Webshop laten makenWat kost een webshop laten bouwen

  • Uiterst eenvoudig product beheer

  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Op maat voor mobiel en tablet
  • Volledig geautomatiseerde administratie
Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Wat kost een webshop laten bouwen

Wat kost een webshop laten bouwen? Een goedkope webshop laten bouwen, tegen lage kosten, dat is wat u wilt. In dit artikel komt u er achter wat de tarieven voor onze webwinkels zijn en wat de mogelijkheden zijn bij ons webdesign bureau. De prijs van een webshop hangt af van diverse factoren. Dit is hetzelfde als bijvoorbeeld vraagt wat een auto kost; wilt u een Fiat of een Mercedes? Beide auto’s hebben veel mogelijkheden. Toch is de Mercedes een stuk duurder. Dit geldt ook voor een website. De kosten voor een professionele webshop hangen af van uw wensen. Een simpele website is goedkoop, een uitgebreide shop met veel opties kost vanzelfsprekend meer. De vraag ‘Wat kost een webshop laten bouwen?’ zal nader worden belicht in dit artikel.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Wat zijn de verschillen in kosten voor een webshop?

Wilt u de kosten weten voor een webshop op maat, of voor een template? De prijzen lopen zeer uiteen. Dit heeft te maken met het aantal uren dat moet worden besteed om een webshop van A tot Z op te bouwen of deze vanaf een bestaand template verder uit te bouwen. Het aantal uren dat aan een template moet worden besteed is een stuk minder, wat ook lagere kosten met zich meebrengt. Toch raden wij u altijd aan om een professionele webshop te laten bouwen op maat. Waarom? Uw webwinkel is een online visitekaartje en moet tot op de kleinste details perfect zijn. Alleen dan kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie. Daarbij is het belangrijk dat uw webshop op alle soorten apparaten en browsers optimaal wordt weergeven. Een responsive design is een must. Wij kunnen dit relatief goedkoop voor u implementeren. Wat kost een webshop laten maken? Wij bespreken het graag met u.

Wat kost een webshop laten bouwen

Lees enkele van onze klantenverhalen

Wat kost het laten bouwen van een webwinkel bij SAM Design?

Wat kost een webshop laten bouwen? Bij SAM hanteren we vier pakketten. Zo kunt u voor €99,- al een losse landingspagina laten maken. Een zoekmachine vriendelijke website is tegenwoordig de grootste bron voor het genereren van klanten. Ook bieden we een webdesign basic pakket. Dit pakket kost u eenmalig €499,-. U krijgt een template design met aanvullende opties, zoals een contactformulier via de e-mail, een snelle laadtijd, sitemap en compleet zoekmachine vriendelijke website. Het meest verkochte pakket bij SAM is de webdesign op maat voor €999,-. Al uw wensen worden verwerkt in een website op maat. Naast alle opties van het vorige pakket, bieden wij u Search Engine Optimization advies, integratie van sociale media kanalen en vele andere opties, zoals het bouwen van een professionele webshop.

Wat kost het laten maken van een webshop?

De prijzen voor een professionele webshop beginnen bij €1199,-. We bouwen uw online winkel in een CMS naar uw keuze, inclusief aanvullende catalogus software. Daarnaast zijn we in staat diverse betaalsystemen te integreren en bieden wij u meerdere aanvullende functionaliteiten. Een professional bespreekt daarom graag met u de mogelijkheden tot het maken van een webwinkel.

Verhoog uw conversie

[skillwrapper type="circle" track_color="#fff" chart_color="#398bd2" chart_size="150" align="left"] [skill percent="88" title="Techniek"] [skill percent="55" title="CMS"] [skill percent="85" title="Interactie"] [skill percent="90" title="Content"] [/skillwrapper]

Direct de kosten voor het laten bouwen van een webshop bespreken met een specialist

Wat kost een webshop laten bouwen? Wij hebben u in dit artikel volledig geïnformeerd over dit vraagstuk wat bij veel bedrijven en consumenten ligt. Samenvattend kunnen we zeggen dat de prijzen afhankelijk zijn van uw wensen met betrekking tot de website of webshop. Zo kunt u een relatief simpele webwinkel goedkoop in elkaar laten zetten door een van onze specialisten.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Graag gaan onze specialisten voor u aan de slag. Neem daarom contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te bellen of door een e-mail te sturen. De kosten voor het laten bouwen van een webshop bespreken? Wat kost een webshop laten bouwen? Vandaag nog een de slag met een van onze professionals?

Nu aanvragen