Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Zeist

Wilt u samenwerken met een professional voor uw webdesign in Zeist? Dan is SAM Design de partij om uw website door te laten maken. Onze webdesigners bouwen een website op basis van uw wensen en doelgroep, welke worden gecombineerd met onze doeltreffende marketingstrategieën. Na oplevering zorgt ons webdesign bureau dat u uw website geheel zelf kunt beheren, wat door WordPress, Magento of een ander CMS zonder technische achtergrond mogelijk is. De website of webshop is responsive, waarmee het geschikt is voor elk mobiel apparaat. Een webdesign wat niet alleen mooi oogt, maar waar u daadwerkelijk rendement uit het internet mee kunt halen. Waarom u SAM Design nodig heeft om uw website te laten maken in Zeist? U leest het hieronder.

SAM Design is niet alleen in te schakelen voor uw webdesign in Zeist. Zo zijn wij ook werkzaam in UtrechtNieuwegeinDe BiltAmersfoort en Hilversum.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een moderne website laten maken in Zeist

Als u ons bureau inschakelt om uw webdesign in Zeist te realiseren, zorgen wij dat deze van alle gemakken en benodigde functionaliteiten is voorzien. De website of webshop beschikt over de juiste software en elementen, is gemakkelijk te beheren via een CMS en is responsive voor elk mobiel apparaat. Deze wordt geheel vanaf de grond opgebouwd, waarbij u samenwerkt met een persoonlijk webdesigner.

Een website op maat met uw webdesigner

SAM Design bouwt uw webdesign in Zeist geheel naar uw wensen en visie. Samen met een persoonlijk webdesigner heeft u zelf de grootste invloed in het proces, waarbij uw specialist de realisatie voor zijn rekening neemt.

Voordat u uw website laat maken, worden eerst uw wensen en doelen in kaart gebracht. Over welke functionaliteiten wilt u beschikken en welk CMS wilt u? Daarbij is het belangrijk te weten voor welke doelgroep uw website of webshop gebouwd wordt en wat het voornaamste doel van de website is.

Op basis van de bovengenoemde bevindingen wordt een conceptwebsite gemaakt. Hier kunt u verschillende aanvullende eisen aan stellen, waarna het definitieve design wordt gebouwd. Dit eindresultaat wordt responsive gemaakt en opgeleverd in WordPress, Magento of ander content managementsysteem. Wilt u direct de wensen voor uw webdesign in Zeist bespreken met een specialist, of wilt u direct uw website laten maken door onze professionals, neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Contact opnemen met ons webdesign bureau uit Zeist

Direct kunt u een conversiegericht webdesign laten realiseren door een professional uit Zeist. Onze webdesigners creëren een online visitekaartje dat niet alleen aansluit op uw business, maar ook direct gebruikt kan worden om leads en verkopen mee te genereren. Laat uw website maken door een echte specialist, die u in het gehele proces bijstaat.

Neemt u daarom direct contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot een webdesign door ons bureau uit Zeist te bespreken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button