Website laten maken Purmerend

U wilt uw webshop of website laten maken in Purmerend? Dan is SAM Design dé partij waar u uw website kunt laten bouwen. Onze specialisten maken voor u een op maat gemaakte, conversiegerichte website, opgeleverd in een WordPress design. Uw wensen, visie en doelen vormen de basis, waarna onze specialisten deze vormgeven. Wanneer u uw website of webshop wilt laten maken door ons bureau uit Purmerend, zorgen wij er voor dat deze over de juiste functionaliteiten beschikt en voldoet aan de eisen die tegenwoordig aan een website worden gesteld. Zowel consument als zoekmachine stelt veel meer eisen dan voorheen. Waar moet een website tegenwoordig aan voldoen en waarom moet u uw website of webshop laten maken door ons bedrijf uit Purmerend? U leest het hieronder.

SAM Design is niet alleen werkzaam in Purmerend. Ook kunt u uw website laten maken in Amsterdam, Zaandam, Amstelveen en Almere.

Website Flyn Flowers

Uw webshop in Purmerend laten maken met WordPress

Als u uw webshop of website wilt laten maken door een professional uit Purmerend, laat deze dan ten alle tijden voorzien van WordPress of een ander CMS (content management systeem). Tegenwoordig moet u altijd up-to-date blijven met uw website of webshop. Alleen op deze manier blijft u relevant binnen uw markt en voor de zoekmachines. Wanneer u een website laat bouwen met WordPress, kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen doen, zoals het aanpassen van bestaande pagina’s of zelfs het toevoegen van nieuwe pagina’s. U kunt deze aanpassingen geheel zelf doen, waardoor u adequaat in kunt spelen op veranderingen binnen uw markt en (potentiële) klanten u blijven zien als autoriteit binnen uw vakgebied.

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Een responsive website laten maken in Purmerend

Wanneer u uw website wilt laten maken door een professional uit Purmerend, is het belangrijk er voor te zorgen dat er een mobiele website wordt gebouwd die geheel responsive is. Bijna iedereen maakt tegenwoordig wel gebruik van een smartphone of tablet. Via deze mobiele apparaten wordt ook actief gezocht naar producten of diensten. Onlangs is het internetverkeer via smartphones en tablets zelfs dat van de desktop gepasseerd. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen nog maar verder toe zal nemen.

Alleen als u een responsive website of webshop in Purmerend laat maken, kunt u inspelen op deze trend. Om deze reden kunt u uw website laten bouwen door SAM Design. Onze professionals zorgen er voor dat uw website of webshop zich automatisch aanpast aan verschillende schermgroottes, zodat uw content ten alle tijden goed wordt weergegeven. Uw design ziet er professioneel uit voor de bezoekers en uiteraard wordt er een belknop gekoppeld aan uw website of webshop, zodat de bezoekers ook echt direct contact met u op kunnen nemen.

Uw website laten maken door SAM Design in Purmerend

Als u uw webshop of website wilt laten maken door ons webdesign bureau uit Purmerend, stellen wij een resultaatgerichte, prettige samenwerking voorop. Om snel resultaat te behalen, is het belangrijk om korte lijnen te behouden. U krijgt van ons een persoonlijk webdesigner aangewezen, die u in het gehele proces bijstaat; van concept tot daadwerkelijke oplevering. Zo kunt u snel een WordPress website laten bouwen, waarmee u direct de markt kunt aanvallen.

Bij het laten maken van uw website of webshop in Purmerend, bent u zelf degene die de teugels in handen heeft. Samen met u brengen wij uw wensen en doelgroep in kaart, waarbij wij dit afstemmen op een helder doel, wat wij met u bepalen. Wij bouwen een concept, waarbij u door middel van verschillende aanpasmomenten het design nog verder naar uw hand kunt zetten.

Een website laten bouwen door SAM Design is een website of een webshop laten maken die conversiegericht is. Op basis van het vooraf vast te stellen doel bouwen wij uw website op. Bij ‘binnenkomst’ weten bezoekers direct waar ze aan toe zijn, waarna zij worden getriggerd ook daadwerkelijk actie te ondernemen.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Direct een website laten bouwen in Purmerend

Ook u kunt direct uw website laten maken in Purmerend door de specialisten van SAM Design. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesigner legt u zelf de eerste hand aan een conversiegerichte, op maat gemaakte website. Deze staat u bij in het gehele proces; van concept tot oplevering. Het eindproduct wordt afgestemd op het doel van de website en uw doelgroep, alsmede uw wensen en visie. Binnen de kortste keren kunt u dan ook de markt aanvallen.

Neemt u daarom vandaag nog contact op via 085 303 7173 om de mogelijkheden te bespreken met een specialist.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.