Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Webdesign Amstelveen

Zoekende naar een nieuw webdesign in Amstelveen voor uw bedrijf? Of wilt u uw bestaande site onder de schop laten nemen. Als webdesigner in Amstelveen kunnen we u met alle design gerelateerde diensten helpen. Ons bureau komt het vaak genoeg tegen. Een vernieuwing van de website die direct zorgt voor een toename van het aantal klanten. Want dit is waar het uiteindelijk om draait voor uw onderneming. Ons design bureau ontwikkeld daarom sites die gericht zijn op het behalen van maximaal rendement. Ofwel, meer aankopen, aanvragen en bestellingen op uw website genereren. Daar gaan wij met het webdesign in Amstelveen voor zorgen!

SAM Design is niet alleen in te schakelen in Amstelveen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor een professioneel design in AmsterdamZaandam, Uithoorn, Hoofddorp, Haarlem, Weesp en Badhoevedorp.

Webdesign in Amstelveen: een CMS op maat

Een webdesign in Amstelveen ontwikkelen wij in een Content Management Systeem op maat. Onze experts kunnen in verschillende content management systemen te werk gaan. Drupal, Yoomla, Magento en WordPress, enkele van de systemen waarin wij als webdesigner websites bouwen. Dit soort systemen laten zich kenmerken door enkele voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk in beheer, zijn de kosten relatief laag, zijn ze constant up to date en zijn ze geschikt voor online marketing.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Hoe komt uw webdesign in Amstelveen tot stand?

Aan de hand van de volgende 4 stappen ontwikkelt een webdesigner uw nieuwe webdesign in Amstelveen.

Stap 1: Uw wensen op een rij

De eerste stap bij ons webdesign bureau in Amstelveen is het kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan plaats vinden bij ons bedrijf, bij u op kantoor of via de telefoon. In dit gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot de website. Stap voor stap lopen we alle belangrijke punten af die van belang zijn bij de ontwikkeling van een site. Van bijvoorbeeld de doelstelling tot aan het kleurenpalet, uw huisstijl en de doelgroep die u wil bereiken. Al uw ideeën en wensen noteren we. Na het gesprek hebben we een compleet beeld en staat de basis voor uw op maat gemaakte webdesign in Amstelveen op papier. Vervolgens gaan we verder naar de de tweede stap.

Stap 2: Het ontwerp en de goedkeuring

De blauwdruk die is ontwikkeld in stap 1 gebruiken wij vervolgens om de eerste opzet van uw design in elkaar te zetten. Van dit ontwerp ontvangt u van ons bureau altijd meerdere voorbeelden. Zo kunt u voordat we de website daadwerkelijk gaan bouwen nog zaken aanpassen, toevoegen of verwijderen. Als wij goedkeuring van u hebben gekregen gaan we over naar stap drie van het webdesign in Amstelveen.

Webdesign Amstelveen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Stap 3: De realisatie van het webdesign in Amstelveen

In stap drie vindt de daadwerkelijke bouw van het webdesign bij ons bureau plaats. We installeren de benodigde software, ontwikkelen een prachtig design en zorgen ervoor dat de website werkzaam aan u wordt opgeleverd. De website is op dat moment online, maar alleen voor u. Hierdoor kunnen er nog enkele kleine aanpassingen verricht worden door een webdesigner zoals het toevoegen van content en afbeeldingen. Natuurlijk testen we alles op uw website, zodat u nooit voor verrassingen zal komen te staan. Ook zorgen we ervoor dat het design responsive is. Zo biedt uw website op alle soorten schermen een optimale gebruikerservaring. Of uw website nu wordt bezocht op een Smartphone, Ipad of laptop. U zal al uw klanten optimaal kunnen bedienen.

Stap 4: De Finishing Touch

Na de laatste check krijgt u een e-mail waarin staat dat de website klaar is voor lancering. U kan aangeven wanneer u wil dat de website ‘online’ wordt gezet. Na de lancering zijn wij ten allen tijde beschikbaar voor al uw inhoudelijke en technische vragen inzake uw webdesign in Amstelveen.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Conversiegerichte webdesign door SAM Webdesign in Amstelveen?

SAM webdesign maakt ook in de omgeving van Amstelveen websites, namelijk in: Uithoorn, Legmeer, Oosteinde, Nieuwe Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Nessersluis, Nes aan de Amstel, Mijdrecht, Amstelhoek en zo zijn er nog meer plaatsen in deze regio waar wij onze diensten verlenen.

Heeft u vragen over het stappenplan, het webdesign of wil u in contact komen met een van de specialisten van ons bureau. Stuur dan een e-mail naar info@sam-onlinemarketing.nl, bel een webdesigner in Amstelveen op 071-7440160 of vul het contactformulier in. Een winstgevend webdesign in Amstelveen laten maken doet u bij SAM.

Nu aanvragen