Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Almere

Een nieuw webdesign in Almere kan voor uw bedrijf veel nieuwe klanten betekenen. Elke ondernemer in Nederland heeft natuurlijk niets liever dan een website waar de omzet door wordt verhoogd. Als webdesigner in Almere kunnen we dit voor u realiseren. Ons webdesign bureau Almere is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige sites, wij maken websites die scoren op het gebied van resultaat. Dit wil zeggen meer bezoekers, meer klanten, meer bestellingen, meer aankopen of andere gewenste doelen die u met uw bedrijf wil behalen.

Webdesigner Almere

De trends op het gebied van webdesign veranderen continu. Wat een paar jaar geleden als vernieuwend en mooi werd gezien, is inmiddels verouderd en niet meer van deze tijd. Door dat de technologie zich in een razend tempo ontwikkeld komen er telkens weer nieuwe technieken om sites te ontwikkelen. De webdesigners van SAM Webdesign Almere werken altijd op basis van de laatste trends en technieken op het gebied van webdesign Almere.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign bureau Almere | Betaalbaar en conversie gericht

Uw website laten maken door een webdesign bureau in Almere in diverse content management systemen, zoals Drupal, Yoomla, WordPress of een ander bekend systeem. U krijgt uiteindelijk een website die makkelijk uit te breiden is en waar u jaren mee vooruit kunt. Het grote verschil bij ons webdesign bureau is dat u niks zelf hoeft te doen aan de site. Het enige wat u doet is uw wensen met betrekking tot de website doorgeven. De webdesigners uit ons team bouwen vervolgens niet alleen uw website, ook onderhouden en optimaliseren we deze graag voor u. Zo kunt u zich volledig richten op het bedienen van uw klanten. SAM Webdesign Almere zorgt voor de rest!

Heldere webdesign doelstellingen

Als webdesigner is ons webdesign bureau in Almere gericht op het behalen van de wensen en doelstellingen van onze klanten. Hier hechten we als webdesign bedrijf veel waarde aan. Veel van onze klanten willen bijvoorbeeld de conversie op hun website verhogen. Hier hebben we tal van middelen voor. Zo kunnen we diverse call to action elementen implementeren op de site. Maar ook een duidelijke navigatiestructuur, afbeeldingen, video’s en andere onderdelen dragen bij aan het verhogen van de conversie. Uiteindelijk krijgt u de beschikking over een gebruiksvriendelijke WordPress website. Hier kunnen direct uw producten en/of diensten worden gepresenteerd aan uw (potentiële) klanten. Daarnaast zal het webdesign in Almere altijd responsive zijn. Hier kunt u meer over lezen in de volgende paragraaf.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Almere

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Almere

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Almere

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive WordPress website | Webdesign Almere

Behalve dat de technieken voor webdesign Almere veranderen, doet het internet dit ook. Vroeger werd er enkel gesurft via een desktop computer. Tegenwoordig worden websites ook via andere mediums bekeken, zoals via Smartphones of mobiele telefoons. Een website die enkel is ontworpen voor een desktop is in het algemeen op andere apparaten slecht te lezen. Er kan hiervoor een aparte mobiele site worden ontworpen door een webdesigner, maar om dit probleem daadwerkelijk op te lossen is er 1 echte oplossing. Dit is het inbouwen van een responsive webdesign voor uw bedrijf in Almere.

Wat is een responsive design?

Met deze techniek wordt er een website gemaakt die zich automatisch aan past aan de grootte van het scherm. Het ontwerp en de functionaliteiten worden perfect geoptimaliseerd voor elk type apparaat waarop deze wordt bekeken. Ons webdesign bureau bouwt dit automatisch in voor al onze klanten. Zo is uw website toegankelijk voor alle soorten bezoekers. Interesse in de bouw van een responsive webdesign in Almere voor uw website?

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact voor uw webdesign in Almere

Al met zorgt SAM Design voor een professioneel webdesign, afgestemd op uw wensen en doelen, en gericht op maximaal resultaat. Uw website is geheel responsive en u krijgt de beschikking over een WordPress webdesign, zodat u zelf wijzigingen aan kunt brengen. Stel uw vragen en bespreek de mogelijkheden met een specialist door contact met ons op te nemen via 085 303 5754 of stuur een mail naar info@sam-onlinemarketing.nl. Voor een professioneel webdesign in Almere kunt u terecht bij SAM Design.

Call Now Button