Snel een nieuwe website nodig

Bent u met spoed op zoek en heeft u snel een nieuwe website nodig? Bij SAM Design krijgt u binnen 3 weken uw nieuwe website! In sommige gevallen is nog sneller ook mogelijk. Dit hangt af van de complexiteit van de te bouwen website. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat er verwacht wordt bij het maken van een website. Onze webdesigners en webbouwers zorgen ervoor dat u een prachtige website krijgt. In samenwerking met onze online marketeers kunnen wij er ook voor zorgen dat uw website goed in Google gevonden wordt, al gaat hier wel wat langer overheen dan de drie weken voor uw nieuwe website die u snel nodig heeft.

Snel een nieuwe site nodig en direct een website laten maken? Neem dan contact op met SAM Design!

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Snel nieuwe website van SAM Design

Als u snel een nieuwe website nodig heeft, dan bent u bij SAM Design aan het juiste adres. Wij kunnen uw nieuwe website doorgaans in drie weken, of zelfs sneller afleveren. Hieraan zijn wel een paar voorwaarden verbonden. Zo is het belangrijk dat u snel reageert wanneer wij u een concept van uw nieuwe website sturen. Hoe eerder u feedback geeft, hoe eerder onze webdesigners weer aan de slag kunnen. Door dit proces op een snelle, maar zorgvuldige manier te doorlopen heeft u al snel een nieuwe website, gemaakt door de professionals van SAM Design. Bekijk ons portfolio om erachter te komen waartoe onze specialisten in staat zijn en vraag snel uw nieuwe website aan.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Snelle ontwikkeling van uw website

Voor de snelle ontwikkeling van uw nieuwe website hebben wij een vaste werkwijze. Om een zo goed mogelijke offerte voor u op te maken vragen wij u drie links te sturen van websites met functionaliteiten of design die u graag terug wilt zien. Dit zorgt ervoor dat we appels met appels kunnen vergelijken. Aan de hand van de benodigde uren wordt de offerte voor uw nieuwe, mobiele website opgemaakt. Eenmaal akkoord gegeven, ontvangt u spoedig een tijdlijn waarin u kunt zien wanneer verschillende concepten klaar zijn waar u feedback op kunt geven. Zoals gezegd, hoe sneller u feedback geeft, hoe sneller u uw nieuwe website heeft. Bij SAM Design doen we er alles aan om uw website zo snel mogelijk op te leveren.

Snel een nieuwe website dankzij WordPress webdesign

Dankzij WordPress webdesign krijgt u snel uw nieuwe website die u zelf kunt beheren. Wij raden altijd het Content Management Systeem (CMS) WordPress aan. Dit CMS is wereldwijd het meest gebruikt, een van de redenen hiervoor is de gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt ervoor dat u zonder al te veel technische kennis uw zakelijke website zelf kunt beheren. Dit bespaart u veel geld omdat u geen kosten heeft aan een beheerder of licentiekosten van een ander systeem. Heeft u snel een nieuwe website nodig? Neem dan contact op met SAM Design!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Samenwerken met SAM Design

Ga de samenwerking aan met SAM Design als u snel een nieuwe website nodig heeft. Onze werkwijze, in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat wij u op een effectieve manier kunnen bedienen. Neem contact op met SAM Design wanneer u snel een nieuwe website nodig heeft!