Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Leiderdorp

SAM Webdesign in Leiderdorp is een professioneel bureau gevestigd in de bollenstreek. Wij zijn met onze design diensten niet alleen actief in onze vestigingsstad, door heel het land ontwikkelen onze specialisten ‘mooie’ en ‘betaalbare’ websites/webdesigns. Maar ook voor het ontwikkelen van uw logo, huisstijl of de vormgeving van uw webwinkel/webshop kunt u bij ons als webdesigner in Leiderdorp terecht.

Goede Prijs/Kwaliteit verhouding voor uw webdesign in Leiderdorp !
Als u een nieuw design  wil laten maken, dan wil u natuurlijk de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Met het grote aanbod aan design bureau’s kan u tegenwoordig goedkoop een website laten maken door een webdesigner. Maar, zoals dit ook bij andere producten geld, de laagste prijs is niet altijd de beste koop. Uiteindelijk draait het om de kwaliteit van de website. Kwaliteit in de zin van conversie. En dat biedt ons bedrijf op het gebied van webdesign in Leiderdorp. Wij zijn ook actief in Oud AdeTer AarWoubruggeLeiden en Roelofarendsveen!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

SAM Webdesign in Leiderdorp maakt conversiegerichte websites.

Een commerciële WordPress website of webdesign in Leiderdorp is een middel om klanten te werven die een aankoop, bestelling of aanvraag plaatsen op uw website. Of uw klanten zich nu in Leiderdorp, Leiden of Noordwijk bevinden. Het doel is niet het hebben van een mooie website. Het doel is de conversie van de bezoeker op uw website tot uiteindelijk een klant. Dit kan een webdesigner van ons bureau voor u realiseren.

Uw Responsive/mobiele website laten maken door een professional.
SAM, webdesign in Leiderdorp biedt conversiegerichte websites die gebruiksvriendelijk, strak en betaalbaar zijn. Met onze ervaring op het gebied van klantconversie zorgt een web designer ervoor dat uw website perfect ingericht is om uw bezoekers een aankoop te laten doen. Alle soorten bezoekers, zowel bezoekers via de computer of telefoon, zullen uw website door het responsive webdesign dat ons bedrijf in Leiderdorp inbouwt, eenvoudig kunnen gebruiken.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Leiderdorp

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Leiderdorp

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Leiderdorp

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

De bouw van het webdesign in Leiderdorp.

De bouw van het webdesign in Leiderdorp doen wij in een paar stappen. Ten eerste zal er een gesprek plaats vinden bij ons of bij u op kantoor. In dit gesprek staan uw wensen ten behoeve van de site centraal. Zo bespreken we onder andere uw doelgroep, doelstelling, ideeën, markt en andere belangrijke zaken bij het maken van een design.

Op basis van de input van het inventariserende gesprek gaat een webdesigner van ons bureau aan de slag met het opzetten van het eerste concept. Na de oplevering hiervan kunt u feedback geven en wijzigingen laten verrichten. Deze feedback nemen wij mee in de uiteindelijke ontwikkelen van de site, in stap 3.

In de derde stap gaan we aan de slag met de daadwerkelijke realisatie van de website. Alle onderdelen die u voor ogen had worden op maat gemaakt. We maken een prachtige Home, converterende landingspagina’s, informerende pagina’s, een contactpagina, alles wat u vooraf heeft gegeven wordt gerealiseerd. Daarnaast zorgen we ervoor zoals eerder aangegeven dat de site responsive is. Bovendien zorgen we dat deze SEO ready is. Op de afgesproken datum gaat de website live. Na de oplevering kunt u hier zelf mee aan de slag. Video’s toevoegen, afbeeldingen toevoegen, content schrijven, het was nog nooit zo makkelijk. Ook kunt u zelf aan de slag gaan met uw vindbaarheid in Google. Wij ondersteunen u hier graag bij. Naast een design professional zijn wij namelijk een SEO expert. Uiteindelijk krijgt u een webdesign in Leiderdorp waarmee u uw bezoekers kunt omzetten in nieuwe klanten.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact met een webdesign professional in de regio Leiderdorp?

Wacht niet langer. Neem contact op met een van de specialisten van ons bureau op het gebied van webdesign in Leiderdorp en wordt succesvol op het internet. Stuur een E-mail naar info@sam-onlinemarketing.nl, bel naar 071-7440160 of vul het contactformulier in. Een webdesigners zal u spoedig terugbellen. Wij maken niet alleen websites in Leiderdorp, in de gehele regio, zijn wij actief met onze services. De professionals van SAM Webdesign in Leiderdorp staan voor u klaar.
Call Now Button