Website laten maken Nieuwegein

Website laten maken in Nieuwegein door een professional? Of heb je al een WordPress webshop laten maken en wil je deze verbeteren? Met al dit soort vraagstukken kunnen wij je van dienst zijn. Reeds hebben we honderden tevreden klanten kunnen helpen met een webshop of een website op maat. Zie hiervoor ons uitgebreide portfolio.

Ons veelzijdige team bestaat uit front-end en back-end developers, webdesigners, copywriters, programmeurs en andere specialisten. Zij bouwen dagelijks prachtige websites die gericht zijn op het behalen van maximaal resultaat. Service op maat, een professionele samenwerking en duidelijke communicatie staan bij ons bureau centraal. Dit zal resulteren in een prachtige website en een webshop waarmee jouw online doelen worden behaald.

Bij het maken van een webshop of website zijn er een aantal belangrijke aspecten die wij meenemen. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van de website voor mobiele apparaten. Maar ook aan de conversie optimalisatie tot in detail voor iedere pagina op de website. Hoe wij dit allemaal doen en waar we precies naar kijken? We vertellen je er graag meer over!

SAM Design is niet alleen werkzaam in Nieuwegein, maar maakt ook websites in Utrecht, Amersfoort en Zeist.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

WordPress website laten maken in Nieuwegein

Een webshop of een website laten bouwen in Nieuwegein doen wij veelal in de open source programma’s WordPress, Yoomla, Drupal en Magento. Dit zijn de populairste content management systemen in de wereld. Toch raden we onze klanten over het algemeen aan om een website in WordPress te laten ontwikkelen. Websites in dit Content Management Systeem laten zich typeren door de volgende voordelen.

Allereerst zal je veel kosten besparen als je gebruik maakt van dit CMS. Deze programma’s zijn gratis te downloaden, je hoeft geen dure licentiekosten te betalen en er zijn tientallen templates beschikbaar die een goede basis vormen voor een zakelijke website en webshop. Dit allemaal zorgt er voornamelijk voor dat wij als WordPress specialisten minder lang bezig zijn met het ontwikkelen van de website. Voor jou komt dit perfect uit. De kosten van de diensten van ons webdesign bureau worden namelijk in principe bepaald op basis van de hoeveelheid uur die we nodig hebben voor jouw project. Met andere Content Management Systemen moet de website helemaal gecodeerd worden waar we dus veel langer mee bezig zijn. Uiteraard is voor zo een CMS weer wat anders te zeggen.

Daarnaast wordt aan dit programma continu gewerkt door ontwikkelaars. Door het open source format kunnen ontwikkelaars constant verbeteringen doorvoeren. Hierdoor ben je altijd voorzien van de laatste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Daarbij zijn er hierdoor honderden plugins beschikbaar voor WordPress. Een van deze plugins is bijvoorbeeld Rank Math. Dit is een plugin die zoekmachine optimalisatie eenvoudig maakt. Zo kun je bijvoorbeeld met behulp van dit programma je teksten optimaliseren voor Google, de title tag en meta tag invoeren, structured data doorvoeren en zo zijn er meer onderdelen van SEO die eenvoudig met dit programma kunnen worden geoptimaliseerd. Ook heb je natuurlijk verschillende pagebuilder plugins. Ons webdesign bureau gebruikt hiervoor in principe Elementor. Hiermee zou je makkelijk zelf ook aanpassingen kunnen doen aan het design als je dat zou willen. Toch raden we dit af. Vaak zie je dat het design dan namelijk uit elkaar valt en dit niet makkelijk meer terug te zetten is.

Met dit programma kan dus eenvoudig en relatief goedkoop een website worden ontwikkeld. Maar ook het beheer hiervan is eenvoudig. Zo kun je binnen een mum van tijd en met niet al te veel moeite content toevoegen, pagina’s aanmaken of andere typen media toevoegen. Dit zou voor jou namelijk ook niet moeilijk moeten zijn. Wanneer je wekelijks blog artikelen wilt plaatsen bijvoorbeeld, moet het makkelijk op de website te plaatsen zijn. Ook als je een webshop laat maken moet het je niet moeilijk gemaakt worden om simpel nieuwe producten op de website te zetten. Assortimenten kunnen dan ook heel makkelijk beheerd worden in WordPress, ook wel WooCommerce wanneer het om een webshop gaat. Hier kun je namelijk simpel het aanbod van je producten beheren, nieuwe producten toevoegen, productcategorieën aanmaken en zo zijn er nog genoeg andere functies van een WooCommerce webshop die we kunne benoemen.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Responsive website laten maken in Nieuwegein.

Een responsive website wordt steeds belangrijker. De tijd dat mensen enkel surfen via hun desktop computer is voorbij. Hoeveelheid mobiele internetgebruikers is in de afgelopen jaren de desktop gebruikers gepasseerd, en dit aantal blijft toenemen! Om deze reden bouwen wij bij de WordPress webshops en websites altijd een responsive design in. Bij zo’n soort design past de website zich aan de schermgrootte van het apparaat aan dat de bezoeker op dat moment gebruikt. Dus of je bezoeker nu middels een telefoon, iPad of laptop jouw website bezoekt, deze zal altijd een optimale gebruikerservaring bieden.

