Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Webdesign Almere

Een nieuw webdesign in Almere kan voor uw bedrijf veel nieuwe klanten betekenen. Elke ondernemer in Nederland heeft natuurlijk niets liever dan een website waar de omzet door wordt verhoogd. Als webdesigner in Almere kunnen we dit voor u realiseren. Ons bureau is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van prachtige sites, wij maken websites die scoren op het gebied van resultaat. Dit wil zeggen meer bezoekers, meer klanten, meer bestellingen, meer aankopen of andere gewenste doelen die u met uw bedrijf wil behalen.

Nieuwe webdesign trends

De trends op het gebied van design veranderen continu. Wat een paar jaar geleden als vernieuwend en mooi werd gezien, is inmiddels verouderd en niet meer van deze tijd. Door dat de technologie zich in een razend tempo ontwikkeld komen er telkens weer nieuwe technieken om sites te ontwikkelen. De designers van SAM werken altijd op basis van de laatste trends en technieken op het gebied van webdesign in Almere.

Zo werken wij

Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Wat wij belangrijk vinden

Een betaalbaar webdesign in Almere laten ontwikkelen

Uw webdesign in Almere kunnen we bouwen in diverse content management systemen, zoals Drupal, Yoomla, WordPress of een ander bekend systeem. U krijgt uiteindelijk een website die makkelijk uit te breiden is en waar u jaren mee vooruit kunt. Het grote verschil bij ons bureau is dat u niks zelf hoeft te doen aan de site. Het enige wat u doet is uw wensen met betrekking tot de website doorgeven. De specialisten uit ons team bouwen vervolgens niet alleen uw website, ook onderhouden en optimaliseren we deze graag voor u. Zo kunt u zich volledig richten op het bedienen van uw klanten. Wij zorgen voor de rest!

Heldere webdesign doelstellingen

Als webdesigner zijn we gericht op het behalen van de wensen en doelstellingen van onze klanten. Hier hechten we als bedrijf veel waarde aan. Veel van onze klanten willen bijvoorbeeld de conversie op hun website verhogen. Hier hebben we tal van middelen voor. Zo kunnen we diverse call to action elementen implementeren op de site. Maar ook een duidelijke navigatiestructuur, afbeeldingen, video’s en andere onderdelen dragen bij aan het verhogen van de conversie. Uiteindelijk krijgt u de beschikking over een gebruiksvriendelijke WordPress website. Hier kunnen direct uw producten en/of diensten worden gepresenteerd aan uw (potentiële) klanten. Daarnaast zal het webdesign in Almere altijd responsive zijn. Hier kunt u meer over lezen in de volgende paragraaf.

Webdesign Almere

Lees enkele van onze klantenverhalen

Responsive webdesign in Almere

Behalve dat de technieken voor webdesign in Almere veranderen, doet het internet dit ook. Vroeger werd er enkel gesurft via een desktop computer. Tegenwoordig worden websites ook via andere mediums bekeken, zoals via Smartphones of mobiele telefoons. Een website die enkel is ontworpen voor een desktop is in het algemeen op andere apparaten slecht te lezen. Er kan hiervoor een aparte mobiele site worden ontworpen door een webdesigner, maar om dit probleem daadwerkelijk op te lossen is er 1 echte oplossing. Dit is het inbouwen van een responsive webdesign voor uw bedrijf in Almere.

Wat is een responsive design?

Met deze techniek wordt er een website gemaakt die zich automatisch aan past aan de grootte van het scherm. Het ontwerp en de functionaliteiten worden perfect geoptimaliseerd voor elk type apparaat waarop deze wordt bekeken. Ons bureau bouwt dit automatisch in voor al onze klanten. Zo is uw website toegankelijk voor alle soorten bezoekers. Interesse in de bouw van een responsive webdesign in Almere voor uw website?

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Contact voor uw webdesign in Almere

Al met zorgt SAM Design voor een professioneel webdesign, afgestemd op uw wensen en doelen, en gericht op maximaal resultaat. Uw website is geheel responsive en u krijgt de beschikking over een WordPress webdesign, zodat u zelf wijzigingen aan kunt brengen. Stel uw vragen en bespreek de mogelijkheden met een specialist door contact met ons op te nemen via 085 303 5754 of stuur een mail naar info@sam-onlinemarketing.nl. Voor een professioneel webdesign in Almere kunt u terecht bij SAM Design.

Nu aanvragen