Mobiele website laten maken

Ook u kunt een mobiele website laten maken door SAM Design. Een responsive website of webshop past zich op dynamische wijze aan aan verschillende mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Een ‘normale’ website heeft een standaardbreedte, waardoor het niet goed in beeld wordt gebracht op apparaten die van de desktop afwijken. Door een mobiel webdesign te laten bouwen, zorgt u er voor dat uw website altijd goed in beeld verschijnt, de usability wordt gewaarborgd en dat u conversie blijft behalen. Toch moet een professionele website tegenwoordig meer dan alleen een dynamisch webdesign hebben. U moet onder andere zelf aanpassingen kunnen doen om up-to-date te blijven, wat door de toevoeging van WordPress mogelijk is. Waar moet een website tegenwoordig nog meer aan voldoen en waarom moet u uw mobiele website laten maken door SAM Design? U leest het hieronder.

Website Flyn Flowers

De voordelen van een mobiele website laten maken

Mobiele website of webshop laten maken biedt u meerdere voordelen. Zo speelt u met uw responsive website in op een trend die momenteel gaande is. Steeds meer consumenten maken gebruik van een mobiel apparaat als een smartphone of tablet. Iedereen zoekt op zijn mobiel snel iets op. Zo geldt dit ook voor producten of diensten. Het internetverkeer via smartphone en tablet is onlangs zelfs dat van de desktop voorbij gegaan en zal in de nabije toekomst alleen maar verder toenemen. Speel hier met uw webshop op in en benut uw potentiële markt maximaal.

Een mobiele en zakelijke website laten maken biedt u ook qua conversie meerdere mogelijkheden. De stap naar contact is namelijk sneller gezet dan via de desktop. U kunt uw website koppelen aan een professionele belknop, zodat consumenten op het moment dat zij een button aanklikken direct met u worden door verbonden. Zo verkleint u de barrière naar conversie en neemt uw rendement uit het internet flink toe. SAM Design kan deze complexe button eenvoudig voor u implementeren. Ons webdesign bureau weet hoe bezoekers aangezet moeten worden tot actie.

Toch is een mobiele website laten maken niet het enige dat benodigd is om relevant te blijven op het internet. Om up-to-date te blijven, moet u zelf periodieke aanpassingen kunnen verrichten en inspelen op actueel nieuws binnen uw branche. De toevoeging van WordPress aan uw webshop draagt hieraan bij.

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Een mobiele website laten maken met WordPress

Wanneer u een website gaat laten maken, zorg er dan altijd voor dat deze voorzien is van WordPress of ander CMS. Dit content managementsysteem zorgt er voor dat u geen complexe technische achtergrond nodig hebt om aanpassingen te kunnen verrichten. Bovendien hoeft u niet langer een professioneel webdesigner of webbouwer in de arm te nemen, wat u op jaarbasis flink aan kosten kan doen besparen.

Ook zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer u uw mobiele website laat voorzien van een CMS als WordPress. Door de mogelijke koppeling van duizenden plug-ins kunt u uw webshop geheel naar eigen voorkeur aanpassen en de nadruk leggen op content die voor u belangrijk zijn. Zo kunt u zelf banners maken, contactformulieren toevoegen of bekijken hoe uw site scoort in zoekmachines. Zo zijn er nog meer voordelen van dit programma.

Het webdesign bureau dat al deze punten voor u kan realiseren, is SAM Design. Schakel onze specialisten in voor het laten maken van uw website en laat u geheel vrijblijvend informeren door te bellen naar 085 303 7173. Voor een nieuwe website bent u bij ons bureau op de juiste plek terecht gekomen.

Uw responsive website laten maken door SAM Design

Ook u kunt uw mobiele website laten maken door de professionals van SAM Design. Allereerst vindt er een inventariserend gesprek plaats. In dit gesprek bespreken we uw wensen en doelen. Wat wil u bereiken met de website? Wie is uw doelgroep? Wat verwacht u van ons webdesign bureau? Dit soort vragen zijn belangrijk om vooraf aan het proces te stellen. Zo is er duidelijkheid voor beide partijen en kunnen beide visies op elkaar afgestemd worden. Vervolgens wordt samen met een persoonlijk aangewezen specialist een conceptwebsite gemaakt op basis van uw wensen en doelen, waarna deze wordt afgestemd op uw doelgroep. Tussen concept en eindresultaat zit natuurlijk nog een flink stuk, maar u krijgt genoeg aanpasmomenten om het design naar uw eigen hand te zetten. Het eindresultaat is geheel responsive en voorzien van WordPress, zodat u zelf nog aanpassingen kunt doen. Daarbij staat het design van uw webshop in het teken van een duidelijke call to action, zodat voor de bezoeker bij binnenkomst direct duidelijk is wat de te ondernemen actie is. Na dat het proces is afgerond helpen wij u graag verder met het genereren van bezoekers voor uw website. Uiteindelijk zal uw site een groot succes worden.

Wilt u ook de beschikking krijgen over een conversiegerichte, op maat gemaakte website? Of heeft u snel een nieuwe website nodig? neem dan contact met ons op via 085 303 7173 en laat uw mobiele website maken door SAM Design!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.