Website laten maken Heerhugowaard

Professionele en responsive website laten maken in Heerhugowaard? Voor een conversiegerichte WordPress webshop laten maken in Heerhugowaard bent u bij SAM design op de goede plek terecht gekomen. Wij bouwen namelijk sites en webshops die gericht zijn op klantvriendelijkheid. Elk design dat wij hebben ontwikkeld kenmerkt zich door een duidelijke navigatiestructuur, een contrast in de tekst en duidelijke contactknoppen. Zo houden we rekening met alle typen bezoekers die uw webshop bezoeken. Meer weten? Lees hieronder verder over onze diensten omtrent webdesign, of neem direct contact op.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Resultaatgerichte webshop laten maken in Heerhugowaard.

Een resultaatgerichte webshop of website laten maken kan alleen naar aanleiding van uw kennis en cijfers via bijvoorbeeld Google Analytics. Met behulp van een analyse van de bezoekers kunnen we uw nieuwe design resultaatgericht maken. Uit deze analyse komt naar voren hoe een design invloed heeft op het klikgedrag van een bezoeker. Bovendien houden we rekening met het leespatroon van de bezoeker. Daarom start een ontwerp linksboven met het logo van een bedrijf met daaronder een tagline. Hierin wordt iets verteld over de website of webshop in enkele woorden. Op deze manier kan een bezoeker snel achterhalen of een site bruikbaar is in zijn of haar zoektocht naar diensten, producten en informatie. Zo zijn er nog meer onderdelen die wij voor u implementeren op de website. Achter al deze onderdelen zit een gedachte.

Zoals u ziet zijn er een hoop facetten die komen kijken bij een website of webshop laten maken in Heerhugowaard. Ander belangrijk onderdeel is het doel wat u wil bereiken.

SAM Design maakt ook websites en webshops voor bedrijven in AlkmaarAmsterdam en Haarlem.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Website laten maken in Heerhugowaard en doelen behalen

Met elke website en webshop die u gaat laten maken in Heerhugowaard heeft u een doel voor ogen. Dit doel kan variëren van informeren, tot aan lead generatie, bestellingen genereren of andere commerciële doeleinden. Wij vertalen het doel dat u wil bereiken in een concrete actie voor uw website bezoeker. Deze call to action werken we in het design. Bekijk eens ons portfolio om een goede indruk van onze kwaliteiten met betrekking tot het ontwerpen van websites te bekijken. Elk design wat wij ontwikkelen is onderscheidend en perfect afgestemd om de wensen en de huisstijl van de klant. Op zoek naar een specialist die uw website en webshop kan bouwen in WordPress? Neem dan contact met ons op om een website of webshop te laten maken in Heerhugowaard.

Succesvolle website laten maken in Heerhugowaard

Niet alleen voor een professionele website laten maken in Heerhugowaard kunt u terecht bij SAM Design. Wij zijn een full service internet bureau. Vanaf de technische realisatie tot aan de uiteindelijke bouw, afhankelijk van uw wensen en doelstellingen bouwen we een online visitekaartje die toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf.

Maar behalve het ontwikkelen van prachtige WordPress sites en webshops, kunnen we u ook van dienst zijn met SEA, SEO, Copywriting, het ontwikkelen van een huisstijl, hosting en domeinregistratie. Voor al uw grafische wensen kunt u terecht bij onze experts. Een website en webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij altijd volgens een vast stappenplan.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Stappenplan voor een website laten maken in Heerhugowaard

Een website of webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij in de volgende vier stappen.

Luisteren
In een inventariserend gesprek nemen we uw wensen met betrekking tot de site door. Op basis van uw input komen we tot een voorstel. Doordat we samen perfect hebben afgebakend wat u voor ogen heeft, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het ontwerpen.
Voor elke site die we ontwikkelen bouwen we een functioneel ontwerp. In de volgende fase, de conceptfase, gaan we aan de slag met de uitwerking van een grafisch voorstel. Als u hier mee akkoord bent gegaan gaan we door naar de volgende fase.

Het bouwen.
Na goedkeuring van het concept realiseren we de huisstijl of website. Tijdens dit proces zijn er vijf momenten waarop u feedback kunt geven. Wij brengen u constant op de hoogte van de gemaakte vorderingen in dit proces. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Het live gaan van de site.
In de laatste stap zetten we de WordPress website live. Vanaf dit moment kunt u de website zelf beheren en hiermee aan de slag gaan. Onze samenwerking hopen we in de toekomst voort te kunnen zetten. We denken graag met u mee om uw site te blijven verbeteren en onderhouden.

Vandaag nog een website of een webshop laten maken in Heerhugowaard?