Professionele Webshop Laten Maken

Een professionele webshop laten maken door een expert? Dan bent je vast benieuwd wat het kost om een webshop te laten bouwen. De prijzen voor een webwinkel lopen zeer uiteen. Dit is afhankelijk van de schaal waarop je te werk wilt gaan, de beschikbare functionaliteiten en aanvullende elementen. Hieronder brengen wij je alles bij over het laten bouwen van een professionele webshop en het inschakelen van de juiste professional op dit gebied.

De voordelen van een professionele webshop

Eerste voordeel van een webshop of webwinkel is dat je 24 uur per dag open bent. In vergelijking met de kosten die een fysieke winkel met zich meebrengt, zit je met een webwinkel niet vast aan openingstijden met aansluitend personeel. Een ander voordeel is het grote bereik van de online shop. Je kunt een enorme doelgroep bereiken. Daarnaast kun je een uitgebreid assortiment op jouw webshop plaatsen, waarbij je zeer goedkoop uit bent. Zo zijn de personeelskosten bijvoorbeeld een stuk lager. Daarbij heb je weinig tot geen onderhoudskosten. Een webshop is betaalbaar, in verhouding zelfs ronduit goedkoop en je kunt jouw klanten snel je diensten verlenen. Als extra verkoopkanaal naast jouw eigen winkel zal je verschillende klanten zowel offline als via het internet kunnen bedienen. Kortom: een webshop biedt veel voordelen en mogelijkheden. Vandaag nog uw professionele webshop laten bouwen of een responsive website laten maken? Neem contact op met SAM Design!

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Een conversiegerichte webwinkel laten bouwen door professionals

Een professionele webshop laten maken die jouw conversie verhoogd; dat is waar de focus van SAM Design ligt. Door bezoekersgegevens en onze expertise in webdesign te combineren, creëren we websites die tot wel 60% meer conversie hebben dan andere webwinkels. Dit hebben we inmiddels voor meerdere klanten weten te realiseren. Tegenwoordig wordt het internet gebruikt door iedereen.

Jouw webshop met een WordPress webdesign bijvoorbeeld moet perfect aansluiten op de wensen van jouw online doelgroep. Daarnaast moet dit medium eenvoudig in het gebruik zijn en direct duidelijkheid voor bezoekers scheppen.

Wij bouwen vanuit een heldere websitestructuur. Een vraag die wij vaak krijgen is wat het kost om een webshop te ontwikkelen. De kosten en prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen. Daarom bieden we diverse pakketten aan. Je kunt al goedkoop bij ons terecht. Graag verwijzen wij je door naar de tarieven van het laten bouwen van een conversiegerichte webshop.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Professionele webshop laten ontwikkelen die responsive is

Een webshop die responsive is en op diverse apparaten zichtbaar is, dat is tegenwoordig een must. Het internet gebruik op mobiele telefoons is namelijk nog steeds drastisch aan het toenemen. Steeds meer consumenten en bedrijven oriënteren zich via een smartphone. Daarom maken wij altijd een compleet responsive webwinkel op maat, op basis van jouw wensen en publiek. Je bezoekers krijgen een optimale gebruikservaring, waarbij de kans op conversie flink toeneemt. ‘Maar wat kost dit extra?’, is de vraag. Het is bij ons webdesign bureau zeer goedkoop om een webshop te laten maken met een responsive webdesign. Het kost zelfs helemaal niks extra’s. Tijdens de webdevelopment implementeren we dit automatisch voor al onze klanten. Zo blijven de kosten voor jou lager en kun je goedkoop een winstgevende webshop laten maken door onze specialisten.

Een webshop die vindbaar is in Google

Een conversiegerichte webshop die eenvoudig vindbaar is in Google, levert veel klanten op. Wij kunnen een zoekmachine vriendelijke webshop ontwikkelen. De shop zal binnen drie tot 6 maanden door onze optimalisatie vaardigheden worden gelezen door Google. Door onze SEO vaardigheden zal jouw website vindbaar zijn op de zoekmachine tegen relatief lage kosten. SEO is in verhouding stukken goedkoper dan bijvoorbeeld een advertentie in een krant, tijdschrift of ander medium, terwijl de opbrengsten van SEO vaak veel hoger zijn. Het gros van de webdesign bedrijven belooft je vindbaarheid, maar dit is niet helemaal waar. Vindbaar zal je zijn op jouw eigen bedrijfsnaam. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop vindbaar is op zoekwoorden waarop jouw mogelijke klanten zoeken en zoekwoorden die relevant zijn voor jouw shop. Vraag die ons vaak wordt gesteld is, ‘Wat kost het om een webshop te laten bouwen?’. Hier geeft een specialist je dan ook graag antwoord op. Kies voor het laten bouwen van een webshop door SAM Design en krijg de beschikking over een winstgevende webwinkel.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist