Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Almere

Een nieuw webdesign in Almere kan voor uw bedrijf veel nieuwe klanten betekenen. Elke ondernemer in Nederland heeft natuurlijk niets liever dan een website waar de omzet door wordt verhoogd. Als webdesigner in Almere kunnen we dit voor u realiseren. Ons webdesign bureau Almere is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige sites, wij maken websites die scoren op het gebied van resultaat. Dit wil zeggen meer bezoekers, meer klanten, meer bestellingen, meer aankopen of andere gewenste doelen die u met uw bedrijf wil behalen.

Webdesigner Almere

De trends op het gebied van webdesign veranderen continu. Wat een paar jaar geleden als vernieuwend en mooi werd gezien, is inmiddels verouderd en niet meer van deze tijd. Door dat de technologie zich in een razend tempo ontwikkeld komen er telkens weer nieuwe technieken om sites te ontwikkelen. De webdesigners van SAM Webdesign Almere werken altijd op basis van de laatste trends en technieken op het gebied van webdesign Almere.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign bureau Almere | Betaalbaar en conversie gericht

Uw website laten maken door een webdesign bureau in Almere in diverse content management systemen, zoals Drupal, Yoomla, WordPress of een ander bekend systeem. U krijgt uiteindelijk een website die makkelijk uit te breiden is en waar u jaren mee vooruit kunt. Het grote verschil bij ons webdesign bureau is dat u niks zelf hoeft te doen aan de site. Het enige wat u doet is uw wensen met betrekking tot de website doorgeven. De webdesigners uit ons team bouwen vervolgens niet alleen uw website, ook onderhouden en optimaliseren we deze graag voor u. Zo kunt u zich volledig richten op het bedienen van uw klanten. SAM Webdesign Almere zorgt voor de rest!

Heldere webdesign doelstellingen

Als webdesigner is ons webdesign bureau in Almere gericht op het behalen van de wensen en doelstellingen van onze klanten. Hier hechten we als webdesign bedrijf veel waarde aan. Veel van onze klanten willen bijvoorbeeld de conversie op hun website verhogen. Hier hebben we tal van middelen voor. Zo kunnen we diverse call to action elementen implementeren op de site. Maar ook een duidelijke navigatiestructuur, afbeeldingen, video’s en andere onderdelen dragen bij aan het verhogen van de conversie. Uiteindelijk krijgt u de beschikking over een gebruiksvriendelijke WordPress website. Hier kunnen direct uw producten en/of diensten worden gepresenteerd aan uw (potentiële) klanten. Daarnaast zal het webdesign in Almere altijd responsive zijn. Hier kunt u meer over lezen in de volgende paragraaf.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Almere

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Almere

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Almere

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive WordPress website | Webdesign Almere

Behalve dat de technieken voor webdesign Almere veranderen, doet het internet dit ook. Vroeger werd er enkel gesurft via een desktop computer. Tegenwoordig worden websites ook via andere mediums bekeken, zoals via Smartphones of mobiele telefoons. Een website die enkel is ontworpen voor een desktop is in het algemeen op andere apparaten slecht te lezen. Er kan hiervoor een aparte mobiele site worden ontworpen door een webdesigner, maar om dit probleem daadwerkelijk op te lossen is er 1 echte oplossing. Dit is het inbouwen van een responsive webdesign voor uw bedrijf in Almere.

Wat is een responsive design?

Met deze techniek wordt er een website gemaakt die zich automatisch aan past aan de grootte van het scherm. Het ontwerp en de functionaliteiten worden perfect geoptimaliseerd voor elk type apparaat waarop deze wordt bekeken. Ons webdesign bureau bouwt dit automatisch in voor al onze klanten. Zo is uw website toegankelijk voor alle soorten bezoekers. Interesse in de bouw van een responsive webdesign in Almere voor uw website?

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact voor uw webdesign in Almere

Al met zorgt SAM Design voor een professioneel webdesign, afgestemd op uw wensen en doelen, en gericht op maximaal resultaat. Uw website is geheel responsive en u krijgt de beschikking over een WordPress webdesign, zodat u zelf wijzigingen aan kunt brengen. Stel uw vragen en bespreek de mogelijkheden met een specialist door contact met ons op te nemen via 085 303 5754 of stuur een mail naar info@sam-onlinemarketing.nl. Voor een professioneel webdesign in Almere kunt u terecht bij SAM Design.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button