Website laten maken Heerhugowaard

Professionele en responsive website laten maken in Heerhugowaard? Voor een conversiegerichte WordPress webshop laten maken in Heerhugowaard bent u bij SAM design op de goede plek terecht gekomen. Wij bouwen namelijk sites en webshops die gericht zijn op klantvriendelijkheid. Elk design dat wij hebben ontwikkeld kenmerkt zich door een duidelijke navigatiestructuur, een contrast in de tekst en duidelijke contactknoppen. Zo houden we rekening met alle typen bezoekers die uw webshop bezoeken. Meer weten? Lees hieronder verder over onze diensten omtrent webdesign, of neem direct contact op.

Website Flyn Flowers

Resultaatgerichte webshop laten maken in Heerhugowaard.

Een resultaatgerichte webshop of website laten maken kan alleen naar aanleiding van uw kennis en cijfers via bijvoorbeeld Google Analytics. Met behulp van een analyse van de bezoekers kunnen we uw nieuwe design resultaatgericht maken. Uit deze analyse komt naar voren hoe een design invloed heeft op het klikgedrag van een bezoeker. Bovendien houden we rekening met het leespatroon van de bezoeker. Daarom start een ontwerp linksboven met het logo van een bedrijf met daaronder een tagline. Hierin wordt iets verteld over de website of webshop in enkele woorden. Op deze manier kan een bezoeker snel achterhalen of een site bruikbaar is in zijn of haar zoektocht naar diensten, producten en informatie. Zo zijn er nog meer onderdelen die wij voor u implementeren op de website. Achter al deze onderdelen zit een gedachte.

Zoals u ziet zijn er een hoop facetten die komen kijken bij een website of webshop laten maken in Heerhugowaard. Ander belangrijk onderdeel is het doel wat u wil bereiken.

SAM Design maakt ook websites en webshops voor bedrijven in AlkmaarAmsterdam en Haarlem.

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Website laten maken in Heerhugowaard en doelen behalen

Met elke website en webshop die u gaat laten maken in Heerhugowaard heeft u een doel voor ogen. Dit doel kan variëren van informeren, tot aan lead generatie, bestellingen genereren of andere commerciële doeleinden. Wij vertalen het doel dat u wil bereiken in een concrete actie voor uw website bezoeker. Deze call to action werken we in het design. Bekijk eens ons portfolio om een goede indruk van onze kwaliteiten met betrekking tot het ontwerpen van websites te bekijken. Elk design wat wij ontwikkelen is onderscheidend en perfect afgestemd om de wensen en de huisstijl van de klant. Op zoek naar een specialist die uw website en webshop kan bouwen in WordPress? Neem dan contact met ons op om een website of webshop te laten maken in Heerhugowaard.

Succesvolle website laten maken in Heerhugowaard

Niet alleen voor een professionele website laten maken in Heerhugowaard kunt u terecht bij SAM Design. Wij zijn een full service internet bureau. Vanaf de technische realisatie tot aan de uiteindelijke bouw, afhankelijk van uw wensen en doelstellingen bouwen we een online visitekaartje die toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf.

Maar behalve het ontwikkelen van prachtige WordPress sites en webshops, kunnen we u ook van dienst zijn met SEA, SEO, Copywriting, het ontwikkelen van een huisstijl, hosting en domeinregistratie. Voor al uw grafische wensen kunt u terecht bij onze experts. Een website en webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij altijd volgens een vast stappenplan.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Stappenplan voor een website laten maken in Heerhugowaard

Een website of webshop laten maken in Heerhugowaard doen wij in de volgende vier stappen.

Luisteren
In een inventariserend gesprek nemen we uw wensen met betrekking tot de site door. Op basis van uw input komen we tot een voorstel. Doordat we samen perfect hebben afgebakend wat u voor ogen heeft, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Het ontwerpen.
Voor elke site die we ontwikkelen bouwen we een functioneel ontwerp. In de volgende fase, de conceptfase, gaan we aan de slag met de uitwerking van een grafisch voorstel. Als u hier mee akkoord bent gegaan gaan we door naar de volgende fase.

Het bouwen.
Na goedkeuring van het concept realiseren we de huisstijl of website. Tijdens dit proces zijn er vijf momenten waarop u feedback kunt geven. Wij brengen u constant op de hoogte van de gemaakte vorderingen in dit proces. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Het live gaan van de site.
In de laatste stap zetten we de WordPress website live. Vanaf dit moment kunt u de website zelf beheren en hiermee aan de slag gaan. Onze samenwerking hopen we in de toekomst voort te kunnen zetten. We denken graag met u mee om uw site te blijven verbeteren en onderhouden.

Vandaag nog een website of een webshop laten maken in Heerhugowaard?

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.