Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Zeist

Wilt u samenwerken met een professional voor uw webdesign in Zeist? Dan is SAM Design de partij om uw website door te laten maken. Onze webdesigners bouwen een website op basis van uw wensen en doelgroep, welke worden gecombineerd met onze doeltreffende marketingstrategieën. Na oplevering zorgt ons webdesign bureau dat u uw website geheel zelf kunt beheren, wat door WordPress, Magento of een ander CMS zonder technische achtergrond mogelijk is. De website of webshop is responsive, waarmee het geschikt is voor elk mobiel apparaat. Een webdesign wat niet alleen mooi oogt, maar waar u daadwerkelijk rendement uit het internet mee kunt halen. Waarom u SAM Design nodig heeft om uw website te laten maken in Zeist? U leest het hieronder.

SAM Design is niet alleen in te schakelen voor uw webdesign in Zeist. Zo zijn wij ook werkzaam in UtrechtNieuwegeinDe BiltAmersfoort en Hilversum.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een moderne website laten maken in Zeist

Als u ons bureau inschakelt om uw webdesign in Zeist te realiseren, zorgen wij dat deze van alle gemakken en benodigde functionaliteiten is voorzien. De website of webshop beschikt over de juiste software en elementen, is gemakkelijk te beheren via een CMS en is responsive voor elk mobiel apparaat. Deze wordt geheel vanaf de grond opgebouwd, waarbij u samenwerkt met een persoonlijk webdesigner.

Een website op maat met uw webdesigner

SAM Design bouwt uw webdesign in Zeist geheel naar uw wensen en visie. Samen met een persoonlijk webdesigner heeft u zelf de grootste invloed in het proces, waarbij uw specialist de realisatie voor zijn rekening neemt.

Voordat u uw website laat maken, worden eerst uw wensen en doelen in kaart gebracht. Over welke functionaliteiten wilt u beschikken en welk CMS wilt u? Daarbij is het belangrijk te weten voor welke doelgroep uw website of webshop gebouwd wordt en wat het voornaamste doel van de website is.

Op basis van de bovengenoemde bevindingen wordt een conceptwebsite gemaakt. Hier kunt u verschillende aanvullende eisen aan stellen, waarna het definitieve design wordt gebouwd. Dit eindresultaat wordt responsive gemaakt en opgeleverd in WordPress, Magento of ander content managementsysteem. Wilt u direct de wensen voor uw webdesign in Zeist bespreken met een specialist, of wilt u direct uw website laten maken door onze professionals, neem dan vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Contact opnemen met ons webdesign bureau uit Zeist

Direct kunt u een conversiegericht webdesign laten realiseren door een professional uit Zeist. Onze webdesigners creëren een online visitekaartje dat niet alleen aansluit op uw business, maar ook direct gebruikt kan worden om leads en verkopen mee te genereren. Laat uw website maken door een echte specialist, die u in het gehele proces bijstaat.

Neemt u daarom direct contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot een webdesign door ons bureau uit Zeist te bespreken.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button