van de concepten wordt hierin verwerkt. Dit gebeurt in onze testomgeving. Wees dus niet bang, zoekmachines zullen je website nog niet vinden in dit stadium!

Waar ook goed rekening mee gehouden wordt tijdens het bouwen van je WordPress website, zijn alle aspecten die komen kijken bij zoekmachine optimalisatie (SEO). Zoals je misschien al weet bestaat SEO uit drie aspecten waar de techniek er één van is. Bij het ontwikkelen van de website worden deze aspecten dus tot in de puntjes geoptimaliseerd. Denk aan de snelheid van de website, het goed inrichten van HTML, JavaScript en CSS, W3C reglementen, invullen van de robots.txt en zo zijn er nog genoeg andere onderdelen.

4. Nalopen van de website met een checklist

Alles is op dit moment zo goed als klaar en we kunnen in principe live. Maar voordat we dit doen moet de hele website eerst nog eens nagelopen worden. Met een checklist doorlopen onze webbouwers alle onderdelen nog eens. Had je al een website en heb je nu bij ons een een WordPress website laten maken? Dan vergelijken we de oude website met de nieuwe of alles goed overgezet is. Denk aan de content die moet kloppen. Missen er bijvoorbeeld stukken content? Maar ook de url’s lopen we door om te kijken of alle pagina’s wel zijn overgenomen. Het zou namelijk zonde zijn als je bijvoorbeeld net goed scoort voor een pagina, deze niet goed overgenomen wordt op je nieuwe website en dus ineens verdwenen is. Zo lopen we de hele checklist door om eventuele foutjes nog op te pikken voordat we live gaan. Je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen!

5. Jouw professionele WordPress website kan eindelijk live!

We hebben de website nog eens doorlopen en alles staat nu goed. De website kan nu vanuit de testomgeving overgezet worden naar de live omgeving en je website is klaar om verkopen voor je te genereren! Nu heb je een mooie WordPress website laten maken waar je veel winst mee kunt halen, maar ben je wel vindbaar? Zo niet, dan heb je het werk eigenlijk nog nergens in gestopt. Binnen ons bureau hebben wij ook een marketingafdeling waarmee we je vindbaarheid op het internet drastisch kunnen vergroten. Op deze manier komt je conversiegerichte website in WordPress echt tot z’n recht en zal je hier meer winst mee behalen dan dat je er ooit over had gedroomd. Voor veel van onze klanten zorgen wij hiervoor door middel van zoekmachine optimalisatie. Je website is hier technisch namelijk al helemaal voor ingericht. Het enige wat jouw website nu nog nodig heeft is sterke content en een goede linkbuilding strategie!

Laat jouw WordPress website direct ontwikkelen!

WordPress brengt dus vele voordelen met zich mee. Je kan er alle kanten mee op, het is gebruiksvriendelijk en relatief kun je goedkoop een website laten maken in WordPress. Precies de reden waarom veel ondernemers voor dit CMS kiezen en het grootste deel van de websites hierop draaien. Je kan het zo gek maken als je wil. De kosten hangen dan ook volledig af van de functionaliteiten die je wil toevoegen aan je website en de wensen die je hier verder voor hebt. Wij hebben een gerichte werkwijze waarmee zowel jij als iedereen binnen ons webdesign bureau precies weten waar we aan toe zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Wil jij dus graag een professionele WordPress website? Neem dan direct contact op met de specialisten van SAM Design. Wij helpen je graag verder!