Voor het responsive maken van een website is dat ook echt een aparte optimalisatie nodig. Mobiele websites zien er in principe namelijk anders uit, zoals je misschien al weet. Ontwerp wat gemaakt is moet herzien worden en aangepast worden voor mobiele apparaten. Mobiele designs zijn bijvoorbeeld een stuk langwerpiger, maar natuurlijk ook kleiner. Niet alles wat in het originele ontwerp staat, past ook echt op het mobiele ontwerp. Hier moet dus echt apart naar gekeken worden. Zo kun je jouw conversie ook echt optimaliseren. Maar hoe gaat dit in zijn werking?

Het maken van een conversiegerichte website in Nieuwegein

Je ziet dus dat er veel aspecten zijn die belangrijk zijn bij het bouwen van een website of webshop. Zo is de conversiegerichtheid ervan ook erg van belang. Bij het ontwerpen van een website gaat het er namelijk niet alleen om dat de website er mooi uitziet. Verschillende onderdelen binnen een website moeten op de juiste plek staan om je conversie daadwerkelijk te optimaliseren. Denk maar eens aan een moment dat jij op een website kwam en dacht; “en nu?”. Wanneer je bezoeker zich dit af gaat vragen ben je eigenlijk al te laat en ben je een potentiële klant kwijt. Zo iemand zal je website namelijk ook snel verlaten.

Om je website te optimaliseren voor conversie moet dus rekening gehouden worden met diverse factoren. Denk aan knoppen, formulieren en vragenlijsten. Maar daarbij ook aan foto’s en zelfs je woordgebruik. We leggen je uit waarom. Knoppen en formulieren zijn belangrijk om het voor je bezoeker eigenlijk makkelijk te maken. Je geeft je bezoeker eigenlijk een seintje “klik hier” of “laat hier je gegevens achter”. Op die manier hoeft je bezoeker niet verder te zoeken op je website en wordt diegene als het waren rondgeleid. Maar dit seintje kun je dus zelfs versterken door bepaalde foto’s en zelfs woorden te gebruiken. Foto’s kun je namelijk zo inzetten dat iemand duidelijk naar bijvoorbeeld een knop wijst of kijkt. Zo maak je voor je bezoeker onderbewust duidelijk dat diegene de aandacht op de knop moet richten. Als je daarbij sterke woorden als “gratis” gebruikt, dan krijgt je bezoeker het idee dat hij of zij iets misloopt. Is je pagina op deze manier dus goed ingericht? Dan kun je echt conversies gaan creëren. Maar dan moet je natuurlijk wel vindbaar zijn!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Je website of webshop vindbaar maken in Nieuwegein en omgeving

Ook voor een vindbare website kun je terecht bij SAM Design. Want wat heb je aan een prachtige website of webshop zonder bezoekers? Wij kunnen jouw bedrijf vindbaar maken op zoekwoorden die matchen aan de diensten en producten. Naast een webdesign bureau zijn wij namelijk ook een SEO professional. Bij de realisatie van jouw webshop zorgen we voor logische structuren en zorgen we ervoor dat alle pagina’s van jouw webshop optimaal geïndexeerd worden. Tijdens het ontwikkelen van jouw website of webshop maken de specialisten deze namelijk SEO-proof. SEO bestaat uit drie onderdelen; content (of on-page), linkbuilding en techniek. Die laatste is in deze heel erg belangrijk voor het bouwen van de websites. Ieder SEO-technisch aspect wordt namelijk meegenomen in de optimalisatie. Zo is de techniek al volledig in orde wanneer we beginnen aan de zoekmachine optimalisatie. Het enige wat we dan eigenlijk nog moeten doen is het in orde maken van de website on-page, zoals het vullen van de website met content, en de autoriteit vergroten met linkbuilding. Uiteindelijk krijg je een prachtige webshop die vindbaar is in de zoekmachines.

Wat zijn de kosten bij SAM Design?

De kosten voor onze diensten zijn geheel afhankelijk van jouw wensen. Je geeft aan een van onze professionals door wat je voor ogen hebt en wat voorbeelden zijn van websites die je mooi vindt. Op basis van jouw wensen bepalen we hoeveel uur we nodig hebben om aan deze wensen te voldoen en de website te ontwikkelen. Wij rekenen per uur een vast tarief. Zoals aan het begin van deze pagina aangegeven, hangt het er dus volledig vanaf hoe lang we bezig zijn met jouw project. Als je veel wensen hebt en veel verschillende functionaliteiten aan je website of webshop toe wilt voegen, dan zijn we uiteraard wat langer bezig en kunnen de kosten wat oplopen. Je hoeft dus geen dure pakketten aan te schaffen! Wil je toch alvast weten wat de kosten zijn voor het laten maken van een website of webshop, dan kun je een offerte aanvragen. Wij zullen je wensen dan onder de loep nemen om de kosten vervolgens in kaart te brengen.

In contact komen met ons webbureau?

Wil je ook voordelig een WordPress website of webshop laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij richten je website volledig in op conversie. Zowel op mobiele apparaten als op de desktops. Hiermee zullen de conversies binnenstromen. Uiteraard moet je hiervoor wel vindbaar zijn op het internet. Daar kun je ons bureau ook voor inschakelen! Neem telefonisch, via de mail of middels het contactformulier contact op met onze specialisten. Wij hopen snel voor jou aan de slag te gaan!